Politica de Confidențialitate

Suntem Manufy. Vă respectăm confidențialitatea și viața privată, dar uneori avem nevoie de datele dvs. personale. În această politică de confidențialitate explicăm ce date folosim și cum salvăm, protejăm și procesăm aceste date. Această politică de confidențialitate se aplică site-ului nostru web www.manufy.co („site-ul web”), aplicației noastre online („aplicației”) și serviciilor pe care le oferim („serviciile”). Respectăm Regulamentul general privind protecția datelor („Legislația relevantă”). Suntem producători și vă respectăm viața privată și viața privată. În această politică de confidențialitate explicăm ce date folosim și cum salvăm, protejăm și procesăm aceste date. Această politică de confidențialitate se aplică site-ului nostru web www.manufy.com („Site-ul web și serviciile pe care le oferim („ Serviciile ”). Respectăm Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR).

Aveți alte întrebări despre confidențialitatea dvs.? Uitați-vă la pagina cu întrebări frecvente privind confidențialitatea sau contactați-ne la privacy@manufy.com.

Ai sub vârsta de șaisprezece ani?

Dacă aveți mai puțin de șaisprezece ani, nu puteți utiliza site-ul și serviciile noastre fără permisiunea părinților sau a tutorelui legal.

Date personale

Pentru a oferi site-ul și serviciile noastre procesăm date cu caracter personal. GDPR prevede că datele cu caracter personal sunt toate informațiile despre o persoană fizică identificată sau identificabilă. Aceasta înseamnă că informațiile sunt fie direct despre cineva, fie pot fi urmărite înapoi la această persoană. Prin urmare, informațiile despre organizații nu sunt date cu caracter personal conform GDPR, dar datele despre angajați sau persoane de contact sunt. Prelucrarea datelor cu caracter personal este orice acțiune pe care o organizație o poate efectua cu date cu caracter personal. Acesta este un termen foarte larg, de la colectare până la eliminare. Manufy prelucrează datele cu caracter personal și le tratează într-un mod responsabil, astfel încât toate operațiunile de prelucrare să îndeplinească cerințele GDPR.

Permisiunea ta

Vă putem stoca datele în diferite momente, de exemplu, atunci când vizitați site-ul nostru web, creați un cont prin intermediul site-ului nostru web, utilizați serviciile noastre sau când ne contactați. În plus, avem nevoie de datele dvs. pentru a realiza acordul dintre dvs. și noi. Dacă alegeți să nu partajați datele dvs., atunci nu putem furniza serviciile noastre.

Ce date personale colectăm și cum le folosim

Pentru a utiliza site-ul și serviciile noastre, avem nevoie de următoarele date de la producători și contacte ale mărcilor și ale profesioniștilor independenți:

Pentru producători:

  • Numele dvs.: Numele dvs. este vizibil pentru ceilalți utilizatori ai companiei dvs. Numele persoanei de contact a companiei este vizibil atunci când trimite mesaje către alte companii.
  • Adresa dvs. de e-mail: Adresa dvs. de e-mail este utilizată pentru a trimite și primi e-mailuri de pe site.
  • Adresa dvs. IP: Adresa dvs. IP este utilizată pentru cookie-uri și sesiuni. Aceasta este utilizată pentru a îmbunătăți experiența de utilizare a site-ului web.
  • Nume companie: numele companiei este vizibil pentru alte companii de pe site.
  • Adresa companiei (opțional): adresa companiei este utilizată pentru harta interactivă de pe pagina de profil a companiei. Această hartă va arăta locația companiei. Acest lucru este întrebat numai atunci când adăugați locații noi la compania dvs.
  • Ocuparea companiei (opțional): ocupația companiei este afișată pe pagina de profil a companiei. Acest lucru poate fi util pentru alte companii sau utilizatori pentru a vă găsi pe site.
  • Rețelele sociale ale companiei (opțional): rețelele sociale ale companiei sunt afișate pe pagina de profil a companiei pentru ca alți utilizatori ai site-ului web să le poată vedea.
  • Adresa de e-mail a companiei (opțional): Adresa de e-mail a companiei este utilizată pentru a trimite și primi e-mailuri de pe site.
  • Număr de telefon al companiei (opțional): numărul de telefon al companiei este afișat pe pagina de profil a companiei și vizibil pentru ceilalți utilizatori.

Pentru mărci / contacte ale mărcilor și freelanceri:

  • Numele dvs.: Numele dvs. este vizibil pentru ceilalți utilizatori ai companiei dvs. Numele persoanei de contact a companiei este vizibil atunci când trimite mesaje către alte companii.
  • Adresa dvs. de e-mail: Adresa dvs. de e-mail este utilizată pentru a trimite și primi e-mailuri de pe site.
  • Adresa dvs. IP: Adresa dvs. IP este utilizată pentru cookie-uri și sesiuni. Aceasta este utilizată pentru a îmbunătăți experiența de utilizare a site-ului web.
  • Nume companie: numele companiei este vizibil pentru alte companii de pe site.
  • Adresa companiei (opțional): adresa companiei este utilizată pentru harta interactivă de pe pagina de profil a companiei. Această hartă va arăta locația companiei. Acest lucru este întrebat numai atunci când adăugați locații noi în compania dvs.

Autentificare

Salvăm următoarele date în contul dvs.: parole, nume de utilizator și alte informații personale. În acest fel, nu este nevoie să ne furnizați din nou datele dvs. De asemenea, salvăm - pentru confortul dvs. - cotațiile companiei dvs. în contul dvs.

Rețele sociale

Este posibil ca furnizorul de social media să ne trimită informații (conform politicii sale), dacă utilizați funcțiile de social media pe site-ul nostru web. Acesta poate fi numele dvs., fotografia de profil, sexul, lista de prieteni și alte informații pe care le-ați furnizat. Dacă nu doriți ca furnizorul de rețele sociale să ne trimită informațiile, puteți modifica setările de confidențialitate ale contului dvs. de socializare.

Dacă vă place un articol, acel element va apărea în contul dvs. de socializare atunci când sunteți conectat la contul dvs. Dacă vă aflați pe o pagină web care utilizează programe de completare pentru rețelele sociale, browserul dvs. trimite anumite informații furnizorului contului dvs. de rețele sociale. Nu controlăm această partajare a datelor.

Cercetare de piață

Este posibil să vă cerem să participați la cercetarea pieței. Vom folosi datele dvs. pentru cercetarea pieței. Folosim aceste date statistice în mod anonim pentru Manufy. Puteți închide lista de întrebări în orice moment. Nu împărtășim răspunsurile dvs. altora și nu le punem la dispoziția publicului. În plus, răspunsurile dvs. nu sunt conectate la adresa dvs. de e-mail.

Buletin informativ

Manufy oferă buletine informative. În acest fel, sunteți pe deplin informat cu privire la noile actualizări ale platformei Manufy, bloguri, povești ale utilizatorilor, promoții și alte știri utile din industria prelucrătoare. Folosim un sistem opt-in. De fiecare dată când vă trimitem un newsletter aveți posibilitatea să vă dezabonați de la newsletter.

Vom folosi datele dvs. personale numai în scopurile enumerate mai sus sau în orice alt scop care este conectat la acestea. În acest fel, datele dvs. nu vor fi niciodată folosite de noi într-un mod neașteptat.

Securitate

Lucrăm din greu pentru a vă proteja datele personale de accesul, modificarea, divulgarea, utilizarea sau distrugerea neautorizată sau ilegală. În acest fel, persoanele neautorizate nu au acces la datele dvs. Luăm următoarele măsuri pentru a vă proteja datele personale:

  • Conexiuni de rețea securizate cu tehnologia Secure Socket Layer (SSL) sau o tehnologie similară cu SSL
  • Accesul la date este limitat la persoanele care au nevoie de date
  • În cazul unei încălcări a datelor, vom acționa în conformitate cu obligațiile din GDPR. Dacă asta include faptul că trebuie să vă informăm ca persoană vizată, o vom face.
Cât timp stocăm datele dvs.

Nu vom păstra informațiile dvs. personale mai mult decât avem nevoie pentru scopurile descrise anterior. Ne păstrăm baza de date cât mai actualizată posibil și dacă observăm că anumite informații nu mai sunt corecte, le vom șterge / regla. Ca utilizator al Manufy, vă puteți dezabona de la e-mailurile Manufy printr-un link de sub fiecare e-mail. Datele dvs. vor exista în continuare la noi. Vă puteți dezabona de la e-mailuri prin renunțare la fiecare e-mail pe care îl primiți. Dacă doriți ca datele dvs. să fie complet eliminate din baza noastră de date, acest lucru este posibil, desigur, fără a da motive. Apoi, trebuie să trimiteți un e-mail la privacy@manufy.com cu solicitarea de eliminare.

Cu cine împărtășim datele dvs. personale

Îți împărtășim datele cu alte persoane numai pentru a-ți trimite e-mailuri, pentru a-ți trimite buletinul informativ și pentru a efectua plăți. Când acești alții sunt definiți ca un procesor al datelor noastre, aceștia folosesc datele dvs. în conformitate cu instrucțiunile noastre și nu în scopuri proprii. Într-un acord de prelucrare a datelor, vom conveni cu acele părți că vor utiliza cu atenție datele dvs. și vor primi doar datele relevante pentru serviciile lor.

Transfer

Vom prelucra datele dvs. numai în Uniunea Europeană. Vom prelucra datele dvs. în afara Uniunii Europene numai dacă țara are un nivel de protecție eficient pentru datele dvs.

Nu vom transfera niciodată datele dvs. în alte țări sau alte părți decât cele descrise mai sus.

Link-uri

Este posibil să găsiți pe site-ul nostru publicitate sau alt conținut care să conecteze la alte site-uri web. Nu controlăm conținutul acestor site-uri web și nu suntem responsabili pentru conținutul sau protecția confidențialității acestor site-uri web. Vă sfătuim să citiți politicile de confidențialitate ale acelor site-uri web.

Cookie-uri

Cookie-urile sunt mici fișiere (text) care sunt stocate pe computerul dvs. Browserul dvs. web stochează aceste cookie-uri atunci când vizitați site-ul nostru web. Aceste cookie-uri vor fi recuperate atunci când vizitați din nou site-ul nostru web. Acest lucru permite site-ului nostru web să vă recunoască ca vizitator anterior.

Putem folosi cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de utilizare pe site-ul nostru. Cookie-urile sunt esențiale pentru funcționarea site-ului nostru web, asigurați-vă că puteți vizita site-ul nostru în siguranță și puteți urmări erorile și erorile de pe site-ul nostru.

Puteți modifica setările cookie-urilor în browser, dacă nu doriți ca cookie-urile să fie trimise pe dispozitivul dvs. Nu vom salva cookie-uri dacă vizitați site-ul nostru web. Vă rugăm să rețineți că este posibil ca unele caracteristici sau servicii ale site-ului nostru să nu funcționeze corect fără cookie-uri.

Modificări la această politică de confidențialitate

Este posibil să ne actualizăm din când în când politica de confidențialitate. Când vom modifica această politică de confidențialitate într-un mod semnificativ, vom posta o notificare pe site-ul nostru web și în aplicația noastră, împreună cu politica de confidențialitate actualizată. De asemenea, informăm utilizatorii care sunt înregistrați cu o adresă de e-mail în cazul unor modificări semnificative. Dacă nu sunteți înregistrat ca utilizator, vă sfătuim să vizitați regulat site-ul web și această politică.

Drepturile tale

Datele pe care le colectăm sunt personale. Prin urmare, aveți următoarele drepturi:

  • Puteți solicita accesul la datele personale pe care le prelucrăm despre dvs.
  • Ne puteți solicita să corectăm, să actualizăm, să protejăm sau să ștergem informațiile dvs. personale din evidența noastră. Apoi, dacă observați că informațiile din contul dvs. nu mai sunt (mai) corecte, le puteți regla cu ușurință în contul dvs.
  • Puteți solicita o copie a datelor personale pe care le-am prelucrat despre dvs. Putem - la cererea dvs. - să trimitem această copie unei alte părți, astfel încât să nu trebuie să trimiteți datele dumneavoastră
  • Puteți depune o reclamație împotriva prelucrării datelor dvs.
  • Puteți depune o reclamație la Autoritatea olandeză pentru protecția datelor (Autoriteit Persoonsgegevens), dacă aveți impresia că prelucrăm datele dvs. în mod ilegal
  • Puteți să vă retrageți întotdeauna consimțământul pentru a vă procesa datele. Nu putem prelucra datele dvs. din momentul în care vă retrageți consimțământul.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de mai jos.

Informații de contact

Manufy B.V.
Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen
frontend.labels.cocNumber: 77256026
info@manufy.com

v1.0 23-11-2020