Mes manufy. Mes gerbiame jūsų privatumą ir asmeninį gyvenimą, tačiau kartais mums reikia jūsų asmens duomenų. Šioje privatumo politikoje mes paaiškiname, kokius duomenis naudojame ir kaip mes saugome, saugome ir tvarkome šiuos duomenis. Ši privatumo politika taikoma mūsų svetainei www.manufy.co (toliau – Svetainė), mūsų internetinei programai (toliau – Programa) ir mūsų siūlomoms paslaugoms (toliau – Paslaugos). Mes laikomės Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (toliau – Atitinkami teisės aktai). Mes esame Manufy ir mes gerbiame jūsų privatumą ir privatų gyvenimą. Šioje privatumo politikoje mes paaiškiname, kokius duomenis naudojame ir kaip mes saugome, saugome ir tvarkome šiuos duomenis. Ši privatumo politika taikoma mūsų interneto svetainei www.manufy.com (toliau – Svetainė ir mūsų siūlomos paslaugos (toliau – Paslaugos). Mes laikomės Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR).

Ar turite kitų klausimų apie savo privatumą? Peržiūrėkite mūsų privatumo DUK puslapį arba susisiekite su mumis privacy@manufy.com.

Ar esate jaunesnis nei šešiolikos metų?

Jei esate jaunesnis nei šešiolika metų, negalite naudotis mūsų svetaine ir Paslaugomis be tėvų ar teisėto globėjo leidimo.

Asmeniniai duomenys

Norėdami pasiūlyti savo svetainę ir paslaugas, mes tvarkome asmens duomenis. BDAR teigia, kad asmens duomenys yra visa informacija apie fizinį asmenį, kurio tapatybė nustatyta arba kurio tapatybę galima nustatyti. Tai reiškia, kad informacija yra tiesiogiai apie ką nors arba gali būti atsekta iki šio asmens. Todėl informacija apie organizacijas nėra asmens duomenys pagal BDAR, o darbuotojų ar kontaktų duomenys. Asmens duomenų tvarkymas yra bet koks veiksmas, kurį organizacija gali atlikti su asmens duomenimis. Tai labai platus terminas, nuo surinkimo iki šalinimo. „Manufy“ tvarko asmens duomenis ir tvarko juos atsakingai, kad visos tvarkymo operacijos atitiktų BDAR reikalavimus.

Jūsų leidimas

Jūsų duomenis galime saugoti įvairiais momentais, pavyzdžiui, kai lankotės mūsų svetainėje, kuriate paskyrą per mūsų svetainę, naudojatės mūsų Paslaugomis arba susisiekiate su mumis. Be to, mums reikia jūsų duomenų, kad įvykdytume sutartį tarp jūsų ir mūsų. Jei nuspręsite nesidalinti savo duomenimis, mes negalėsime teikti savo paslaugų.

Kokius asmens duomenis renkame ir kaip juos naudojame

Norėdami naudotis mūsų svetaine ir paslaugomis, mums reikia šių duomenų iš prekių ženklų ir laisvai samdomų vertėjų gamintojų ir kontaktų:

Gamintojams:

  • Jūsų vardas: jūsų vardas matomas kitiems jūsų įmonės naudotojams. Įmonės kontaktinio asmens vardas matomas siunčiant pranešimus kitoms įmonėms.
  • Jūsų el. pašto adresas: Jūsų el. pašto adresas naudojamas siųsti ir gauti el. laiškus iš Svetainės.
  • Jūsų IP adresas: Jūsų IP adresas naudojamas slapukams ir sesijoms. Tai naudojama siekiant pagerinti svetainės naudotojų patirtį.
  • Įmonės pavadinimas: Įmonės pavadinimas matomas kitoms įmonėms svetainėje.
  • Įmonės adresas (pasirinktinai): įmonės adresas naudojamas interaktyviam žemėlapiui įmonės profilio puslapyje. Šiame žemėlapyje bus rodoma įmonės vieta. Tai daroma tik pridėjus naujas vietas į savo įmonę.
  • Įmonės profesija (pasirinktinai): įmonės profesija rodoma įmonės profilio puslapyje. Tai gali būti naudinga kitoms įmonėms ar vartotojams rasti jus svetainėje.
  • Įmonės socialinė žiniasklaida (neprivaloma): įmonės socialinė žiniasklaida rodoma įmonės profilio puslapyje, kad kiti svetainės vartotojai galėtų matyti.
  • Įmonės el. pašto adresas (pasirinktinai): Įmonės el. pašto adresas naudojamas siųsti ir gauti el. laiškus iš Svetainės.
  • Įmonės telefono numeris (pasirinktinai): įmonės telefono numeris rodomas įmonės profilio puslapyje ir matomas kitiems vartotojams.

Prekių ženklų ir laisvai samdomų vertėjų prekių ženklams / kontaktams:

  • Jūsų vardas: jūsų vardas matomas kitiems jūsų įmonės naudotojams. Įmonės kontaktinio asmens vardas matomas siunčiant pranešimus kitoms įmonėms.
  • Jūsų el. pašto adresas: Jūsų el. pašto adresas naudojamas siųsti ir gauti el. laiškus iš Svetainės.
  • Jūsų IP adresas: Jūsų IP adresas naudojamas slapukams ir sesijoms. Tai naudojama siekiant pagerinti svetainės naudotojų patirtį.
  • Įmonės pavadinimas: Įmonės pavadinimas matomas kitoms įmonėms svetainėje.
  • Įmonės adresas (pasirinktinai): įmonės adresas naudojamas interaktyviam žemėlapiui įmonės profilio puslapyje. Šiame žemėlapyje bus rodoma įmonės vieta. Tai daroma tik pridėjus naujas vietas į savo įmonę.

Prisijungti

Į jūsų paskyrą įrašome šiuos duomenis: slaptažodžius, vartotojo vardus ir kitą asmeninę informaciją. Tokiu būdu jums nebereikia mums dar kartą pateikti savo duomenų. Taip pat jūsų patogumui išsaugome jūsų įmonės pasiūlymus jūsų paskyroje.

Socialinė žiniasklaida

Gali būti, kad socialinės žiniasklaidos paslaugų teikėjas siunčia mums informaciją (pagal savo politiką), jei naudojatės socialinės žiniasklaidos funkcijomis mūsų svetainėje. Tai gali būti jūsų vardas, profilio nuotrauka, lytis, draugų sąrašas ir kita jūsų pateikta informacija. Jei nenorite, kad socialinės žiniasklaidos paslaugų teikėjas atsiųstų mums informaciją, galite pakeisti savo socialinės žiniasklaidos paskyros privatumo nustatymus.

Jei elementas jums patinka, šis elementas bus rodomas jūsų socialinės žiniasklaidos paskyroje, kai būsite prisijungę prie savo paskyros. Jei esate tinklalapyje, kuriame naudojami socialinės žiniasklaidos priedai, jūsų naršyklė siunčia tam tikrą informaciją jūsų socialinės žiniasklaidos paskyros teikėjui. Mes nekontroliuojame šio dalijimosi duomenimis.

Rinkos tyrimai

Mes galime paprašyti jūsų dalyvauti rinkos tyrimuose. Jūsų duomenis naudosime rinkos tyrimams. Mes naudojame šiuos statistinius duomenis anonimiškai Manufy. Klausimų sąrašą galite uždaryti bet kuriuo metu. Mes nesidaliname jūsų atsakymais su kitais ir neskelbiame jų viešai. Be to, jūsų atsakymai nėra susieti su jūsų el. pašto adresu.

Informacinis biuletenis

Manufy siūlo naujienlaiškius. Tokiu būdu esate visiškai informuoti apie naujus „Manufy“ platformos atnaujinimus, tinklaraščius, naudotojų istorijas, akcijas ir kitas naudingas gamybos pramonės naujienas. Mes naudojame „opt-in“ sistemą. Kiekvieną kartą, kai siunčiame jums naujienlaiškį, turite galimybę atsisakyti naujienlaiškio prenumeratos.

Jūsų asmens duomenis naudosime tik aukščiau nurodytais tikslais arba bet kokiais kitais su jais susijusiais tikslais. Tokiu būdu jūsų duomenys niekada nebus naudojami netikėtai.

Saugumas

Mes sunkiai dirbame, kad apsaugotume jūsų asmens duomenis nuo neteisėtos ar neteisėtos prieigos, pakeitimo, atskleidimo, naudojimo ar sunaikinimo. Tokiu būdu pašaliniai asmenys neturi prieigos prie jūsų duomenų. Jūsų asmens duomenų apsaugai imamės šių priemonių:

  • Saugus tinklo ryšys naudojant „Secure Socket Layer“ (SSL) technologiją arba technologiją, panašią į SSL
  • Prieiga prie duomenų suteikiama tik asmenims, kuriems reikia duomenų
  • Duomenų pažeidimo atveju veiksime pagal BDAR nustatytus įsipareigojimus. Jei tai apima, kad mes turime jus informuoti kaip duomenų subjektą, mes tai padarysime.
Kiek laiko saugome jūsų duomenis

Mes nesaugosime jūsų asmeninės informacijos ilgiau, nei mums jos reikia anksčiau aprašytais tikslais. Mes nuolat atnaujiname savo duomenų bazę ir, jei pastebėsime, kad tam tikra informacija nebėra teisinga, mes ją ištrinsime / koreguosime. Kaip „Manufy“ vartotojas, galite atsisakyti „Manufy“ el. Laiškų prenumeratos per nuorodą po kiekvienu el. Paštu. Jūsų duomenys vis tiek egzistuos su mumis. Galite atsisakyti prenumeratos iš laiškų atsisakydami kiekvieno gaunamo el. laiško atsisakymo. Jei norite, kad jūsų duomenys būtų visiškai pašalinti iš mūsų duomenų bazės, tai, žinoma, įmanoma nenurodant priežasčių. Tada turėtumėte siųsti el. laišką privacy@manufy.com su prašymu pašalinti.

Su kuo dalinamės Jūsų asmens duomenimis

Mes dalijamės jūsų duomenimis tik su kitais, kad išsiųstume jums el. laiškus, išsiųstume jums mūsų naujienlaiškį ir įvykdytume mokėjimus. Kai šie kiti asmenys apibrėžiami kaip mūsų duomenų tvarkytojai, jie naudoja jūsų duomenis pagal mūsų instrukcijas, o ne savo tikslais. Duomenų tvarkymo sutartyje mes susitarsime su tomis šalimis, kad jos atidžiai naudos jūsų duomenis ir gaus tik tuos duomenis, kurie yra svarbūs jų paslaugoms.

Perduoti

Jūsų duomenis tvarkysime tik Europos Sąjungoje. Jūsų duomenis tvarkysime už Europos Sąjungos ribų tik tuo atveju, jei šalis turės veiksmingą jūsų duomenų apsaugos lygį.

Mes niekada neperduosime jūsų duomenų kitoms šalims ar kitoms šalims, nei aprašyta pirmiau.

Nuorodos

Mūsų svetainėje galite rasti reklamos ar kito turinio, kuris susiejamas su kitomis svetainėmis. Mes nekontroliuojame turinio šiose svetainėse ir neatsakome už šių svetainių turinį ar privatumo apsaugą. Patariame perskaityti šių svetainių privatumo politiką.

Slapukus

Slapukai yra maži (tekstiniai) failai, kurie saugomi jūsų kompiuteryje. Jūsų interneto naršyklė saugo šiuos slapukus, kai lankotės mūsų svetainėje. Šie slapukai bus gauti, kai vėl apsilankysite mūsų svetainėje. Tai leidžia mūsų svetainei atpažinti jus kaip ankstesnį lankytoją.

Mes galime naudoti slapukus, kad pagerintume jūsų naudotojų patirtį mūsų svetainėje. Slapukai yra būtini mūsų svetainės veikimui, įsitikinkite, kad galite saugiai apsilankyti mūsų svetainėje ir sekti klaidas bei klaidas mūsų svetainėje.

Jei nenorite, kad slapukai būtų siunčiami į jūsų įrenginį, galite pakeisti slapukų nustatymus naršyklėje. Mes neišsaugosime slapukų, jei apsilankysite mūsų svetainėje. Atkreipkite dėmesį, kad kai kurios mūsų Svetainės funkcijos ar paslaugos gali tinkamai neveikti be slapukų.

Šios privatumo politikos pakeitimai

Kartais galime atnaujinti savo privatumo politiką. Kai iš esmės pakeisime šią privatumo politiką, paskelbsime pranešimą savo svetainėje ir programoje kartu su atnaujinta privatumo politika. Mes taip pat informuojame naudotojus, kurie yra užregistruoti el. pašto adresu, jei yra kokių nors reikšmingų pakeitimų. Jei nesate registruotas kaip vartotojas, patariame reguliariai lankytis Svetainėje ir šioje politikoje.

Jūsų teisės

Duomenys, kuriuos mes renkame, yra asmeniniai. Todėl turite šias teises:

  • Jūs galite prašyti prieigos prie asmens duomenų, kuriuos mes tvarkome apie jus
  • Galite paprašyti mūsų ištaisyti, atnaujinti, apsaugoti arba ištrinti jūsų asmeninę informaciją mūsų įrašuose. Be to, jei pastebėsite, kad jūsų paskyros informacija nėra (nebėra) teisinga, galite lengvai ją koreguoti savo paskyroje
  • Galite paprašyti asmens duomenų, kuriuos mes apie jus tvarkėme, kopijos. Jūsų pageidavimu galime nusiųsti šią kopiją kitai šaliai, kad nereikėtų siųsti duomenų patys.
  • Galite pateikti skundą dėl jūsų duomenų tvarkymo
  • Galite pateikti skundą Nyderlandų duomenų apsaugos institucijai (Autoriteit Persoonsgegevens), jei jums susidaro įspūdis, kad jūsų duomenis tvarkome neteisėtai.
  • Jūs visada galite atšaukti savo sutikimą tvarkyti jūsų duomenis. Mes negalime tvarkyti jūsų duomenų nuo to momento, kai atšauksite savo sutikimą.

Jei turite papildomų klausimų dėl šios privatumo politikos, susisiekite su mumis žemiau pateikta informacija.

Kontaktinė informacija

Manufy B.V.
Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen
frontend.labels.cocNumber: 77256026
info@manufy.com

v1.0 2020-11-23