Zásady ochrany osobných údajov

Sme Manufy. Rešpektujeme vaše súkromie a súkromný život, niekedy však potrebujeme vaše osobné údaje. V týchto zásadách ochrany osobných údajov vysvetľujeme, ktoré údaje používame a ako tieto údaje ukladáme, chránime a spracúvame. Tieto zásady ochrany osobných údajov sa vzťahujú na našu webovú stránku www.manufy.co (ďalej len „webová stránka“), našu online aplikáciu („aplikácia“) a na služby, ktoré ponúkame (ďalej len „služby“). Dodržiavame všeobecné nariadenie o ochrane údajov („príslušné právne predpisy“). Sme spoločnosť Manufy a rešpektujeme vaše súkromie a súkromný život. V týchto zásadách ochrany osobných údajov vysvetľujeme, ktoré údaje používame a ako tieto údaje ukladáme, chránime a spracúvame. Tieto zásady ochrany osobných údajov sa vzťahujú na našu webovú stránku www.manufy.com (ďalej len „webová stránka a služby, ktoré ponúkame („ služby “). Dodržiavame všeobecné nariadenie o ochrane údajov (GDPR).

Máte ďalšie otázky týkajúce sa vášho súkromia? Prezrite si našu stránku často kladených otázok o ochrane osobných údajov alebo nás kontaktujte na adrese privacy@manufy.com.

Máte menej ako šestnásť rokov?

Ak ste mladší ako šestnásť rokov, nemôžete našu webovú stránku a služby používať bez súhlasu rodičov alebo zákonného zástupcu.

Osobné údaje

Aby sme mohli ponúknuť našu webovú stránku a služby, spracúvame osobné údaje. GDPR uvádza, že osobnými údajmi sú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe. To znamená, že informácie sú buď priamo o niekom, alebo ich možno vysledovať späť k tejto osobe. Informácie o organizáciách teda nie sú osobnými údajmi podľa GDPR, ale údajmi zamestnancov alebo kontaktov sú. Spracovanie osobných údajov je akákoľvek činnosť, ktorú môže organizácia vykonať s osobnými údajmi. Toto je veľmi široký pojem, od zberu po likvidáciu. Spoločnosť Manufy spracúva osobné údaje a narába s nimi zodpovedným spôsobom, aby všetky operácie spracúvania zodpovedali požiadavkám nariadenia GDPR.

Vaše povolenie

Vaše údaje môžeme ukladať v rôznych okamihoch, napríklad keď navštívite našu webovú stránku, vytvoríte si účet prostredníctvom našej webovej stránky, použijete naše služby alebo keď nás kontaktujete. Okrem toho potrebujeme vaše údaje, aby sme mohli uzavrieť dohodu medzi vami a nami. Ak sa rozhodnete nezdieľať svoje údaje, nemôžeme poskytovať naše služby.

Aké osobné údaje zhromažďujeme a ako ich používame

Aby sme mohli používať naše webové stránky a služby, potrebujeme nasledujúce údaje od výrobcov a kontaktov značiek a nezávislých pracovníkov:

Pre výrobcov:

  • Vaše meno: Vaše meno je viditeľné pre ostatných používateľov vašej spoločnosti. Pri zasielaní správ iným spoločnostiam je viditeľné meno kontaktnej osoby spoločnosti.
  • Vaša e-mailová adresa: Vaša e-mailová adresa sa používa na odosielanie a prijímanie e-mailov z webových stránok.
  • Vaša IP adresa: Vaša IP adresa sa používa pre cookies a relácie. Používa sa na zlepšenie používateľského zážitku z webových stránok.
  • Názov spoločnosti: Názov spoločnosti je viditeľný pre ostatné spoločnosti na webových stránkach.
  • Adresa spoločnosti (voliteľné): Adresa spoločnosti sa používa pre interaktívnu mapu na stránke profilu spoločnosti. Na tejto mape bude zobrazené umiestnenie spoločnosti. Toto sa zobrazí iba pri pridávaní nových miest do vašej spoločnosti.
  • Zamestnanie spoločnosti (voliteľné): Zamestnanie spoločnosti sa zobrazuje na stránke profilu spoločnosti. To môže byť užitočné pre ďalšie spoločnosti alebo používateľov, aby vás našli na webových stránkach.
  • Sociálne médiá spoločnosti (voliteľné): Sociálne médiá spoločnosti sa zobrazujú na stránke profilu spoločnosti, aby ich mohli vidieť ostatní používatelia webových stránok.
  • E-mailová adresa spoločnosti (voliteľná): E-mailová adresa spoločnosti sa používa na odosielanie a prijímanie e-mailov z webovej stránky.
  • Telefónne číslo spoločnosti (voliteľné): Telefónne číslo spoločnosti je zobrazené na stránke profilu spoločnosti a je viditeľné pre ostatných používateľov.

Pre značky / kontakty na značky a nezávislých pracovníkov:

  • Vaše meno: Vaše meno je viditeľné pre ostatných používateľov vašej spoločnosti. Pri zasielaní správ iným spoločnostiam je viditeľné meno kontaktnej osoby spoločnosti.
  • Vaša e-mailová adresa: Vaša e-mailová adresa sa používa na odosielanie a prijímanie e-mailov z webových stránok.
  • Vaša IP adresa: Vaša IP adresa sa používa pre cookies a relácie. Používa sa na zlepšenie používateľského zážitku z webových stránok.
  • Názov spoločnosti: Názov spoločnosti je viditeľný pre ostatné spoločnosti na webových stránkach.
  • Adresa spoločnosti (voliteľné): Adresa spoločnosti sa používa pre interaktívnu mapu na stránke profilu spoločnosti. Na tejto mape bude zobrazené umiestnenie spoločnosti. Toto sa zobrazí iba pri pridávaní nových miest do vašej spoločnosti.

Prihlásiť sa

Na váš účet ukladáme nasledujúce údaje: heslá, používateľské mená a ďalšie osobné informácie. Týmto spôsobom nám nemusíte znova poskytovať svoje údaje. Pre vaše väčšie pohodlie ukladáme na váš účet aj ponuky vašej spoločnosti.

Sociálne médiá

Je možné, že nám poskytovateľ sociálnych médií zasiela informácie (podľa jeho zásad), ak používate funkcie sociálnych médií na našej webovej stránke. Môže to byť vaše meno, profilový obrázok, pohlavie, zoznam priateľov a ďalšie informácie, ktoré ste poskytli. Ak nechcete, aby nám poskytovateľ sociálnych médií posielal tieto informácie, môžete zmeniť nastavenia ochrany osobných údajov vo svojom účte na sociálnych sieťach.

Ak sa vám páči položka, táto položka sa zobrazí vo vašom účte na sociálnych sieťach, keď ste prihlásení do svojho účtu. Ak sa nachádzate na webovej stránke, ktorá používa doplnky na sociálnych sieťach, váš prehliadač odošle určité informácie poskytovateľovi vášho účtu na sociálnych sieťach. Toto zdieľanie údajov nemáme pod kontrolou.

Prieskum trhu

Môžeme vás požiadať, aby ste sa zúčastnili prieskumu trhu. Vaše údaje použijeme na prieskum trhu. Tieto štatistické údaje používame pre spoločnosť Manufy anonymne. Zoznam otázok môžete kedykoľvek zavrieť. Vaše odpovede nezdieľame s ostatnými ani ich nesprístupňujeme verejne. Vaše odpovede navyše nesúvisia s vašou e-mailovou adresou.

Spravodaj

Spoločnosť Manufy ponúka informačné vestníky. Takto budete plne informovaní o nových aktualizáciách na platforme Manufy, blogoch, príbehoch používateľov, propagáciách a ďalších užitočných správach výrobného priemyslu. Používame systém prihlásenia. Zakaždým, keď vám pošleme informačný bulletin, máte možnosť jeho odber zrušiť.

Vaše osobné údaje použijeme iba na účely uvedené vyššie alebo na akýkoľvek iný účel, ktorý s tým súvisí. Takto vaše údaje nikdy nebudeme používať neočakávaným spôsobom.

Bezpečnosť

Usilovne pracujeme na ochrane vašich osobných údajov pred neoprávneným alebo nezákonným prístupom, úpravami, zverejnením, použitím alebo zničením. Takto neoprávnené osoby nemajú prístup k vašim údajom. Na ochranu vašich osobných údajov prijímame nasledujúce opatrenia:

  • Zabezpečte sieťové pripojenia pomocou technológie Secure Socket Layer (SSL) alebo technológie podobnej protokolu SSL
  • Prístup k údajom je obmedzený na osoby, ktoré ich potrebujú
  • V prípade porušenia ochrany údajov budeme konať v súlade s povinnosťami podľa GDPR. Ak to zahŕňa, že vás ako dotknutú osobu musíme informovať, urobíme to.
Ako dlho uchovávame vaše údaje

Vaše osobné údaje nebudeme uchovávať dlhšie, ako potrebujeme na účely, ktoré sme opísali skôr. Udržujeme našu databázu čo najaktuálnejšiu a ak zistíme, že určité informácie už nie sú správne, odstránime ju alebo upravíme. Ako používateľ spoločnosti Manufy sa môžete odhlásiť z odberu e-mailov spoločnosti Manufy pomocou odkazu pod každým e-mailom. Vaše údaje u nás budú stále existovať. Z odberu e-mailov sa môžete odhlásiť prostredníctvom deaktivácie v každom prijatom e-maile. Ak chcete, aby boli vaše údaje úplne odstránené z našej databázy, je to samozrejme možné bez uvedenia dôvodov. Potom by ste mali poslať e-mail na adresu privacy@manufy.com so žiadosťou o odstránenie.

S kým zdieľame vaše osobné údaje

Vaše údaje zdieľame iba s ostatnými, aby sme vám mohli posielať e-maily, posielať vám náš informačný bulletin a uskutočňovať platby. Ak sú títo ďalší definovaní ako spracovatelia našich údajov, používajú vaše údaje v súlade s našimi pokynmi, a nie na svoje vlastné účely. V zmluve o spracovaní údajov sa dohodneme s týmito stranami, že budú vaše údaje používať opatrne a budú dostávať iba údaje, ktoré sú relevantné pre ich služby.

Prenos

Vaše údaje budeme spracovávať iba v rámci Európskej únie. Vaše údaje mimo Európsku úniu budeme spracovávať, iba ak má daná krajina efektívnu úroveň ochrany vašich údajov.

Vaše údaje nikdy neprenesieme do iných krajín alebo iným stranám, ako je popísané vyššie.

Odkazy

Na našej webovej stránke môžete nájsť reklamu alebo iný obsah, ktorý odkazuje na iné webové stránky. Nekontrolujeme obsah týchto webových stránok a nezodpovedáme za obsah ani ochranu súkromia týchto webových stránok. Odporúčame vám prečítať si zásady ochrany osobných údajov týchto webových stránok.

Cookies

Cookies sú malé (textové) súbory, ktoré sú uložené vo vašom počítači. Váš webový prehliadač tieto cookies ukladá, keď navštívite našu webovú stránku. Tieto súbory cookie sa načítajú, keď navštívite našu webovú stránku znova. Toto umožňuje našej webovej stránke rozpoznať vás ako predchádzajúceho návštevníka.

Súbory cookie môžeme používať na zlepšenie vášho používateľského zážitku na našej webovej stránke. Súbory cookie sú nevyhnutné pre fungovanie našej webovej stránky. Uistite sa, že môžete navštíviť našu webovú stránku bezpečne a sledovať chyby a chyby na našej webovej stránke.

Ak si neželáte, aby sa na váš prístroj odosielali súbory cookie, môžete zmeniť nastavenia súborov cookie vo svojom prehliadači. Ak navštívite našu webovú stránku, súbory cookie neuložíme. Upozorňujeme, že niektoré funkcie alebo služby našej webovej stránky nemusia bez súborov cookie fungovať správne.

Úpravy týchto zásad ochrany osobných údajov

Pravidlá ochrany osobných údajov môžeme z času na čas aktualizovať. Keď tieto zásady ochrany osobných údajov významným spôsobom zmeníme, spolu s aktualizovanými zásadami ochrany osobných údajov uverejníme na našom webe a v našej aplikácii upozornenie. O prípadných významných úpravách informujeme aj používateľov zaregistrovaných pomocou e-mailovej adresy. Ak nie ste registrovaní ako používatelia, odporúčame vám pravidelne navštevovať webovú stránku a tieto pravidlá.

Vaše práva

Údaje, ktoré zhromažďujeme, sú osobné. Preto máte nasledujúce práva:

  • Môžete požiadať o prístup k osobným údajom, ktoré o vás spracovávame
  • Môžete nás požiadať, aby sme opravili, aktualizovali, chránili alebo vymazali vaše osobné údaje v našich záznamoch. Okrem toho, ak zistíte, že informácie o vašom účte nie sú (už) správne, môžete ich vo svojom účte ľahko upraviť
  • Môžete požiadať o kópiu osobných údajov, ktoré sme o vás spracovali. Môžeme - na vašu žiadosť - poslať túto kópiu inej strane, takže nemusíte posielať údaje sami
  • Proti spracovaniu svojich údajov môžete podať sťažnosť
  • Ak máte dojem, že vaše údaje spracovávame nezákonne, môžete podať sťažnosť na holandský úrad pre ochranu údajov (Autoriteit Persoonsgegevens).
  • Svoj súhlas so spracovaním svojich údajov môžete kedykoľvek odvolať. Vaše údaje nemôžeme spracovať od okamihu odvolania vášho súhlasu.

Ak máte ďalšie otázky týkajúce sa týchto zásad ochrany osobných údajov, kontaktujte nás prostredníctvom nižšie uvedených informácií.

Kontaktné informácie

Manufy B.V.
Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen
frontend.labels.cocNumber: 77256026
info@manufy.com

v1.0 23-11-2020