Pravila o privatnosti

Mi smo Manufy. Poštujemo vašu privatnost i privatni život, ali ponekad su nam potrebni vaši osobni podaci. U ovoj politici privatnosti objašnjavamo koje podatke koristimo i kako te podatke pohranjujemo, štitimo i obrađujemo. Ova se politika privatnosti odnosi na našu web stranicu www.manufy.co ("web stranica"), našu internetsku aplikaciju ("aplikacija") i usluge koje nudimo ("usluge"). Pridržavamo se Opće uredbe o zaštiti podataka ("Relevantno zakonodavstvo"). Mi smo Manufy i poštujemo vašu privatnost i privatni život. U ovoj politici privatnosti objašnjavamo koje podatke koristimo i kako te podatke pohranjujemo, štitimo i obrađujemo. Ova se politika privatnosti odnosi na našu web stranicu www.manufy.com ("Web stranica i usluge koje nudimo (" Usluge "). Pridržavamo se Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Imate li još pitanja o svojoj privatnosti? Pogledajte našu stranicu s čestim pitanjima o privatnosti ili nas kontaktirajte na privacy@manufy.com.

Jeste li mlađi od šesnaest godina?

Ako ste mlađi od šesnaest godina, ne možete koristiti našu web stranicu i usluge bez dopuštenja roditelja ili zakonskog skrbnika.

Osobni podaci

Da bismo ponudili našu web stranicu i usluge, obrađujemo osobne podatke. GDPR navodi da su osobni podaci svi podaci o identificiranoj ili utvrdivoj fizičkoj osobi. To znači da se podaci izravno odnose na nekoga ili se mogu pronaći do te osobe. Podaci o organizacijama stoga nisu osobni podaci prema GDPR-u, već podaci zaposlenika ili kontakata. Obrada osobnih podataka svaka je radnja koju organizacija može izvršiti s osobnim podacima. Ovo je vrlo širok pojam, od prikupljanja do odlaganja. Manufy obrađuje osobne podatke i s njima postupa na odgovoran način, tako da svi postupci obrade udovoljavaju zahtjevima GDPR-a.

Vaše dopuštenje

Vaše podatke možemo pohraniti u raznim trenucima, na primjer kada posjetite našu web stranicu, otvorite račun putem naše web stranice, koristite naše usluge ili kada nas kontaktirate. Osim toga, vaši su nam podaci potrebni za provođenje sporazuma između vas i nas. Ako odlučite ne dijeliti svoje podatke, tada ne možemo pružiti naše usluge.

Koje osobne podatke prikupljamo i kako ih koristimo

Da bismo koristili našu web stranicu i usluge, potrebni su nam sljedeći podaci proizvođača i kontakti marki i slobodnjaka:

Za proizvođače:

  • Vaše ime: Vaše je ime vidljivo ostalim korisnicima vaše tvrtke. Ime osobe za kontakt tvrtke vidljivo je prilikom razmjene poruka s drugim tvrtkama.
  • Vaša adresa e-pošte: Vaša adresa e-pošte koristi se za slanje i primanje e-pošte s web stranice.
  • Vaša IP adresa: Vaša se IP adresa koristi za kolačiće i sesije. To se koristi za poboljšanje korisničkog iskustva web stranice.
  • Naziv tvrtke: Naziv tvrtke vidljiv je drugim tvrtkama na web mjestu.
  • Adresa tvrtke (nije obavezna): Adresa tvrtke koristi se za interaktivnu kartu na stranici profila tvrtke. Ova mapa će pokazati mjesto tvrtke. To se traži samo prilikom dodavanja novih lokacija u vašu tvrtku.
  • Zanimanje tvrtke (nije obavezno): Zanimanje tvrtke prikazano je na stranici profila tvrtke. Ovo može biti korisno za druge tvrtke ili korisnike da vas pronađu na web mjestu.
  • Društveni mediji tvrtke (neobavezno): Društveni mediji tvrtke prikazani su na stranici profila tvrtke kako bi je mogli vidjeti drugi korisnici web stranice.
  • Adresa e-pošte tvrtke (neobavezna): Adresa e-pošte tvrtke koristi se za slanje i primanje e-pošte s web stranice.
  • Telefonski broj tvrtke (nije obavezno): Telefonski broj tvrtke prikazan je na stranici profila tvrtke i vidljiv ostalim korisnicima.

Za marke / kontakte brandova i slobodnjaka:

  • Vaše ime: Vaše je ime vidljivo ostalim korisnicima vaše tvrtke. Ime osobe za kontakt tvrtke vidljivo je prilikom razmjene poruka s drugim tvrtkama.
  • Vaša adresa e-pošte: Vaša adresa e-pošte koristi se za slanje i primanje e-pošte s web stranice.
  • Vaša IP adresa: Vaša se IP adresa koristi za kolačiće i sesije. To se koristi za poboljšanje korisničkog iskustva web stranice.
  • Naziv tvrtke: Naziv tvrtke vidljiv je drugim tvrtkama na web mjestu.
  • Adresa tvrtke (nije obavezna): Adresa tvrtke koristi se za interaktivnu kartu na stranici profila tvrtke. Na ovoj će karti biti prikazano mjesto tvrtke. To se traži samo prilikom dodavanja novih lokacija u vašu tvrtku.

Prijaviti se

Na vaš račun spremamo sljedeće podatke: lozinke, korisnička imena i druge osobne podatke. Na ovaj način ne trebate nam ponovno pružati svoje podatke. Također, na vlastiti račun, uštedimo i citate vaše tvrtke.

Društveni mediji

Moguće je da nam davatelj društvenih mreža šalje podatke (u skladu s njegovom politikom) ako koristite funkcije društvenih medija na našoj web stranici. To mogu biti vaše ime, slika profila, spol, popis prijatelja i drugi podaci koje ste naveli. Ako ne želite da nam pružatelj usluga društvenih medija šalje podatke, možete promijeniti postavke privatnosti svog računa na društvenim mrežama.

Ako vam se neka stavka sviđa, ta će se stavka pojaviti na vašem računu na društvenim mrežama kada ste prijavljeni na svoj račun. Ako se nalazite na web stranici koja koristi dodatke za društvene medije, vaš preglednik šalje određene podatke davatelju vašeg računa na društvenim mrežama. Mi ne kontroliramo ovo dijeljenje podataka.

Istraživanje tržišta

Možda ćemo vas tražiti da sudjelujete u istraživanju tržišta. Vaše ćemo podatke koristiti za istraživanje tržišta. Te statističke podatke koristimo anonimno za Manufy. Popis pitanja možete zatvoriti u bilo kojem trenutku. Vaše odgovore ne dijelimo s drugima niti ih stavljamo na raspolaganje javnosti. Uz to, vaši odgovori nisu povezani s vašom e-adresom.

Bilten

Manufy nudi biltene. Na taj ste način u potpunosti informirani o novim ažuriranjima na platformi Manufy, blogovima, korisničkim pričama, promocijama i ostalim korisnim vijestima iz proizvodne industrije. Koristimo sustav za prijavu. Svaki put kad vam pošaljemo bilten, imate mogućnost odjave s njega.

Vaše osobne podatke koristit ćemo samo u gore navedene svrhe ili bilo koju drugu svrhu koja je s njima povezana. Na taj način vaše podatke nikada nećemo koristiti na neočekivan način.

Sigurnost

Trudimo se zaštititi vaše osobne podatke od neovlaštenog ili nezakonitog pristupa, izmjene, otkrivanja, upotrebe ili uništenja. Na taj način neovlaštene osobe nemaju pristup vašim podacima. Poduzimamo sljedeće mjere za zaštitu vaših osobnih podataka:

  • Sigurne mrežne veze pomoću tehnologije Secure Socket Layer (SSL) ili tehnologije koja je slična SSL-u
  • Pristup podacima ograničen je na osobe kojima su podaci potrebni
  • U slučaju kršenja podataka postupit ćemo u skladu s obvezama prema GDPR-u. Ako to uključuje da vas moramo obavijestiti kao nositelja podataka, učinit ćemo to.
Koliko dugo pohranjujemo vaše podatke

Nećemo čuvati vaše osobne podatke duže nego što nam trebaju za svrhe koje smo prethodno opisali. Bazu podataka održavamo što je moguće ažurnijom i ako primijetimo da određeni podaci više nisu točni, izbrisat ćemo ih / prilagoditi. Kao korisnik Manufyja, možete otkazati pretplatu na e-poštu Manufyja putem veze ispod svake e-pošte. Vaši će podaci i dalje postojati kod nas. Možete otkazati pretplatu na poštu putem isključenja u svakoj primljenoj e-pošti. Ako želite potpuno ukloniti svoje podatke iz naše baze podataka, to je naravno moguće bez navođenja razloga. Tada biste trebali poslati e-poruku na privacy@manufy.com sa zahtjevom za uklanjanje.

S kim dijelimo vaše osobne podatke

Vaše podatke dijelimo s drugima samo da bismo vam slali e-poštu, slali vam naše biltene i radi izvršenja plaćanja. Kad su ovi drugi definirani kao obrađivač naših podataka, oni koriste vaše podatke u skladu s našim uputama, a ne u svoje svrhe. U ugovoru o obradi podataka dogovorit ćemo se s tim stranama da će pažljivo koristiti vaše podatke i primat će samo podatke koji su relevantni za njihove usluge.

Prijenos

Vaše ćemo podatke obrađivati ​​samo unutar Europske unije. Vaše ćemo podatke obrađivati ​​izvan Europske unije samo ako država ima učinkovitu razinu zaštite vaših podataka.

Nikada nećemo prenijeti vaše podatke u druge zemlje ili druge stranke nego što je gore opisano.

Veze

Na našoj web stranici možete pronaći oglašavanje ili drugi sadržaj koji vodi do drugih web mjesta. Mi ne kontroliramo sadržaj ovih web stranica i nismo odgovorni za sadržaj ili zaštitu privatnosti ovih web stranica. Savjetujemo vam da pročitate pravila o privatnosti tih web stranica.

Kolačići

Kolačići su male (tekstualne) datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo. Vaš web preglednik pohranjuje ove kolačiće kada posjetite našu web stranicu. Ovi će se kolačići preuzeti kada ponovno posjetite našu web stranicu. To omogućuje našoj web stranici da vas prepozna kao prethodnog posjetitelja.

Kolačiće možemo koristiti za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva na našoj web stranici. Kolačići su ključni za rad naše web stranice, pobrinite se da možete sigurno posjetiti našu web stranicu i pratiti pogreške i pogreške na našoj web stranici.

Postavke kolačića možete promijeniti u pregledniku ako ne želite da se kolačići šalju na vaš uređaj. Nećemo spremati kolačiće ako posjetite našu web stranicu. Imajte na umu da neke značajke ili usluge naše web stranice možda neće ispravno funkcionirati bez kolačića.

Izmjene ove politike privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati našu politiku privatnosti. Kada značajnije promijenimo ovu politiku privatnosti, objavit ćemo obavijest na našoj web stranici i u našoj aplikaciji zajedno s ažuriranim pravilima o privatnosti. Također obavještavamo korisnike koji su registrirani s adresom e-pošte u slučaju bilo kakvih značajnih izmjena. Ako niste registrirani kao korisnik, savjetujemo vam da redovito posjećujete web stranicu i ova pravila.

Vaša prava

Podaci koje prikupljamo su osobni. Stoga imate sljedeća prava:

  • Možete zatražiti pristup osobnim podacima koje obrađujemo o vama
  • Možete zatražiti da ispravimo, ažuriramo, zaštitimo ili izbrišemo vaše osobne podatke u našoj evidenciji. Uz to, ako primijetite da podaci na vašem računu (više) nisu točni, možete ih jednostavno prilagoditi na svom računu
  • Možete zatražiti kopiju osobnih podataka koje smo obrađivali o vama. Možemo - na vaš zahtjev - poslati ovu kopiju drugoj strani, tako da ne morate sami slati podatke
  • Možete podnijeti žalbu protiv obrade vaših podataka
  • Možete podnijeti žalbu nizozemskom Upravi za zaštitu podataka (Autoriteit Persoonsgegevens) ako imate dojam da vaše podatke obrađujemo nezakonito
  • Uvijek možete povući svoj pristanak za obradu svojih podataka. Ne možemo obrađivati ​​vaše podatke od trenutka kada povučete pristanak.

Ako imate dodatnih pitanja u vezi s ovom politikom privatnosti, kontaktirajte nas putem podataka u nastavku.

Podaci za kontakt

Manufy B.V.
Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen
frontend.labels.cocNumber: 77256026
info@manufy.com

v1.0 23-11-2020