Privacybeleid

Wij zijn Manufy. We respecteren jouw privacy en privéleven, maar soms hebben we jouw persoonlijke gegevens nodig. In dit privacybeleid leggen we uit welke gegevens we gebruiken en hoe we deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Dit privacybeleid is van toepassing op onze website www.manufy.co (de "Website"), onze online applicatie (de "App") en de diensten die we aanbieden (de "Diensten"). We leven de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de "Relevante Wetgeving") na. Wij zijn Manufy en we respecteren jouw privacy en privéleven. In dit privacybeleid leggen we uit welke gegevens we gebruiken en hoe we deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Dit privacybeleid is van toepassing op onze website www.manufy.com (de "Website en de diensten die we aanbieden (de" Diensten "). Wij voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Heb jij nog andere vragen over jouw privacy? Kijk op onze pagina met veelgestelde vragen over privacy of neem contact met ons op via privacy@manufy.com.

Ben je jonger dan zestien?

Als je jonger bent dan zestien jaar, mag je onze website en diensten niet gebruiken zonder toestemming van je ouders of wettelijke voogd.

Persoonlijke gegevens

Om onze Website en Diensten aan te bieden, verwerken wij persoonsgegevens. De AVG stelt dat persoonsgegevens alle informatie zijn over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dit betekent dat informatie ofwel direct over iemand gaat, ofwel herleidbaar is naar deze persoon. Informatie over organisaties zijn volgens de AVG dus geen persoonsgegevens, maar gegevens van de medewerkers of contacten wel. Het verwerken van persoonlijke gegevens is elke handeling die een organisatie kan uitvoeren met persoonlijke gegevens. Dit is een heel brede term, van inzameling tot verwijdering. Manufy verwerkt persoonsgegevens en gaat er op een verantwoorde manier mee om, zodat alle verwerkingen voldoen aan de eisen van de AVG.

Jouw toestemming

Wij kunnen jouw gegevens op verschillende momenten opslaan, bijvoorbeeld wanneer je onze Website bezoekt, een account aanmaakt via onze Website, gebruik maakt van onze Diensten of wanneer je contact met ons opneemt. Daarnaast hebben wij jouw gegevens nodig om de overeenkomst tussen jou en ons uit te voeren. Als jij ervoor kiest jouw gegevens niet te delen, kunnen wij onze diensten niet leveren.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en hoe we deze gebruiken

Om onze Website en Diensten te gebruiken, hebben we de volgende gegevens nodig van producenten en contacten van inkoperen en freelancers:

Voor producenten:

  • Jouw naam: Jouw naam is zichtbaar voor andere gebruikers van jouw bedrijf. De naam van de contactpersoon van het bedrijf is zichtbaar bij berichten naar andere bedrijven.
  • Jouw e-mailadres: Jouw e-mailadres wordt gebruikt om e-mails van op de website te verzenden en te ontvangen.
  • Jouw IP-adres: Jouw IP-adres wordt gebruikt voor cookies en sessies. Dit wordt gebruikt om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.
  • Bedrijfsnaam: De bedrijfsnaam is zichtbaar voor andere bedrijven op de Website.
  • Bedrijfsadres (optioneel): Het bedrijfsadres wordt gebruikt voor de interactieve kaart op de bedrijfsprofielpagina. Op deze kaart staat de locatie van het bedrijf. Dit wordt alleen gevraagd bij het toevoegen van nieuwe locaties aan jouw bedrijf.
  • Bedrijfsbezetting (optioneel): De bedrijfsbezetting wordt weergegeven op de bedrijfsprofielpagina. Dit kan handig zijn voor andere bedrijven of gebruikers om jou op de website te vinden.
  • Sociale media van het bedrijf (optioneel): de sociale media van het bedrijf worden weergegeven op de bedrijfsprofielpagina zodat andere gebruikers van de website deze kunnen zien.
  • Bedrijfse-mailadres (optioneel): Het bedrijfse-mailadres wordt gebruikt om e-mails van op de website te verzenden en te ontvangen.
  • Bedrijfstelefoonnummer (optioneel): het bedrijfstelefoonnummer wordt weergegeven op de bedrijfsprofielpagina en is zichtbaar voor andere gebruikers.

Voor inkopers / contacten van inkopers en freelancers:

  • Jouw naam: Jouw naam is zichtbaar voor andere gebruikers van jouw bedrijf. De naam van de contactpersoon van het bedrijf is zichtbaar bij berichten naar andere bedrijven.
  • Jouw e-mailadres: Jouw e-mailadres wordt gebruikt om e-mails van op de website te verzenden en te ontvangen.
  • Jouw IP-adres: Jouw IP-adres wordt gebruikt voor cookies en sessies. Dit wordt gebruikt om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.
  • Bedrijfsnaam: De bedrijfsnaam is zichtbaar voor andere bedrijven op de Website.
  • Bedrijfsadres (optioneel): Het bedrijfsadres wordt gebruikt voor de interactieve kaart op de bedrijfsprofielpagina. Op deze kaart staat de locatie van het bedrijf. Dit wordt alleen gevraagd bij het toevoegen van nieuwe locaties aan jouw bedrijf.

Log in

We slaan de volgende gegevens op in jouw account: wachtwoorden, gebruikersnamen en andere persoonlijke informatie. Op deze manier hoeft jij ons jouw gegevens niet opnieuw te verstrekken. Ook bewaren wij - voor jouw eigen gemak - offertes van jouw bedrijf in jouw account.

Sociale media

Het is mogelijk dat de aanbieder van social media ons informatie stuurt (volgens zijn beleid) als je social media-functies op onze Website gebruikt. Dat kan jouw naam, profielfoto, geslacht, vriendenlijst en andere informatie zijn die je hebt verstrekt. Als je niet wilt dat de socialmediaprovider ons de informatie stuurt, kun je de privacyinstellingen van je socialemedia-account wijzigen.

Als je een item leuk vindt, wordt dat item weergegeven op je sociale media-account wanneer je bent ingelogd op je account. Als jij je op een webpagina bevindt die social media-add-ons gebruikt, stuurt jouw browser bepaalde informatie naar de aanbieder van jouw social media-account. We hebben geen controle over het delen van gegevens.

Marktonderzoek

We kunnen je vragen om deel te nemen aan marktonderzoek. Wij gebruiken jouw gegevens voor het marktonderzoek. We gebruiken die statistische gegevens anoniem voor Manufy. Je kunt de vragenlijst op elk moment sluiten. We delen jouw antwoorden niet met anderen en maken ze niet openbaar. Bovendien zijn jouw antwoorden niet gekoppeld aan jouw e-mailadres.

Nieuwsbrief

Manufy biedt nieuwsbrieven aan. Zo ben je volledig op de hoogte van nieuwe updates op het Manufy-platform, blogs, user stories, acties en ander nuttig nieuws uit de maakindustrie. We gebruiken een opt-in-systeem. Elke keer dat we jou een nieuwsbrief sturen, heb je de mogelijkheid om je uit te schrijven voor de nieuwsbrief.

We zullen jouw persoonsgegevens alleen gebruiken voor de hierboven vermelde doeleinden of enig ander doel dat daarmee verband houdt. Op deze manier worden jouw gegevens nooit op een onverwachte manier door ons gebruikt.

Veiligheid

We werken er hard aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde of onwettige toegang, wijziging, openbaarmaking, gebruik of vernietiging. Op die manier hebben onbevoegden geen toegang tot jouw gegevens. We nemen de volgende maatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen:

  • Beveiligde netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL) -technologie of een technologie die vergelijkbaar is met SSL
  • De toegang tot de gegevens is beperkt tot de personen die de gegevens nodig hebben
  • In geval van een datalek zullen wij handelen in overeenstemming met de verplichtingen onder de AVG. Als dat inhoudt dat we jou als betrokkene moeten informeren, zullen we dat doen.
Hoe lang bewaren we jouw gegevens?

We zullen jouw persoonlijke gegevens niet langer bewaren dan we deze nodig hebben voor de doeleinden die we eerder hebben beschreven. We houden onze database zo actueel mogelijk en als we merken dat bepaalde informatie niet meer klopt, zullen we deze verwijderen / aanpassen. Als gebruiker van Manufy kun jij je uitschrijven voor e-mails van Manufy via een link onder elke e-mail. Jouw gegevens blijven bij ons bestaan. Jij kunt je uitschrijven voor de mailings via een opt-out in elke e-mail die je ontvangt. Indien je jouw gegevens volledig uit onze database wilt hebben, kan dit uiteraard zonder opgaaf van redenen. Stuur dan een e-mail naar privacy@manufy.com met het verzoek om verwijdering.

Met wie delen we jouw persoonsgegevens

We delen jouw gegevens alleen met anderen om je e-mails te sturen, je onze nieuwsbrief te sturen en om betalingen uit te voeren. Wanneer deze anderen worden gedefinieerd als verwerker van onze gegevens, gebruiken zij jouw gegevens in overeenstemming met onze instructies en niet voor hun eigen doeleinden. In een verwerkersovereenkomst zullen wij met die partijen afspreken dat zij jouw gegevens zorgvuldig gebruiken en dat zij alleen de gegevens ontvangen die relevant zijn voor hun dienstverlening.

Overdracht

We verwerken jouw gegevens alleen binnen de Europese Unie. We zullen jouw gegevens alleen buiten de Europese Unie verwerken als het land een effectief beschermingsniveau voor jouw gegevens heeft.

Wij zullen jouw gegevens nooit doorgeven aan andere landen of andere partijen dan hierboven beschreven.

Links

Mogelijk vindt je op onze website advertenties of andere inhoud die naar andere websites verwijst. Wij hebben geen controle over de inhoud van deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacybescherming van deze websites. We raden je aan om het privacybeleid van die websites te lezen.

Cookies

Cookies zijn kleine (tekst) bestanden die op jouw computer worden opgeslagen. Jouw webbrowser slaat deze cookies op wanneer je onze website bezoekt. Deze cookies worden opgehaald wanneer je onze website opnieuw bezoekt. Hierdoor kan onze website jou herkennen als een eerdere bezoeker.

We kunnen cookies gebruiken om jouw gebruikerservaring op onze website te verbeteren. Cookies zijn essentieel voor de werking van onze website, zorgen ervoor dat je onze website veilig kunt bezoeken en bugs en fouten op onze website kunnen volgen.

Jij kunt jouw cookie-instellingen in jouw browser wijzigen als je niet wilt dat cookies naar jouw apparaat worden verzonden. We slaan geen cookies op als je onze website bezoekt. Houd er rekening mee dat sommige websitefuncties of -services van onze website mogelijk niet correct werken zonder cookies.

Wijzigingen aan dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Wanneer we dit privacybeleid ingrijpend wijzigen, zullen we een melding op onze website en onze app plaatsen, samen met het bijgewerkte privacybeleid. We informeren gebruikers die zijn geregistreerd met een e-mailadres ook in geval van belangrijke wijzigingen. Als je niet als gebruiker bent geregistreerd, raden wij je aan om de website en dit beleid regelmatig te bezoeken.

Jou rechten

De gegevens die we verzamelen zijn persoonlijk. Daarom heb je de volgende rechten:

  • Jij kunt toegang vragen tot de persoonsgegevens die wij over je verwerken
  • Jij kunt ons verzoeken om jouw persoonlijke gegevens in onze administratie te corrigeren, bij te werken, af te schermen of te verwijderen. Als je daarnaast merkt dat de informatie op je account niet (meer) correct is, kun je dit eenvoudig aanpassen in je account
  • Jij kunt een kopie opvragen van de persoonsgegevens die we over jou hebben verwerkt. Deze kopie kunnen wij - op jouw verzoek - naar een andere partij sturen, zodat je de gegevens niet zelf hoeft op te sturen
  • Jij kunt een klacht indienen tegen de verwerking van jouw gegevens
  • Jij kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je de indruk hebt dat wij jouw gegevens onrechtmatig verwerken
  • Jij kunt jouw toestemming om jouw gegevens te verwerken altijd intrekken. We kunnen jouw gegevens niet verwerken vanaf het moment dat jij jouw toestemming intrekt.

Mocht je nog vragen hebben over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Manufy B.V.
Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen
frontend.labels.cocNumber: 77256026
info@manufy.com

v1.0 23-11-2020