Privatumo politika

Mes esame „Manufy“. Mes gerbiame jūsų privatumą ir privatų gyvenimą, tačiau kartais mums reikia jūsų asmeninių duomenų. Šioje privatumo politikoje mes paaiškiname, kuriuos duomenis naudojame ir kaip saugome, saugome ir tvarkome šiuos duomenis. Ši privatumo politika taikoma mūsų svetainei www.manufy.co („Svetainė“), mūsų internetinei programai („Programa“) ir mūsų siūlomoms paslaugoms („Paslaugos“). Mes laikomės Bendrojo duomenų apsaugos reglamento („Atitinkami teisės aktai“). Mes esame „Manufy“ ir gerbiame jūsų privatumą ir privatų gyvenimą. Šioje privatumo politikoje mes paaiškiname, kuriuos duomenis naudojame ir kaip saugome, saugome ir tvarkome šiuos duomenis. Ši privatumo politika taikoma mūsų svetainei www.manufy.com („Svetainė ir mūsų siūlomos paslaugos („ Paslaugos “). Mes laikomės Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR).

Ar turite kitų klausimų apie savo privatumą? Peržiūrėkite mūsų DUK apie privatumą puslapį arba susisiekite su mumis adresu privacy@manufy.com.

Ar esate jaunesnis nei šešiolikos metų?

Jei esate jaunesnis nei šešiolikos metų, negalite naudotis mūsų svetaine ir paslaugomis be savo tėvų ar teisėtų globėjų leidimo.

Asmeniniai duomenys

Norėdami pasiūlyti savo svetainę ir paslaugas, mes tvarkome asmens duomenis. BDAR teigiama, kad asmens duomenys yra visa informacija apie identifikuotą ar atpažįstamą fizinį asmenį. Tai reiškia, kad informacija yra tiesiogiai apie ką nors arba ją galima atsekti iki šio asmens. Taigi informacija apie organizacijas nėra asmens duomenys pagal GDPR, bet darbuotojų ar kontaktų duomenys yra. Asmens duomenų tvarkymas yra bet koks veiksmas, kurį organizacija gali atlikti naudodama asmens duomenis. Tai labai platus terminas nuo surinkimo iki šalinimo. „Manufy“ tvarko asmens duomenis ir tvarko juos atsakingai, kad visos tvarkymo operacijos atitiktų GDPR reikalavimus.

Jūsų leidimas

Jūsų duomenis galime saugoti įvairiais momentais, pavyzdžiui, kai lankotės mūsų svetainėje, susikuriate paskyrą per mūsų svetainę, naudojatės mūsų paslaugomis arba kai susisiekiate su mumis. Be to, mums reikia jūsų duomenų, kad galėtume įvykdyti jūsų ir mūsų susitarimą. Jei nuspręsite nebendrinti savo duomenų, mes negalime teikti savo paslaugų.

Kokius asmens duomenis mes renkame ir kaip juos naudojame

Kad galėtume naudotis savo svetaine ir paslaugomis, mums reikia šių gamintojų ir prekės ženklų bei laisvai samdomų vertėjų kontaktų:

Gamintojams:

  • Jūsų vardas: jūsų vardas matomas kitiems jūsų įmonės vartotojams. Bendrovės kontaktinio asmens vardas matomas pranešant kitoms įmonėms.
  • Jūsų el. Pašto adresas: jūsų el. Pašto adresas naudojamas el. Laiškams siųsti ir gauti iš svetainės.
  • Jūsų IP adresas: jūsų IP adresas naudojamas slapukams ir sesijoms. Tai naudojama siekiant pagerinti svetainės naudojimo patirtį.
  • Įmonės pavadinimas: Įmonės pavadinimas yra matomas kitoms įmonėms svetainėje.
  • Įmonės adresas (neprivaloma): įmonės adresas naudojamas interaktyviam žemėlapiui įmonės profilio puslapyje. Šis žemėlapis parodys įmonės vietą. Tai klausiama tik pridedant naujų vietų prie įmonės.
  • Įmonės užsiėmimas (neprivaloma): įmonės užsiėmimas rodomas įmonės profilio puslapyje. Tai gali būti naudinga kitoms įmonėms ar vartotojams jus rasti svetainėje.
  • Įmonės socialinė žiniasklaida (neprivaloma): Įmonės socialinė žiniasklaida rodoma įmonės profilio puslapyje, kad kiti svetainės vartotojai galėtų jas pamatyti.
  • Įmonės el. Pašto adresas (nebūtina): Įmonės el. Pašto adresas naudojamas laiškams siųsti ir gauti iš Svetainės.
  • Įmonės telefono numeris (nebūtina): įmonės telefono numeris rodomas įmonės profilio puslapyje ir matomas kitiems vartotojams.

Prekės ženklams / prekiniams ženklams ir laisvai samdomiems darbuotojams:

  • Jūsų vardas: jūsų vardas matomas kitiems jūsų įmonės vartotojams. Bendrovės kontaktinio asmens vardas matomas persiunčiant pranešimus kitoms įmonėms.
  • Jūsų el. Pašto adresas: jūsų el. Pašto adresas naudojamas el. Laiškams siųsti ir gauti iš svetainės.
  • Jūsų IP adresas: jūsų IP adresas naudojamas slapukams ir sesijoms. Tai naudojama siekiant pagerinti svetainės naudojimo patirtį.
  • Įmonės pavadinimas: Įmonės pavadinimas yra matomas kitoms įmonėms svetainėje.
  • Įmonės adresas (neprivaloma): įmonės adresas naudojamas interaktyviam žemėlapiui įmonės profilio puslapyje. Šis žemėlapis parodys įmonės vietą. Tai klausiama tik pridedant naujų vietų prie įmonės.

Prisijungti

Į jūsų sąskaitą įrašome šiuos duomenis: slaptažodžius, vartotojo vardus ir kitą asmeninę informaciją. Tokiu būdu jums nebereikia mums pateikti savo duomenų dar kartą. Jūsų patogumui jūsų paskyroje taip pat išsaugome jūsų įmonės citatas.

Socialinė žiniasklaida

Gali būti, kad socialinės žiniasklaidos paslaugų teikėjas mums siunčia informaciją (pagal savo politiką), jei naudojatės socialinės žiniasklaidos funkcijomis mūsų svetainėje. Tai gali būti jūsų vardas, profilio nuotrauka, lytis, draugų sąrašas ir kita jūsų pateikta informacija. Jei nenorite, kad socialinės žiniasklaidos paslaugų teikėjas atsiųstų mums informaciją, galite pakeisti savo socialinės žiniasklaidos paskyros privatumo nustatymus.

Jei jums patinka elementas, jis bus rodomas jūsų socialinės žiniasklaidos paskyroje, kai būsite prisijungę prie savo paskyros. Jei esate tinklalapyje, kuriame naudojami socialinės žiniasklaidos priedai, jūsų naršyklė siunčia tam tikrą informaciją jūsų socialinės žiniasklaidos paskyros teikėjui. Mes nekontroliuojame šio dalijimosi duomenimis.

Rinkos tyrimai

Mes galime paprašyti jūsų dalyvauti rinkos tyrimuose. Jūsų duomenis naudosime rinkos tyrimams atlikti. „Manufy“ tuos statistinius duomenis naudojame anonimiškai. Bet kada galite uždaryti klausimų sąrašą. Mes nesidalijame jūsų atsakymais su kitais ir neviešiname jų. Be to, jūsų atsakymai nėra susieti su jūsų el. Pašto adresu.

Naujienlaiškis

„Manufy“ siūlo naujienlaiškius. Tokiu būdu esate visiškai informuotas apie naujus „Manufy“ platformos atnaujinimus, tinklaraščius, vartotojų istorijas, reklamas ir kitas naudingas gamybos pramonės naujienas. Mes naudojame pasirinkimo sistemą. Kiekvieną kartą, kai siunčiame jums naujienlaiškį, turite galimybę atsisakyti naujienlaiškio.

Jūsų asmens duomenis naudosime tik aukščiau išvardytiems ar bet kokiems kitiems su jais susijusiems tikslams. Tokiu būdu mes niekada nenaudosime jūsų duomenų netikėtai.

Saugumas

Mes sunkiai dirbame, kad apsaugotume jūsų asmens duomenis nuo neteisėtos ar neteisėtos prieigos, pakeitimo, atskleidimo, naudojimo ar sunaikinimo. Tokiu būdu pašaliniai asmenys neturi prieigos prie jūsų duomenų. Mes naudojame šias asmens duomenų apsaugos priemones:

  • Saugus tinklo ryšys naudojant „Secure Socket Layer“ (SSL) technologiją arba panašią į SSL technologiją
  • Prieiga prie duomenų suteikiama tik tiems asmenims, kuriems šie duomenys reikalingi
  • Duomenų pažeidimo atveju veiksime laikydamiesi GDPR nustatytų įsipareigojimų. Jei į tai įeina tai, kad privalome jus informuoti kaip duomenų subjektą, tai ir padarysime.
Kiek laiko saugome jūsų duomenis

Mes nesaugosime jūsų asmeninės informacijos ilgiau, nei mums jos reikia anksčiau aprašytais tikslais. Mes nuolat atnaujiname savo duomenų bazę ir, jei pastebėsime, kad tam tikra informacija nebėra teisinga, ją ištrinsime / pakoreguosime. Kaip „Manufy“ vartotojas, galite atsisakyti „Manufy“ el. Laiškų prenumeratos, naudodami nuorodą, esančią po kiekvienu el. Laišku. Jūsų duomenys vis tiek išliks su mumis. Galite atsisakyti laiškų prenumeratos atsisakydami kiekvieno gauto el. Laiško. Jei norite, kad jūsų duomenys būtų visiškai pašalinti iš mūsų duomenų bazės, tai, žinoma, įmanoma nenurodant priežasčių. Tada turėtumėte išsiųsti el. Laišką adresu privacy@manufy.com su prašymu pašalinti.

Su kuo mes dalijamės jūsų asmens duomenimis

Mes dalijamės jūsų duomenimis su kitais tik tam, kad išsiųstume jums el. Laiškus, atsiųstume mūsų naujienlaiškį ir įvykdytume mokėjimus. Kai šie kiti asmenys apibrėžiami kaip mūsų duomenų tvarkytojai, jie naudoja jūsų duomenis vadovaudamiesi mūsų instrukcijomis, o ne savo tikslams. Duomenų tvarkymo sutartyje mes susitarsime su tomis šalimis, kad jos naudos jūsų duomenis atsargiai ir gaus tik tuos duomenis, kurie yra svarbūs jų paslaugoms.

Perkėlimas

Jūsų duomenis tvarkysime tik Europos Sąjungoje. Jūsų duomenis tvarkysime ne Europos Sąjungoje, tik jei šalyje bus veiksmingas jūsų duomenų apsaugos lygis.

Mes niekada neperduosime jūsų duomenų į kitas šalis ar kitas šalis, nei aprašyta aukščiau.

Nuorodos

Mūsų svetainėje galite rasti reklamos ar kitokio turinio, nukreipiančio į kitas svetaines. Mes nekontroliuojame šių svetainių turinio ir neatsakome už šių svetainių turinį ar privatumo apsaugą. Patariame perskaityti tų svetainių privatumo politiką.

Slapukai

Slapukai yra nedideli (tekstiniai) failai, kurie saugomi jūsų kompiuteryje. Jūsų interneto naršyklė saugo šiuos slapukus, kai lankotės mūsų svetainėje. Šie slapukai bus gauti, kai vėl apsilankysite mūsų svetainėje. Tai leidžia mūsų svetainei atpažinti jus kaip ankstesnį lankytoją.

Mes galime naudoti slapukus, kad pagerintume jūsų vartotojo patirtį mūsų svetainėje. Slapukai yra būtini mūsų svetainės veikimui, įsitikinkite, kad galite saugiai lankytis mūsų svetainėje ir stebėti mūsų svetainėje esančias klaidas ir klaidas.

Savo slapukų nustatymus galite pakeisti savo naršyklėje, jei nenorite, kad slapukai būtų siunčiami į jūsų įrenginį. Mes neišsaugosime slapukų, jei lankysitės mūsų svetainėje. Atkreipkite dėmesį, kad kai kurios mūsų svetainės funkcijos ar paslaugos gali tinkamai neveikti be slapukų.

Šios privatumo politikos pakeitimai

Mes galime laikas nuo laiko atnaujinti savo privatumo politiką. Reikšmingai pakeisdami šią privatumo politiką, savo svetainėje ir programėlėje paskelbsime pranešimą kartu su atnaujinta privatumo politika. Mes taip pat informuojame vartotojus, kurie yra užsiregistravę el. Pašto adresu, jei yra reikšmingų pakeitimų. Jei nesate registruotas kaip vartotojas, patariame reguliariai lankytis svetainėje ir šioje politikoje.

Jūsų teisės

Mūsų renkami duomenys yra asmeniniai. Todėl jūs turite šias teises:

  • Galite paprašyti prieigos prie asmens duomenų, kuriuos apie jus tvarkome
  • Galite paprašyti mūsų ištaisyti, atnaujinti, apsaugoti ar ištrinti jūsų asmeninę informaciją mūsų įrašuose. Be to, jei pastebėsite, kad jūsų sąskaitos informacija (nebe) yra neteisinga, galite lengvai ją pakoreguoti savo paskyroje
  • Galite paprašyti asmens duomenų, kuriuos mes apdorojome apie jus, kopijos. Jūsų prašymu galime išsiųsti šią kopiją kitai šaliai, todėl jums nereikia siųsti duomenų patys
  • Galite pateikti skundą dėl jūsų duomenų tvarkymo
  • Jei manote, kad mes tvarkome jūsų duomenis neteisėtai, galite pateikti skundą Olandijos duomenų apsaugos tarnybai (Autoriteit Persoonsgegevens).
  • Jūs visada galite atšaukti sutikimą tvarkyti savo duomenis. Negalime apdoroti jūsų duomenų nuo to momento, kai atšaukiate sutikimą.

Jei turite daugiau klausimų dėl šios privatumo politikos, susisiekite su mumis naudodamiesi žemiau pateikta informacija.

Kontaktinė informacija

Manufy B.V.
Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen
frontend.labels.cocNumber: 77256026
info@manufy.com

v1.0 2020-11-23