Adatvédelmi irányelvek

Mi vagyunk a Manufy. Tiszteletben tartjuk a magánéletét és a magánéletét, de néha szükségünk van személyes adataira. Ebben az adatvédelmi irányelvben elmagyarázzuk, mely adatokat használjuk fel, és hogyan tároljuk, védjük és dolgozzuk fel ezeket az adatokat. Ez az adatvédelmi irányelv a www.manufy.co weboldalunkra (a "Webhely"), az online alkalmazásunkra (az "Alkalmazás") és az általunk kínált szolgáltatásokra (a "Szolgáltatások") vonatkozik. Betartjuk az általános adatvédelmi rendeletet (a „vonatkozó jogszabályokat”). Mi vagyunk a Manufy, és tiszteletben tartjuk az Ön magánéletét és magánéletét. Ebben az adatvédelmi irányelvben elmagyarázzuk, mely adatokat használjuk fel, és hogyan tároljuk, védjük és dolgozzuk fel ezeket az adatokat. Ez az adatvédelmi irányelv a www.manufy.com weboldalra (a "Webhely és az általunk kínált szolgáltatások (a" Szolgáltatások ")) vonatkozik. Megfelelünk az Általános Adatvédelmi Rendeletnek (GDPR).

Van még kérdése a magánéletével kapcsolatban? Nézze meg Adatvédelmi GYIK oldalunkat , vagy lépjen velünk kapcsolatba a privacy@manufy.com címen.

Tizenhat évesnél fiatalabb vagy?

Ha Ön tizenhat évnél fiatalabb, akkor nem használhatja Weboldalunkat és Szolgáltatásainkat szülei vagy törvényes gyámja engedélye nélkül.

Személyes adatok

Weboldalunk és szolgáltatásaink felajánlásához személyes adatokat dolgozunk fel. A GDPR kimondja, hogy a személyes adatok minden információ egy azonosított vagy azonosítható természetes személyről. Ez azt jelenti, hogy az információk vagy közvetlenül valakiről szólnak, vagy erre a személyre vezethetők vissza. A szervezetekre vonatkozó információk tehát a GDPR szerint nem személyes adatok, hanem az alkalmazottak vagy a kapcsolattartók adatai. A személyes adatok feldolgozása minden olyan művelet, amelyet a szervezet személyes adatokkal végezhet. Ez nagyon tág kifejezés, a gyűjtéstől az ártalmatlanításig. A Manufy a személyes adatokat feldolgozza és felelős módon kezeli, így minden feldolgozási művelet megfelel a GDPR követelményeinek.

Az Ön engedélye

Adatait különböző időpontokban tárolhatjuk, például amikor meglátogatja weboldalunkat, létrehoz egy fiókot a weboldalunkon keresztül, igénybe veszi szolgáltatásainkat, vagy amikor kapcsolatba lép velünk. Ezenkívül az Ön és köztünk létrejött megállapodás teljesítéséhez szükségünk van az Ön adataira. Ha úgy dönt, hogy nem osztja meg adatait, akkor nem tudjuk nyújtani szolgáltatásainkat.

Milyen személyes adatokat gyűjtünk és hogyan használunk fel

Weboldalunk és szolgáltatásaink használatához a következő adatokra van szükségünk a gyártóktól, valamint a márkák és szabadúszók kapcsolattartóitól:

A gyártók számára:

  • Az Ön neve: Az Ön neve látható a vállalat többi felhasználója számára. A társaság kapcsolattartójának neve látható, ha üzenetet küldenek más cégeknek.
  • Az Ön e-mail címe: Az Ön e-mail címét arra használják, hogy e-maileket küldjön és fogadjon a Weboldalról.
  • Az Ön IP-címe: Az Ön IP-címét cookie-khoz és munkamenetekhez használják. Ez a weboldal felhasználói élményének javítására szolgál.
  • Vállalat neve: A cég neve más vállalatok számára is látható a Weboldalon.
  • Vállalati cím (választható): A vállalati címet a vállalat profiloldalán található interaktív térképhez használják. Ez a térkép megmutatja a vállalat helyét. Ezt csak akkor kérjük, ha új helyeket ad hozzá a vállalatához.
  • Vállalati foglalkozás (opcionális): A vállalati foglalkozás a vállalat profil oldalán látható. Ez hasznos lehet ahhoz, hogy más vállalatok vagy felhasználók megtalálják Önt a Weboldalon.
  • Vállalati közösségi média (opcionális): A vállalati közösségi média megjelenik a vállalati profil oldalon, hogy a Weboldal többi felhasználója megtekinthesse őket.
  • Vállalati e-mail cím (választható): A vállalati e-mail címet arra használják, hogy e-maileket küldjön és fogadjon a Webhelyről.
  • Vállalati telefonszám (opcionális): A vállalati telefonszám a vállalati profil oldalon látható, és a többi felhasználó számára látható.

Márkák / márkák és szabadúszók elérhetőségei:

  • Az Ön neve: Az Ön neve a vállalat más felhasználói számára is látható. A társaság kapcsolattartójának neve látható, ha üzenetet küldenek más cégeknek.
  • Az Ön e-mail címe: Az Ön e-mail címét arra használják, hogy e-maileket küldjön és fogadjon a Weboldalról.
  • Az Ön IP-címe: Az Ön IP-címét cookie-khoz és munkamenetekhez használják. Ez a weboldal felhasználói élményének javítására szolgál.
  • Cég neve: A cég neve más vállalatok számára is látható a Weboldalon.
  • Vállalati cím (választható): A vállalati címet a vállalat profiloldalán található interaktív térképhez használják. Ez a térkép megmutatja a vállalat helyét. Ezt csak akkor kérdezzük meg, ha új helyeket adunk cégéhez.

Belépés

A következő adatokat mentjük fiókjába: jelszavakat, felhasználóneveket és egyéb személyes adatokat. Így nem kell újra megadnia nekünk az adatait. Emellett - saját kényelme érdekében - elmentjük a fiókjába a vállalat árajánlatait.

Közösségi média

Lehetséges, hogy a közösségi média szolgáltatója információt küld nekünk (politikájának megfelelően), ha Ön a közösségi média funkcióit használja a Weboldalunkon. Ez lehet a neved, a profilképed, a nemed, a barátok listád és egyéb információk, amelyeket megadtál. Ha nem szeretné, hogy a közösségi média szolgáltatója elküldje nekünk az információkat, módosíthatja a közösségi média fiókjának adatvédelmi beállításait.

Ha tetszik egy elem, akkor az elem megjelenik a közösségi médiafiókjában, amikor bejelentkezik a fiókjába. Ha olyan weboldalon tartózkodik, amely közösségi média kiegészítőket használ, akkor böngészője bizonyos információkat elküld a közösségi médiafiók szolgáltatójának. Nem ellenőrizzük ezt az adatmegosztást.

Piackutatás

Megkérhetjük Önt, hogy vegyen részt piackutatásban. Adatait felhasználjuk a piackutatáshoz. Ezeket a statisztikai adatokat névtelenül használjuk a Manufy számára. A kérdéslistát bármikor bezárhatja. Válaszait nem osztjuk meg másokkal, és nem tesszük nyilvánosan elérhetővé. Ezenkívül a válaszai nincsenek összekapcsolva az e-mail címmel.

Hírlevél

A Manufy hírleveleket kínál. Így teljes körű tájékoztatást kap a Manufy platform új frissítéseiről, blogjairól, felhasználói történeteiről, promócióiról és a gyártóipar egyéb hasznos híreiről. Opt-in rendszert használunk. Minden alkalommal, amikor hírlevelet küldünk Önnek, lehetősége van leiratkozni a hírlevélről.

Személyes adatait csak a fent felsorolt ​​célokra vagy bármilyen más, ezzel összefüggő célra használjuk fel. Így az Ön adatait soha nem fogjuk váratlan módon felhasználni.

Biztonság

Keményen dolgozunk azért, hogy megvédjük az Ön személyes adatait az illetéktelen vagy jogellenes hozzáféréstől, megváltoztatásuktól, nyilvánosságra hozástól, felhasználástól vagy megsemmisüléstől. Így illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá az Ön adataihoz. A következő intézkedéseket tesszük személyes adatainak védelme érdekében:

  • Biztonságos hálózati kapcsolatok a Secure Socket Layer (SSL) technológiával vagy az SSL-hez hasonló technológiával
  • Az adatokhoz való hozzáférés azokra a személyekre korlátozódik, akiknek szükségük van az adatokra
  • Adatszegés esetén a GDPR szerinti kötelezettségeknek megfelelően járunk el. Ha ez magában foglalja, hogy tájékoztatnunk kell Önt, mint érintettet, megtesszük.
Meddig tároljuk az adatait

Személyes adatait nem tároljuk tovább, mint amire a korábban leírt célokra szükségünk van. Adatbázisunkat minél naprakészebben tartjuk, és ha észrevesszük, hogy bizonyos információk már nem helyesek, akkor töröljük / kiigazítjuk. A Manufy felhasználójaként leiratkozhat a Manufy e-mailjeiről az egyes e-mailek alatti linken keresztül. Az Ön adatai továbbra is léteznek nálunk. A kapott levelekről leiratkozhat minden e-mailben. Ha azt szeretné, hogy adatait teljesen eltávolítsuk az adatbázisunkból, ez természetesen indokolás nélkül lehetséges. Ezután küldjön egy e-mailt a privacy@manufy.com címre az eltávolítás iránti kérelemmel.

Kivel osztjuk meg az Ön személyes adatait

Csak másokkal osztjuk meg adatait másokkal e-mail küldés, hírlevelünk elküldése és a fizetések teljesítése érdekében. Amikor ezeket a másokat az adatunk feldolgozójaként definiálják, akkor az Ön adatait az utasításainknak megfelelően használják, és nem a saját céljaikra. Adatfeldolgozási megállapodásban megállapodunk azokkal a felekkel, hogy gondosan használják az Ön adatait, és csak azokat az adatokat kapják meg, amelyek a szolgáltatásaik szempontjából relevánsak.

Átruházás

Adatait csak az Európai Unión belül dolgozzuk fel. Csak akkor dolgozzuk fel az adatait az Európai Unión kívül, ha az ország hatékony védelmi szinttel rendelkezik az Ön adatait illetően.

Soha nem továbbítjuk az Ön adatait más országoknak vagy más feleknek, mint fent leírtuk.

Linkek

Weboldalunkon találhat olyan hirdetést vagy más tartalmat, amely más webhelyekre mutat. Nem ellenőrizzük ezeknek a weboldalaknak a tartalmát, és nem vagyunk felelősek e webhelyek tartalmáért vagy adatvédelméért. Azt tanácsoljuk, hogy olvassa el az említett webhelyek adatvédelmi irányelveit.

Cookie-k

A cookie-k kis (szöveges) fájlok, amelyeket a számítógépen tárolnak. Az Ön webböngészője tárolja ezeket a sütiket, amikor meglátogatja weboldalunkat. Ezeket a sütiket akkor kapjuk le, amikor újra felkeresi weboldalunkat. Ez lehetővé teszi, hogy weboldalunk felismerje Önt korábbi látogatóként.

Cookie-kat használhatunk a felhasználói élmény javítására a weboldalunkon. A sütik elengedhetetlenek a weboldalunk működéséhez, győződjön meg arról, hogy Ön biztonságosan felkeresheti a Weboldalunkat, és nyomon követheti a weboldalunkon található hibákat és hibákat.

Böngészőjében megváltoztathatja a sütik beállításait, ha nem szeretné, hogy a sütik elküldődjenek az eszközére. Nem menti a cookie-kat, ha meglátogatja weboldalunkat. Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal egyes szolgáltatásai vagy szolgáltatásai sütik nélkül nem működhetnek megfelelően.

A jelen adatvédelmi irányelv módosításai

Időről időre frissíthetjük adatvédelmi irányelveinket. Amikor ezt az adatvédelmi irányelvet jelentős mértékben megváltoztatjuk, értesítést küldünk a weboldalunkon és az alkalmazásunkban a frissített adatvédelmi irányelvekkel együtt. Jelentős módosítások esetén tájékoztatjuk az e-mail címmel regisztrált felhasználókat is. Ha Ön nem regisztrált felhasználó, javasoljuk, hogy látogassa meg rendszeresen a Weboldalt és ezt az irányelvet.

Az Ön jogai

Az általunk gyűjtött adatok személyes adatok. Ezért a következő jogokkal rendelkezik:

  • Kérhet hozzáférést az általad feldolgozott személyes adatokhoz
  • Kérheti, hogy javítsuk, frissítsük, védjük vagy töröljük személyes adatait a nyilvántartásunkban. Emellett, ha azt veszi észre, hogy a fiókjában szereplő adatok (már) nem helyesek, könnyen módosíthatja azokat a fiókjában
  • Ön kérheti az Önről feldolgozott személyes adatok másolatát. Kérésére elküldhetjük ezt a példányt egy másik félnek, így Önnek nem kell saját maga elküldenie az adatokat
  • Panaszt nyújthat be adatai feldolgozása ellen
  • Panaszt nyújthat be a holland adatvédelmi hatóságnál (Autoriteit Persoonsgegevens), ha úgy érzi, hogy az adatait törvénytelenül kezeljük
  • Mindig visszavonhatja beleegyezését adatainak feldolgozásához. A beleegyezés visszavonásának pillanatától kezdve nem tudjuk feldolgozni az adatait.

Ha további kérdése van az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi információk segítségével.

Elérhetőség

Manufy B.V.
Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen
frontend.labels.cocNumber: 77256026
info@manufy.com

v1.0 2020.11.23