Politika zasebnosti

Mi smo Manufy. Spoštujemo vašo zasebnost in zasebno življenje, včasih pa potrebujemo vaše osebne podatke. V tej politiki zasebnosti pojasnjujemo, katere podatke uporabljamo in kako te podatke shranjujemo, ščitimo in obdelujemo. Ta politika zasebnosti velja za naše spletno mesto www.manufy.co ("spletno mesto"), našo spletno aplikacijo ("aplikacija") in storitve, ki jih ponujamo ("storitve"). Upoštevamo Splošno uredbo o varstvu podatkov ("ustrezna zakonodaja"), smo Manufy in spoštujemo vašo zasebnost in zasebno življenje. V tej politiki zasebnosti pojasnjujemo, katere podatke uporabljamo in kako te podatke shranjujemo, ščitimo in obdelujemo. Ta politika zasebnosti velja za naše spletno mesto www.manufy.com (»Spletno mesto in storitve, ki jih ponujamo (» storitve «). Upoštevamo splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR).

Imate še kakšno vprašanje glede svoje zasebnosti? Oglejte si našo stran s pogostimi vprašanji o zasebnosti ali nas kontaktirajte na privacy@manufy.com.

Ste mlajši od šestnajst let?

Če ste mlajši od šestnajst let, našega spletnega mesta in storitev ne morete uporabljati brez dovoljenja staršev ali zakonitega skrbnika.

Osebni podatki

Za ponudbo našega spletnega mesta in storitev obdelujemo osebne podatke. GDPR navaja, da so osebni podatki vsi podatki o določeni ali določljivi fizični osebi. To pomeni, da se podatki nanašajo neposredno na nekoga ali pa jih je mogoče najti nazaj do te osebe. Informacije o organizacijah torej niso osebni podatki v skladu z GDPR, ampak podatki zaposlenih ali stikov. Obdelava osebnih podatkov je vsako dejanje, ki ga organizacija lahko izvede z osebnimi podatki. To je zelo širok izraz, od zbiranja do odstranjevanja. Manufy obdeluje osebne podatke in z njimi ravna odgovorno, tako da vsi postopki obdelave ustrezajo zahtevam GDPR.

Vaše dovoljenje

Vaše podatke lahko shranimo v različnih trenutkih, na primer, ko obiščete naše spletno mesto, ustvarite račun prek našega spletnega mesta, uporabljate naše storitve ali ko nas kontaktirate. Poleg tega potrebujemo vaše podatke za izvedbo dogovora med vami in nami. Če se odločite, da ne boste delili svojih podatkov, naših storitev ne moremo dostaviti.

Katere osebne podatke zbiramo in kako jih uporabljamo

Za uporabo našega spletnega mesta in storitev potrebujemo naslednje podatke proizvajalcev in kontaktov blagovnih znamk in samostojnih podjetnikov:

Za proizvajalce:

  • Vaše ime: Vaše ime je vidno drugim uporabnikom vašega podjetja. Ime kontaktne osebe podjetja je vidno pri pošiljanju sporočil drugim podjetjem.
  • Vaš e-poštni naslov: Vaš e-poštni naslov se uporablja za pošiljanje in prejemanje e-poštnih sporočil s spletnega mesta.
  • Vaš IP naslov: Vaš IP naslov se uporablja za piškotke in seje. To se uporablja za izboljšanje uporabniške izkušnje spletnega mesta.
  • Ime podjetja: Ime podjetja je vidno drugim podjetjem na spletnem mestu.
  • Naslov podjetja (neobvezno): naslov podjetja se uporablja za interaktivni zemljevid na strani s profilom podjetja. Na tem zemljevidu bo prikazana lokacija podjetja. To se zahteva samo pri dodajanju novih lokacij v vaše podjetje.
  • Poklic podjetja (neobvezno): poklic podjetja je prikazan na strani s profilom podjetja. To je lahko v pomoč drugim podjetjem ali uporabnikom, da vas najdejo na spletnem mestu.
  • Družbeni mediji podjetja (neobvezno): Družbeni mediji podjetja so na strani s profilom podjetja prikazani drugim uporabnikom spletnega mesta.
  • E-poštni naslov podjetja (neobvezno): E-poštni naslov podjetja se uporablja za pošiljanje in prejemanje e-poštnih sporočil s spletnega mesta.
  • Telefonska številka podjetja (neobvezno): Telefonska številka podjetja je prikazana na strani s profilom podjetja in vidna drugim uporabnikom.

Za blagovne znamke / stike znamk in samostojnih podjetnikov:

  • Vaše ime: Vaše ime je vidno drugim uporabnikom vašega podjetja. Ime kontaktne osebe podjetja je vidno pri pošiljanju sporočil drugim podjetjem.
  • Vaš e-poštni naslov: Vaš e-poštni naslov se uporablja za pošiljanje in prejemanje e-poštnih sporočil s spletnega mesta.
  • Vaš IP naslov: Vaš IP naslov se uporablja za piškotke in seje. To se uporablja za izboljšanje uporabniške izkušnje spletnega mesta.
  • Ime podjetja: Ime podjetja je vidno drugim podjetjem na spletnem mestu.
  • Naslov podjetja (neobvezno): Naslov podjetja se uporablja za interaktivni zemljevid na strani s profilom podjetja. Na tem zemljevidu bo prikazana lokacija podjetja. To se zahteva samo pri dodajanju novih lokacij v vaše podjetje.

Vpiši se

V vaš račun shranimo naslednje podatke: gesla, uporabniška imena in druge osebne podatke. Tako vam ni treba znova posredovati svojih podatkov. Za vaše udobje tudi prihranimo ponudbe vašega podjetja na vašem računu.

Socialni mediji

Mogoče nam ponudnik družbenih medijev pošlje podatke (v skladu z njegovo politiko), če uporabljate funkcije socialnih medijev na naši spletni strani. To so lahko vaše ime, slika profila, spol, seznam prijateljev in drugi podatki, ki ste jih navedli. Če ne želite, da nam ponudnik socialnih medijev pošlje podatke, lahko spremenite nastavitve zasebnosti svojega računa za družabna omrežja.

Če vam je element všeč, se bo ta prikazal na vašem računu v družabnih omrežjih, ko ste prijavljeni v svoj račun. Če ste na spletni strani, ki uporablja dodatke za družabna omrežja, brskalnik pošlje določene podatke ponudniku vašega računa za družabna omrežja. Te izmenjave podatkov ne nadzorujemo.

Tržna raziskava

Lahko vas prosimo, da sodelujete v tržnih raziskavah. Vaše podatke bomo uporabili za tržne raziskave. Te statistične podatke za Manufy uporabljamo anonimno. Seznam vprašanj lahko kadar koli zaprete. Vaših odgovorov ne delimo z drugimi ali jih objavljamo javno. Poleg tega vaši odgovori niso povezani z vašim e-poštnim naslovom.

Glasilo

Manufy ponuja glasila. Tako ste v celoti obveščeni o novih posodobitvah platforme Manufy, blogih, uporabniških zgodbah, promocijah in drugih koristnih novicah v predelovalni industriji. Uporabljamo sistem za prijavo. Vsakič, ko vam pošljemo glasilo, se lahko odjavite od glasila.

Vaše osebne podatke bomo uporabili samo za zgoraj naštete namene ali kateri koli drug namen, ki je povezan z njimi. Tako vaših podatkov ne bomo nikoli uporabili na nepričakovan način.

Varnost

Prizadevamo si za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim ali nezakonitim dostopom, spreminjanjem, razkritjem, uporabo ali uničenjem. Tako nepooblaščene osebe nimajo dostopa do vaših podatkov. Za zaščito vaših osebnih podatkov sprejmemo naslednje ukrepe:

  • Zaščitite omrežne povezave s tehnologijo Secure Socket Layer (SSL) ali tehnologijo, ki je podobna SSL
  • Dostop do podatkov je omejen na osebe, ki jih potrebujejo
  • V primeru kršitve podatkov bomo ravnali v skladu z obveznostmi iz GDPR. Če to vključuje, da vas moramo kot posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, obvestiti, bomo to storili.
Kako dolgo hranimo vaše podatke

Vaših osebnih podatkov ne bomo hranili dlje, kot jih potrebujemo za prej opisane namene. Svojo zbirko podatkov redno posodabljamo in če opazimo, da določeni podatki niso več pravilni, jih bomo izbrisali / prilagodili. Kot uporabnik Manufy se lahko odjavite od e-poštnih sporočil Manufy prek povezave pod vsakim e-poštnim sporočilom. Vaši podatki bodo še vedno obstajali pri nas. Od pošiljk se lahko odjavite z onemogočenjem v vsakem prejetem e-poštnem sporočilu. Če želite, da so vaši podatki popolnoma odstranjeni iz naše baze podatkov, je to seveda mogoče brez navedbe razlogov. Nato pošljite e-poštno sporočilo na privacy@manufy.com z zahtevo za odstranitev.

S kom delimo vaše osebne podatke

Vaše podatke delimo z drugimi samo zato, da vam pošiljamo e-pošto, vam pošiljamo glasila in izpolnjujemo plačila. Ko so ti drugi opredeljeni kot obdelovalec naših podatkov, vaše podatke uporabljajo v skladu z našimi navodili in ne za svoje namene. V pogodbi o obdelavi podatkov se bomo s tistimi strankami dogovorili, da bodo vaše podatke uporabljale previdno in bodo prejemale le tiste podatke, ki so pomembni za njihove storitve.

Prenos

Vaše podatke bomo obdelovali samo znotraj Evropske unije. Vaše podatke bomo obdelali zunaj Evropske unije le, če ima država učinkovito raven zaščite vaših podatkov.

Nikoli ne bomo prenesli vaših podatkov v druge države ali druge stranke, kot je opisano zgoraj.

Povezave

Na naši spletni strani lahko najdete oglaševanje ali drugo vsebino, ki vodi do drugih spletnih mest. Vsebine na teh spletnih mestih ne nadzorujemo in nismo odgovorni za njihovo vsebino ali zaščito zasebnosti. Svetujemo vam, da preberete pravilnike o zasebnosti teh spletnih mest.

Piškotki

Piškotki so majhne (besedilne) datoteke, ki so shranjene v vašem računalniku. Vaš spletni brskalnik shrani te piškotke, ko obiščete našo spletno stran. Ti piškotki bodo pridobljeni ob ponovnem obisku našega spletnega mesta. To omogoča, da vas naše spletno mesto prepozna kot prejšnjega obiskovalca.

Piškotke lahko uporabimo za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani. Piškotki so bistvenega pomena za delovanje našega spletnega mesta, poskrbite, da boste lahko varno obiskali naše spletno mesto in spremljali napake in napake na našem spletnem mestu.

Nastavitve piškotkov lahko spremenite v brskalniku, če ne želite, da se piškotki pošiljajo v vašo napravo. Če obiščete našo spletno stran, ne bomo shranili piškotkov. Upoštevajte, da nekatere funkcije ali storitve naše spletne strani morda ne bodo delovale pravilno brez piškotkov.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Naš pravilnik o zasebnosti lahko občasno posodobimo. Ko bomo bistveno spremenili to politiko zasebnosti, bomo na našem spletnem mestu in v naši aplikaciji objavili obvestilo skupaj s posodobljeno politiko zasebnosti. Uporabnike, ki so registrirani z e-poštnim naslovom, obvestimo tudi v primeru kakšnih večjih sprememb. Če niste registrirani kot uporabnik, vam svetujemo, da redno obiskujete spletno mesto in to politiko.

Vaše pravice

Podatki, ki jih zbiramo, so osebni. Zato imate naslednje pravice:

  • Lahko zahtevate dostop do osebnih podatkov, ki jih obdelujemo o vas
  • Od nas lahko zahtevate, da popravimo, posodobimo, zaščitimo ali izbrišemo vaše osebne podatke iz naše evidence. Poleg tega, če opazite, da podatki v vašem računu niso (več) pravilni, jih lahko enostavno prilagodite v svojem računu
  • Lahko zahtevate kopijo osebnih podatkov, ki smo jih obdelali o vas. Na vašo zahtevo lahko to kopijo pošljemo drugi stranki, zato vam podatkov ni treba pošiljati sami
  • Lahko vložite pritožbo zoper obdelavo vaših podatkov
  • Če imate vtis, da vaše podatke obdelujemo nezakonito, lahko vložite pritožbo pri nizozemskem uradu za varstvo podatkov (Autoriteit Persoonsgegevens).
  • Soglasje za obdelavo svojih podatkov lahko vedno umaknete. Vaših podatkov ne moremo obdelati od trenutka, ko umaknete soglasje.

Če imate dodatna vprašanja v zvezi s to politiko zasebnosti, nas kontaktirajte preko spodnjih informacij.

Kontaktni podatki

Manufy B.V.
Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen
frontend.labels.cocNumber: 77256026
info@manufy.com

v1.0 23-11-2020