Privātuma politika

Mēs esam Manufy. Mēs cienām jūsu privātumu un privāto dzīvi, bet dažreiz mums ir vajadzīgi jūsu personas dati. Šajā privātuma politikā mēs izskaidrojam, kurus datus mēs izmantojam un kā mēs šos datus saglabājam, aizsargājam un apstrādājam. Šī privātuma politika attiecas uz mūsu vietni www.manufy.co ("Vietne"), mūsu tiešsaistes lietojumprogrammu ("Lietotne") un mūsu piedāvātajiem pakalpojumiem ("Pakalpojumi"). Mēs ievērojam Vispārīgo datu aizsardzības regulu ("Attiecīgie tiesību akti"). Mēs esam Manufy un cienām jūsu privātumu un privāto dzīvi. Šajā privātuma politikā mēs izskaidrojam, kurus datus mēs izmantojam un kā mēs šos datus saglabājam, aizsargājam un apstrādājam. Šī privātuma politika attiecas uz mūsu vietni www.manufy.com ("Vietne un mūsu piedāvātie pakalpojumi (" Pakalpojumi "). Mēs ievērojam Vispārīgo datu aizsardzības regulu (GDPR).

Vai jums ir kādi citi jautājumi par jūsu privātumu? Apskatiet mūsu Konfidencialitātes FAQ lapu vai sazinieties ar mums vietnē privacy@manufy.com.

Vai esat jaunāks par sešpadsmit gadiem?

Ja esat jaunāks par sešpadsmit gadiem, jūs nevarat izmantot mūsu vietni un pakalpojumus bez vecāku vai likumīga aizbildņa atļaujas.

Personas dati

Lai piedāvātu mūsu vietni un pakalpojumus, mēs apstrādājam personas datus. GDPR norāda, ka personas dati ir visa informācija par identificētu vai identificējamu fizisku personu. Tas nozīmē, ka informācija ir vai nu tieši par kādu, vai arī tā ir izsekojama šai personai. Tāpēc informācija par organizācijām nav personas dati saskaņā ar GDPR, bet gan darbinieku vai kontaktpersonu dati. Personas datu apstrāde ir jebkura darbība, ko organizācija var veikt ar personas datiem. Tas ir ļoti plašs termins, sākot no savākšanas līdz iznīcināšanai. Manufy apstrādā personas datus un rīkojas ar tiem atbildīgi, lai visas apstrādes darbības atbilstu GDPR prasībām.

Jūsu atļauja

Mēs varam uzglabāt jūsu datus dažādos brīžos, piemēram, kad apmeklējat mūsu vietni, izveidojat kontu, izmantojot mūsu vietni, izmantojat mūsu pakalpojumus vai kad jūs sazināties ar mums. Turklāt mums ir nepieciešami jūsu dati, lai izpildītu līgumu starp jums un mums. Ja izvēlaties nedalīties ar saviem datiem, mēs nevaram piegādāt savus pakalpojumus.

Kādus personas datus mēs vācam un kā mēs tos izmantojam

Lai izmantotu mūsu vietni un pakalpojumus, mums ir nepieciešami šādi ražotāju dati un zīmolu un ārštata darbinieku kontakti:

Ražotājiem:

  • Jūsu vārds: Jūsu vārds ir redzams citiem jūsu uzņēmuma lietotājiem. Uzņēmuma kontaktpersonas vārds ir redzams, nosūtot ziņojumus citiem uzņēmumiem.
  • Jūsu e-pasta adrese: jūsu e-pasta adrese tiek izmantota e-pasta ziņojumu sūtīšanai un saņemšanai no vietnes.
  • Jūsu IP adrese: jūsu IP adrese tiek izmantota sīkfailiem un sesijām. Tas tiek izmantots, lai uzlabotu vietnes lietošanas pieredzi.
  • Uzņēmuma nosaukums: Uzņēmuma nosaukums Vietnē ir redzams citiem uzņēmumiem.
  • Uzņēmuma adrese (pēc izvēles): uzņēmuma adrese tiek izmantota interaktīvajai kartei uzņēmuma profila lapā. Šī karte parādīs uzņēmuma atrašanās vietu. Tas tiek jautāts tikai tad, ja savam uzņēmumam tiek pievienotas jaunas atrašanās vietas.
  • Uzņēmuma nodarbošanās (pēc izvēles): uzņēmuma profesija tiek parādīta uzņēmuma profila lapā. Tas var būt noderīgi, lai citi uzņēmumi vai lietotāji jūs atrastu vietnē.
  • Uzņēmuma sociālie mediji (pēc izvēles): Uzņēmuma sociālie mediji tiek parādīti uzņēmuma profila lapā, lai citi Vietnes lietotāji to redzētu.
  • Uzņēmuma e-pasta adrese (pēc izvēles): uzņēmuma e-pasta adrese tiek izmantota e-pasta ziņojumu sūtīšanai un saņemšanai no vietnes.
  • Uzņēmuma tālruņa numurs (pēc izvēles): uzņēmuma tālruņa numurs tiek parādīts uzņēmuma profila lapā un ir redzams citiem lietotājiem.

Zīmoliem / zīmolu un ārštata darbinieku kontaktiem:

  • Jūsu vārds: Jūsu vārds ir redzams citiem jūsu uzņēmuma lietotājiem. Uzņēmuma kontaktpersonas vārds ir redzams, nosūtot ziņojumus citiem uzņēmumiem.
  • Jūsu e-pasta adrese: jūsu e-pasta adrese tiek izmantota e-pasta ziņojumu sūtīšanai un saņemšanai no vietnes.
  • Jūsu IP adrese: jūsu IP adrese tiek izmantota sīkfailiem un sesijām. Tas tiek izmantots, lai uzlabotu vietnes lietošanas pieredzi.
  • Uzņēmuma nosaukums: Uzņēmuma nosaukums Vietnē ir redzams citiem uzņēmumiem.
  • Uzņēmuma adrese (pēc izvēles): uzņēmuma adrese tiek izmantota interaktīvajai kartei uzņēmuma profila lapā. Šī karte parādīs uzņēmuma atrašanās vietu. Tas tiek jautāts tikai tad, ja savam uzņēmumam tiek pievienotas jaunas atrašanās vietas.

Pieslēgties

Jūsu kontā mēs saglabājam šādus datus: paroles, lietotājvārdus un citu personisko informāciju. Tādā veidā jums vairs nav jāsniedz mums savi dati. Jūsu ērtībai jūsu kontā saglabājam arī jūsu uzņēmuma piedāvājumus.

Sociālie mēdiji

Iespējams, ka sociālo mediju nodrošinātājs mums nosūta informāciju (saskaņā ar viņa politiku), ja jūs izmantojat sociālo mediju funkcijas mūsu vietnē. Tas var būt jūsu vārds, profila attēls, dzimums, draugu saraksts un cita jūsu sniegtā informācija. Ja nevēlaties, lai sociālo mediju nodrošinātājs mums sūta informāciju, varat mainīt sava sociālo mediju konta konfidencialitātes iestatījumus.

Ja jums patīk kāds vienums, šis vienums tiks parādīts jūsu sociālo mediju kontā, kad būsiet pieteicies savā kontā. Ja atrodaties tīmekļa lapā, kurā tiek izmantoti sociālo mediju papildinājumi, jūsu pārlūkprogramma nosūta noteiktu informāciju jūsu sociālo mediju konta nodrošinātājam. Mēs nekontrolējam šo datu koplietošanu.

Tirgus izpēte

Mēs varam lūgt jūs piedalīties tirgus izpētē. Mēs izmantosim jūsu datus tirgus izpētei. Mēs statistikas datus lietojam anonīmi Manufy. Jebkurā brīdī varat aizvērt jautājumu sarakstu. Mēs nedalāmies jūsu atbildēs ar citiem un nepadarām tās publiski pieejamas. Turklāt jūsu atbildes nav saistītas ar jūsu e-pasta adresi.

Biļetens

Manufy piedāvā biļetenus. Tādā veidā jūs esat pilnībā informēts par jauniem atjauninājumiem Manufy platformā, emuāriem, lietotāju stāstiem, akcijām un citiem noderīgiem ražošanas nozares jaunumiem. Mēs izmantojam izvēles sistēmu. Katru reizi, kad mēs jums nosūtām biļetenu, jums ir iespēja atteikties no biļetena abonēšanas.

Mēs izmantosim jūsu personas datus tikai iepriekš uzskaitītajiem mērķiem vai citiem ar tiem saistītiem mērķiem. Tādā veidā mēs nekad negaidīti neizmantosim jūsu datus.

Drošība

Mēs cītīgi strādājam, lai aizsargātu jūsu personas datus no neatļautas vai nelikumīgas piekļuves, mainīšanas, izpaušanas, izmantošanas vai iznīcināšanas. Tādā veidā nepilnvarotām personām nav piekļuves jūsu datiem. Mēs veicam šādus pasākumus, lai aizsargātu jūsu personas datus:

  • Drošie tīkla savienojumi ar Secure Socket Layer (SSL) tehnoloģiju vai tehnoloģiju, kas ir līdzīga SSL
  • Piekļuve datiem ir atļauta tikai personām, kurām dati ir nepieciešami
  • Datu pārkāpuma gadījumā mēs rīkosimies saskaņā ar GDPR noteiktajām saistībām. Ja tas ietver, ka mums ir jāinformē jūs kā datu subjektu, mēs to darīsim.
Cik ilgi mēs glabājam jūsu datus

Mēs nesaglabāsim jūsu personisko informāciju ilgāk, nekā mums tas vajadzīgs iepriekš aprakstītajiem mērķiem. Mēs uzturam savu datubāzi pēc iespējas jaunāku un, ja pamanīsim, ka noteikta informācija vairs nav pareiza, mēs to izdzēsīsim / pielāgosim. Kā Manufy lietotājs varat anulēt Manufy e-pasta ziņojumu abonēšanu, izmantojot saiti zem katra e-pasta. Jūsu dati joprojām pastāvēs pie mums. Katrā saņemtajā e-pastā varat atteikties no sūtījumiem, atsakoties no atteikšanās. Ja vēlaties, lai jūsu dati tiktu pilnībā izņemti no mūsu datubāzes, tas, protams, ir iespējams, nepamatojot. Pēc tam jums ir jānosūta e-pasts uz privacy@manufy.com ar noņemšanas pieprasījumu.

Ar ko mēs kopīgojam jūsu personas datus

Mēs koplietojam jūsu datus tikai ar citiem, lai nosūtītu jums e-pastus, nosūtītu mums mūsu biļetenu un veiktu maksājumus. Kad šie citi tiek definēti kā mūsu datu apstrādātāji, viņi izmanto jūsu datus saskaņā ar mūsu norādījumiem, nevis saviem mērķiem. Datu apstrādes līgumā mēs vienojamies ar šīm pusēm, ka tās rūpīgi izmantos jūsu datus un saņems tikai tos datus, kas ir svarīgi viņu pakalpojumiem.

Pārskaitījums

Jūsu datus mēs apstrādāsim tikai Eiropas Savienībā. Mēs apstrādāsim jūsu datus ārpus Eiropas Savienības tikai tad, ja valstī ir efektīvs jūsu datu aizsardzības līmenis.

Mēs nekad nepārsūtīsim jūsu datus uz citām valstīm vai citām pusēm, kā aprakstīts iepriekš.

Saites

Mūsu vietnē varat atrast reklāmu vai citu saturu, kas novirza uz citām vietnēm. Mēs nekontrolējam šo vietņu saturu un neesam atbildīgi par šo vietņu saturu vai privātuma aizsardzību. Mēs iesakām iepazīties ar šo vietņu konfidencialitātes politikām.

Sīkdatnes

Sīkdatnes ir mazi (teksta) faili, kas tiek glabāti jūsu datorā. Jūsu tīmekļa pārlūkprogramma saglabā šos sīkfailus, kad apmeklējat mūsu vietni. Šīs sīkdatnes tiks iegūtas, kad jūs atkal apmeklēsit mūsu vietni. Tas ļauj mūsu vietnei atpazīt jūs kā iepriekšēju apmeklētāju.

Mēs varam izmantot sīkfailus, lai uzlabotu jūsu lietotāja pieredzi mūsu vietnē. Sīkdatnes ir būtiskas mūsu tīmekļa vietnes darbībai. Pārliecinieties, ka jūs varat droši apmeklēt mūsu vietni un izsekot mūsu vietnes kļūdām un kļūdām.

Ja nevēlaties, lai sīkfaili tiktu nosūtīti uz jūsu ierīci, varat mainīt sīkfailu iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Mēs nesaglabāsim sīkfailus, ja apmeklējat mūsu vietni. Lūdzu, ņemiet vērā, ka dažas mūsu vietnes funkcijas vai pakalpojumi, iespējams, nedarbosies pareizi bez sīkdatnēm.

Šīs konfidencialitātes politikas izmaiņas

Mēs laiku pa laikam varam atjaunināt savu privātuma politiku. Nozīmīgi mainot šo konfidencialitātes politiku, mēs savā vietnē un mūsu lietotnē publicēsim paziņojumu kopā ar atjaunināto privātuma politiku. Mēs arī informējam lietotājus, kuri ir reģistrējušies ar e-pasta adresi, ja tiek veiktas būtiskas izmaiņas. Ja neesat reģistrējies kā lietotājs, iesakām regulāri apmeklēt vietni un šo politiku.

Jūsu tiesības

Mūsu apkopotie dati ir personiski. Tādēļ jums ir šādas tiesības:

  • Jūs varat pieprasīt piekļuvi personas datiem, kurus mēs par jums apstrādājam
  • Jūs varat lūgt mums labot, atjaunināt, aizsargāt vai dzēst jūsu personisko informāciju mūsu ierakstos. Blakus tam, ja pamanāt, ka informācija jūsu kontā (vairs) nav pareiza, varat to viegli pielāgot savā kontā
  • Jūs varat pieprasīt to personas datu kopiju, kurus esam apstrādājuši par jums. Pēc jūsu pieprasījuma mēs varam nosūtīt šo kopiju citai pusei, tāpēc jums nav jāsūta dati pašiem
  • Jūs varat iesniegt sūdzību par savu datu apstrādi
  • Jūs varat iesniegt sūdzību Nīderlandes datu aizsardzības iestādē (Autoriteit Persoonsgegevens), ja jums šķiet, ka mēs jūsu datus apstrādājam nelikumīgi
  • Jūs vienmēr varat atsaukt savu piekrišanu datu apstrādei. Mēs nevaram apstrādāt jūsu datus no brīža, kad atsaucat savu piekrišanu.

Ja jums ir vēl kādi jautājumi par šo privātuma politiku, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot tālāk sniegto informāciju.

Kontaktinformācija

Manufy B.V.
Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen
frontend.labels.cocNumber: 77256026
info@manufy.com

v1.0 2020. gada 23. novembris