Fortrolighedspolitik

Vi er Manufy. Vi respekterer dit privatliv og privatliv, men nogle gange har vi brug for dine personlige data. I denne fortrolighedspolitik forklarer vi, hvilke data vi bruger, og hvordan vi gemmer, beskytter og behandler disse data. Denne fortrolighedspolitik gælder for vores hjemmeside www.manufy.co ("hjemmesiden"), vores online applikation ("appen") og de tjenester, vi tilbyder ("tjenesterne"). Vi overholder den generelle databeskyttelsesforordning ("den relevante lovgivning"). Vi fremstiller og respekterer dit privatliv og privatliv. I denne fortrolighedspolitik forklarer vi, hvilke data vi bruger, og hvordan vi gemmer, beskytter og behandler disse data. Denne fortrolighedspolitik gælder for vores hjemmeside www.manufy.com ("Hjemmesiden og de tjenester, vi tilbyder (" Tjenesterne "). Vi overholder den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR).

Har du andre spørgsmål om dit privatliv? Se vores Ofte stillede spørgsmål om privatlivets fred eller kontakt os på privacy@manufy.com.

Er du under seksten år?

Hvis du er yngre end seksten år, kan du ikke bruge vores websted og tjenester uden tilladelse fra dine forældre eller værge.

Personlig data

For at tilbyde vores websted og tjenester behandler vi personoplysninger. GDPR angiver, at personoplysninger er alle oplysninger om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Dette betyder, at oplysninger enten handler direkte om nogen eller kan spores tilbage til denne person. Oplysninger om organisationer er derfor ikke personoplysninger i henhold til GDPR, men data fra medarbejderne eller kontakterne. Behandling af personlige data er enhver handling, som en organisation kan udføre med personlige data. Dette er en meget bred betegnelse, fra indsamling til bortskaffelse. Manufy behandler personoplysninger og håndterer dem på en ansvarlig måde, så alle behandlingsoperationer lever op til kravene i GDPR.

Din tilladelse

Vi kan gemme dine data på forskellige tidspunkter, for eksempel når du besøger vores websted, opretter en konto via vores websted, bruger vores tjenester eller når du kontakter os. Derudover har vi brug for dine data for at udføre aftalen mellem dig og os. Hvis du vælger ikke at dele dine data, kan vi ikke levere vores tjenester.

Hvilke personlige data indsamler vi, og hvordan vi bruger dem

For at bruge vores websted og tjenester har vi brug for følgende data fra producenter og kontaktpersoner fra brands og freelancere:

For producenter:

  • Dit navn: Dit navn er synligt for andre brugere af din virksomhed. Navnet på virksomhedens kontaktperson er synlig, når du sender beskeder til andre virksomheder.
  • Din e-mail-adresse: Din e-mail-adresse bruges til at sende og modtage e-mails fra på webstedet.
  • Din IP-adresse: Din IP-adresse bruges til cookies og sessioner. Dette bruges til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden.
  • Firmanavn: Firmanavnet er synligt for andre virksomheder på webstedet.
  • Virksomhedsadresse (valgfri): Virksomhedsadressen bruges til det interaktive kort på virksomhedsprofilsiden. Dette kort viser virksomhedens placering. Dette spørges kun, når du tilføjer nye placeringer til din virksomhed.
  • Virksomhedsbesættelse (valgfrit): Virksomhedens besættelse vises på virksomhedsprofilsiden. Dette kan være nyttigt for andre virksomheder eller brugere at finde dig på webstedet.
  • Virksomhedens sociale medier (valgfrit): Virksomhedens sociale medier vises på virksomhedens profilside, så andre brugere af hjemmesiden kan se.
  • Virksomheds-e-mail-adresse (valgfri): Virksomhedens e-mail-adresse bruges til at sende og modtage e-mails fra på webstedet.
  • Virksomhedens telefonnummer (valgfrit): Virksomhedens telefonnummer vises på virksomhedsprofilsiden og synligt for andre brugere.

For brands / kontakter af brands og freelancere:

  • Dit navn: Dit navn er synligt for andre brugere af din virksomhed. Navnet på virksomhedens kontaktperson er synlig, når du sender beskeder til andre virksomheder.
  • Din e-mail-adresse: Din e-mail-adresse bruges til at sende og modtage e-mails fra på webstedet.
  • Din IP-adresse: Din IP-adresse bruges til cookies og sessioner. Dette bruges til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden.
  • Firmanavn: Firmanavnet er synligt for andre virksomheder på webstedet.
  • Virksomhedsadresse (valgfri): Virksomhedsadressen bruges til det interaktive kort på virksomhedsprofilsiden. Dette kort viser virksomhedens placering. Dette spørges kun, når du tilføjer nye placeringer til din virksomhed.

Log på

Vi gemmer følgende data på din konto: adgangskoder, brugernavne og andre personlige oplysninger. På denne måde behøver du ikke give os dine data igen. Vi gemmer også - for din egen bekvemmelighed - tilbud på din virksomhed på din konto.

Sociale medier

Det er muligt, at udbyderen af ​​sociale medier sender os oplysninger (i henhold til hans politik), hvis du bruger sociale mediefunktioner på vores websted. Det kan være dit navn, profilbillede, køn, venneliste og andre oplysninger, du har angivet. Hvis du ikke ønsker, at den sociale medieudbyder skal sende os oplysningerne, kan du ændre fortrolighedsindstillingerne for din sociale mediekonto.

Hvis du kan lide et element, vises det på din sociale mediekonto, når du er logget ind på din konto. Hvis du er på en webside, der bruger tilføjelser til sociale medier, sender din browser bestemte oplysninger til udbyderen af ​​din sociale mediekonto. Vi kontrollerer ikke denne datadeling.

Markedsundersøgelse

Vi kan bede dig om at deltage i markedsundersøgelser. Vi bruger dine data til markedsundersøgelser. Vi bruger disse statistiske data anonymt til Manufy. Du kan lukke spørgsmålslisten til enhver tid. Vi deler ikke dine svar med andre eller gør dem offentligt tilgængelige. Derudover er dine svar ikke forbundet til din e-mail-adresse.

Nyhedsbrev

Manufy tilbyder nyhedsbreve. På den måde er du fuldt informeret om nye opdateringer på Manufy-platformen, blogs, brugerhistorier, kampagner og andre nyttige nyheder fra fremstillingsindustrien. Vi bruger et opt-in-system. Hver gang vi sender dig et nyhedsbrev, har du muligheden for at afmelde dig nyhedsbrevet.

Vi bruger kun dine personlige data til ovennævnte formål eller ethvert andet formål, der er forbundet dertil. På denne måde vil dine data aldrig blive brugt af os på en uventet måde.

Sikkerhed

Vi arbejder hårdt på at beskytte dine personlige data mod uautoriseret eller ulovlig adgang, ændring, videregivelse, brug eller destruktion. På den måde har uautoriserede personer ikke adgang til dine data. Vi tager følgende forholdsregler for at beskytte dine personlige data:

  • Sikker netværksforbindelser med Secure Socket Layer (SSL) -teknologi eller en teknologi, der ligner SSL
  • Adgangen til dataene er begrænset til de personer, der har brug for dataene
  • I tilfælde af et databrud handler vi i overensstemmelse med forpligtelserne i henhold til GDPR. Hvis det inkluderer, at vi skal informere dig som registreret, gør vi det.
Hvor længe gemmer vi dine data

Vi opbevarer ikke dine personlige oplysninger længere, end vi har brug for, til de formål, vi har beskrevet tidligere. Vi holder vores database så opdateret som muligt, og hvis vi bemærker, at visse oplysninger ikke længere er korrekte, vil vi slette / justere den. Som bruger af Manufy kan du afmelde e-mails fra Manufy via et link under hver e-mail. Dine data vil stadig eksistere hos os. Du kan afmelde mailingen via en fravalg i hver e-mail, du modtager. Hvis du ønsker at få dine data fjernet fuldstændigt fra vores database, er det naturligvis muligt uden at give nogen grund. Du skal derefter sende en e-mail til privacy@manufy.com med anmodningen om fjernelse.

Hvem deler vi dine personlige data med

Vi deler kun dine data med andre for at sende dig e-mails, sende dig vores nyhedsbrev og for at gennemføre betalinger. Når disse andre er defineret som en behandler af vores data, bruger de dine data i overensstemmelse med vores instruktioner og ikke til deres egne formål. I en databehandlingsaftale er vi enige med disse parter om, at de skal bruge dine data omhyggeligt, og de modtager kun de data, der er relevante for deres tjenester.

Overførsel

Vi behandler kun dine data inden for Den Europæiske Union. Vi behandler kun dine data uden for EU, hvis landet har et effektivt beskyttelsesniveau for dine data.

Vi overfører aldrig dine data til andre lande eller andre parter end beskrevet ovenfor.

Links

Du kan finde reklame eller andet indhold på vores websted, der linker til andre websteder. Vi kontrollerer ikke indholdet på disse websteder og er ikke ansvarlige for indholdet eller fortrolighedsbeskyttelsen af ​​disse websteder. Vi råder dig til at læse fortrolighedspolitikkerne på disse websteder.

Cookies

Cookies er små (tekst) filer, der er gemt på din computer. Din webbrowser gemmer disse cookies, når du besøger vores websted. Disse cookies hentes, når du besøger vores websted igen. Dette giver vores websted mulighed for at genkende dig som en tidligere besøgende.

Vi bruger muligvis cookies til at forbedre din brugeroplevelse på vores websted. Cookies er vigtige for driften af ​​vores websted, sørg for at du kan besøge vores websted sikkert og spore fejl og fejl på vores websted.

Du kan ændre dine cookieindstillinger i din browser, hvis du ikke vil have, at der sendes cookies til din enhed. Vi gemmer ikke cookies, hvis du besøger vores websted. Bemærk, at nogle webstedsfunktioner eller tjenester på vores websted muligvis ikke fungerer korrekt uden cookies.

Ændringer af denne fortrolighedspolitik

Vi opdaterer muligvis vores fortrolighedspolitik fra tid til anden. Når vi ændrer denne fortrolighedspolitik på en væsentlig måde, sender vi en underretning på vores websted og vores app sammen med den opdaterede privatlivspolitik. Vi informerer også brugere, der er registreret med en e-mail-adresse i tilfælde af væsentlige ændringer. Hvis du ikke er registreret som bruger, råder vi dig til at besøge webstedet og denne politik regelmæssigt.

Dine rettigheder

De data, vi indsamler, er personlige. Derfor har du følgende rettigheder:

  • Du kan anmode om adgang til de personlige data, vi behandler om dig
  • Du kan anmode os om at rette, opdatere, beskytte eller slette dine personlige oplysninger i vores optegnelser. Desuden kan du nemt justere dem på din konto, hvis du bemærker, at oplysningerne på din konto ikke (længere) er korrekte
  • Du kan anmode om en kopi af de personoplysninger, vi har behandlet om dig. Vi kan - på din anmodning - sende denne kopi til en anden part, så du ikke behøver at sende dataene selv
  • Du kan indgive en klage over behandling af dine data
  • Du kan indgive en klage til den hollandske databeskyttelsesmyndighed (Autoriteit Persoonsgegevens), hvis du er under det indtryk, at vi behandler dine data ulovligt
  • Du kan altid trække dit samtykke tilbage til at behandle dine data. Vi kan ikke behandle dine data fra det øjeblik du trækker dit samtykke tilbage.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende denne fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os via nedenstående oplysninger.

Kontakt information

Manufy B.V.
Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen
frontend.labels.cocNumber: 77256026
info@manufy.com

v1.0 23-11-2020