Tietosuojakäytäntö

Olemme Manufy. Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja yksityiselämääsi, mutta joskus tarvitsemme henkilötietojasi. Tässä tietosuojakäytännössä selitämme mitä tietoja käytämme ja miten tallennamme, suojaamme ja käsittelemme näitä tietoja. Tämä tietosuojakäytäntö koskee verkkosivustoamme www.manufy.co ("verkkosivusto"), online-sovellustamme ("sovellus") ja tarjoamiamme palveluita ("palvelut"). Noudatamme yleistä tietosuoja-asetusta ("asiaankuuluva lainsäädäntö"). Olemme Manufy ja kunnioitamme yksityisyyttäsi ja yksityiselämääsi. Tässä tietosuojakäytännössä selitämme mitä tietoja käytämme ja miten tallennamme, suojaamme ja käsittelemme näitä tietoja. Tämä tietosuojakäytäntö koskee verkkosivustoamme www.manufy.com ("Sivusto ja tarjoamamme palvelut (" Palvelut "). Noudatamme yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR).

Onko sinulla muita kysymyksiä yksityisyydestäsi? Katso Tietosuoja-usein kysytyt kysymykset -sivultamme tai ota meihin yhteyttä osoitteessa privacy@manufy.com.

Oletko alle 16-vuotias?

Jos olet alle 16-vuotias, et voi käyttää verkkosivustoamme ja palveluitamme ilman vanhempiesi tai laillisen huoltajan lupaa.

Henkilökohtaiset tiedot

Verkkosivustomme ja palvelujemme tarjoamiseksi käsittelemme henkilötietoja. GDPR: n mukaan henkilötiedot ovat kaikkea tietoa tunnistetusta tai tunnistettavissa olevasta luonnollisesta henkilöstä. Tämä tarkoittaa, että tiedot koskevat joko suoraan jotakuta tai ne voidaan jäljittää tälle henkilölle. Organisaatioita koskevat tiedot eivät siis ole GDPR: n mukaisia ​​henkilötietoja, mutta työntekijöiden tai yhteyshenkilöiden tiedot ovat. Henkilötietojen käsittely on mitä tahansa toimintaa, jonka organisaatio voi suorittaa henkilötiedoilla. Tämä on hyvin laaja termi keräyksestä hävittämiseen. Manufy käsittelee henkilötietoja ja käsittelee niitä vastuullisella tavalla, jotta kaikki käsittelytoimet täyttävät GDPR: n vaatimukset.

Sinun lupa

Voimme tallentaa tietojasi eri aikoina, esimerkiksi kun vierailet verkkosivustollamme, luot tilin verkkosivustomme kautta, käytät palveluitamme tai kun otat meihin yhteyttä. Lisäksi tarvitsemme tietojasi sinun ja meidän välisen sopimuksen toteuttamiseksi. Jos et halua jakaa tietojasi, emme voi toimittaa palveluitamme.

Mitä henkilötietoja keräämme ja miten käytämme niitä

Verkkosivustomme ja palvelujemme käyttämiseen tarvitaan seuraavia tietoja tuottajilta sekä tuotemerkkien ja freelancereiden yhteyshenkilöiltä:

Valmistajille:

  • Nimesi: Nimesi näkyy muille yrityksesi käyttäjille. Yrityksen yhteyshenkilön nimi näkyy, kun viestiä muille yrityksille.
  • Sähköpostiosoitteesi: Sähköpostiosoitettasi käytetään lähettämään ja vastaanottamaan sähköpostia verkkosivustolta.
  • IP-osoitteesi: IP-osoitettasi käytetään evästeisiin ja istuntoihin. Tätä käytetään verkkosivuston käyttökokemuksen parantamiseen.
  • Yrityksen nimi: Yrityksen nimi näkyy muille yrityksille verkkosivustolla.
  • Yrityksen osoite (valinnainen): Yrityksen osoitetta käytetään interaktiiviseen karttaan yrityksen profiilisivulla. Tämä kartta näyttää yrityksen sijainnin. Tätä kysytään vain, kun lisäät uusia sijainteja yrityksellesi.
  • Yrityksen ammatti (valinnainen): Yrityksen ammatti näkyy yrityksen profiilisivulla. Tästä voi olla hyötyä muille yrityksille tai käyttäjille löytääksesi sinut verkkosivustolta.
  • Yrityksen sosiaalinen media (valinnainen): Yrityksen sosiaalinen media näkyy yrityksen profiilisivulla muiden verkkosivuston käyttäjien nähtäväksi.
  • Yrityksen sähköpostiosoite (valinnainen): Yrityksen sähköpostiosoitetta käytetään lähettämään ja vastaanottamaan sähköpostia verkkosivustolta.
  • Yrityksen puhelinnumero (valinnainen): Yrityksen puhelinnumero näkyy yrityksen profiilisivulla ja näkyy muille käyttäjille.

Tuotemerkit / tuotemerkkien ja freelancereiden yhteystiedot:

  • Nimesi: Nimesi näkyy muille yrityksesi käyttäjille. Yrityksen yhteyshenkilön nimi näkyy, kun viestiä muille yrityksille.
  • Sähköpostiosoitteesi: Sähköpostiosoitettasi käytetään lähettämään ja vastaanottamaan sähköpostia verkkosivustolta.
  • IP-osoitteesi: IP-osoitettasi käytetään evästeisiin ja istuntoihin. Tätä käytetään verkkosivuston käyttökokemuksen parantamiseen.
  • Yrityksen nimi: Yrityksen nimi näkyy muille verkkosivuston yrityksille.
  • Yrityksen osoite (valinnainen): Yrityksen osoitetta käytetään interaktiiviseen karttaan yrityksen profiilisivulla. Tämä kartta näyttää yrityksen sijainnin. Tätä kysytään vain, kun lisäät uusia sijainteja yrityksellesi.

Kirjaudu sisään

Tallennamme tilillesi seuraavat tiedot: salasanat, käyttäjänimet ja muut henkilökohtaiset tiedot. Tällä tavoin sinun ei tarvitse toimittaa tietojasi uudelleen. Tallennamme tilillesi myös - oman mukavuutesi vuoksi - tarjouksia yrityksestäsi.

Sosiaalinen media

On mahdollista, että sosiaalisen median tarjoaja lähettää meille tietoja (käytäntöjensä mukaan), jos käytät sosiaalisen median toimintoja verkkosivustollamme. Se voi olla nimesi, profiilikuva, sukupuoli, ystäväluettelo ja muut antamasi tiedot. Jos et halua, että sosiaalisen median tarjoaja lähettää meille tietoja, voit muuttaa sosiaalisen median tilisi yksityisyysasetuksia.

Jos pidät tuotteesta, kyseinen kohde näkyy sosiaalisen median tililläsi, kun olet kirjautunut tilillesi. Jos olet verkkosivulla, joka käyttää sosiaalisen median lisäosia, selaimesi lähettää tiettyjä tietoja sosiaalisen median tilisi tarjoajalle. Emme hallitse tätä tietojen jakamista.

Markkinatutkimus

Saatamme pyytää sinua osallistumaan markkinatutkimukseen. Käytämme tietojasi markkinatutkimukseen. Käytämme näitä tilastotietoja nimettömästi Manufylle. Voit sulkea kysymysluettelon milloin tahansa. Emme jaa vastauksiasi muiden kanssa tai aseta niitä julkisesti saataville. Lisäksi vastauksiasi ei ole yhdistetty sähköpostiosoitteeseesi.

Uutiskirje

Manufy tarjoaa uutiskirjeitä. Näin olet täysin tietoinen uusista Manufy-alustan päivityksistä, blogeista, käyttäjäkertomuksista, tarjouksista ja muista valmistavan teollisuuden hyödyllisistä uutisista. Käytämme opt-in-järjestelmää. Aina kun lähetämme sinulle uutiskirjeen, sinulla on mahdollisuus peruuttaa uutiskirjeen tilaus.

Käytämme henkilötietojasi vain edellä lueteltuihin tarkoituksiin tai muihin niihin liittyviin tarkoituksiin. Tällä tavalla emme koskaan käytä tietojasi odottamattomalla tavalla.

Turvallisuus

Teemme kovasti töitä suojellaksemme henkilötietojasi luvattomalta tai laittomalta pääsyltä, muuttamiselta, paljastamiselta, käytöltä tai tuhoamiselta. Tällä tavoin luvattomilla henkilöillä ei ole pääsyä tietoihisi. Suoritamme seuraavat toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi:

  • Suojatut verkkoyhteydet Secure Socket Layer (SSL) -tekniikalla tai tekniikalla, joka on samanlainen kuin SSL
  • Tietoihin pääsy on rajoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat tietoja
  • Tietojen rikkomisen tapauksessa toimimme GDPR: n mukaisten velvoitteiden mukaisesti. Jos tähän sisältyy, että meidän on ilmoitettava sinulle rekisteröidyksi, teemme niin.
Kuinka kauan säilytämme tietojasi

Emme säilytä henkilötietojasi kauemmin kuin tarvitsemme niitä aiemmin kuvattuihin tarkoituksiin. Pidämme tietokantaamme mahdollisimman ajan tasalla ja jos havaitsemme, että tietyt tiedot eivät enää ole oikein, poistamme / mukautamme niitä. Manufyn käyttäjänä voit peruuttaa Manufyn sähköpostien tilauksen linkin kautta kunkin sähköpostin alla. Tietosi ovat edelleen olemassa kanssamme. Voit peruuttaa postituksen tilauksen kieltäytymällä jokaisesta saamastasi sähköpostista. Jos haluat, että tietosi poistetaan kokonaan tietokannastamme, se on tietysti mahdollista perustelematta. Sen jälkeen sinun on lähetettävä poistopyyntö sähköpostilla osoitteeseen privacy@manufy.com .

Kenen kanssa jaamme henkilötietojasi

Jaamme tietosi muiden kanssa vain lähettääksesi sinulle sähköpostia, lähettämällä sinulle uutiskirjeemme ja maksujen suorittamiseksi. Kun nämä muut määritellään tietojemme käsittelijäksi, he käyttävät tietojasi ohjeidemme mukaisesti eikä omiin tarkoituksiinsa. Tietojenkäsittelysopimuksessa sovimme osapuolten kanssa siitä, että heidän on käytettävä tietojasi huolellisesti ja että he saavat vain palvelujensa kannalta merkitykselliset tiedot.

Siirtää

Käsittelemme tietojasi vain Euroopan unionissa. Käsittelemme tietojasi Euroopan unionin ulkopuolella vain, jos maassa on tietojesi tehokas suojaustaso.

Emme koskaan siirrä tietojasi muihin maihin tai muille osapuolille kuin edellä on kuvattu.

Linkit

Verkkosivustoltamme saattaa löytyä mainontaa tai muuta sisältöä, joka linkittää muihin verkkosivustoihin. Emme hallitse näiden verkkosivustojen sisältöä ja emme ole vastuussa näiden verkkosivustojen sisällöstä tai yksityisyyden suojasta. Suosittelemme, että luet näiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöt.

Keksit

Evästeet ovat pieniä (teksti) tiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneellesi. Selaimesi tallentaa nämä evästeet, kun vierailet verkkosivustollamme. Nämä evästeet haetaan, kun vierailet verkkosivustollamme uudelleen. Tämän avulla verkkosivustomme voi tunnistaa sinut aiemmaksi vierailijaksi.

Voimme käyttää evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemustasi verkkosivustollamme. Evästeet ovat välttämättömiä verkkosivustomme toiminnalle, varmista, että voit käydä verkkosivustollamme turvallisesti ja seurata virheitä ja virheitä verkkosivustollamme.

Voit muuttaa evästeasetuksia selaimessasi, jos et halua evästeiden lähettämistä laitteellesi. Emme tallenna evästeitä, jos vierailet verkkosivustollamme. Huomaa, että jotkin verkkosivustomme ominaisuudet tai palvelut eivät välttämättä toimi oikein ilman evästeitä.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Kun muutamme tätä tietosuojakäytäntöä merkittävällä tavalla, lähetämme ilmoituksen verkkosivustollemme ja sovelluksemme sekä päivitetyn tietosuojakäytännön. Ilmoitamme myös käyttäjille, jotka ovat rekisteröityneet sähköpostiosoitteeseen, merkittävistä muutoksista. Jos et ole rekisteröitynyt käyttäjäksi, suosittelemme vierailemaan verkkosivustolla ja tässä käytännössä säännöllisesti.

Oikeutesi

Keräämämme tiedot ovat henkilökohtaisia. Siksi sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Voit pyytää pääsyä henkilötietoihimme, joita käsittelemme sinusta
  • Voit pyytää meitä korjaamaan, päivittämään, suojaamaan tai poistamaan henkilötietosi tietueistamme. Tämän lisäksi, jos huomaat, että tilisi tiedot eivät ole (enää) oikeita, voit helposti muokata niitä tililläsi
  • Voit pyytää kopion käsittelemistämme henkilötiedoista. Voimme pyynnöstäsi lähettää tämän kopion toiselle osapuolelle, joten sinun ei tarvitse lähettää tietoja itse
  • Voit tehdä valituksen tietojesi käsittelystä
  • Voit tehdä valituksen Alankomaiden tietosuojaviranomaiselle (Autoriteit Persoonsgegevens), jos sinusta tuntuu, että käsittelemme tietojasi laittomasti
  • Voit aina peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn. Emme voi käsitellä tietojasi siitä hetkestä lähtien, kun peruutat suostumuksesi.

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä alla olevien tietojen avulla.

Yhteystiedot

Manufy B.V.
Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen
frontend.labels.cocNumber: 77256026
info@manufy.com

v1.0 23-11-2020