Mi vagyunk Manufy. Tiszteletben tartjuk az Ön magánéletét és magánéletét, de néha szükségünk van az Ön személyes adataira. Ebben az adatvédelmi szabályzatban elmagyarázzuk, hogy mely adatokat használjuk fel, és hogyan mentjük, védjük és dolgozzuk fel ezeket az adatokat. Ez az adatvédelmi szabályzat a weboldalunkra www.manufy.co (a “Weboldal”), az online alkalmazásunkra (az “Alkalmazás”) és az általunk kínált szolgáltatásokra (a “Szolgáltatások”) vonatkozik. Betartjuk az általános adatvédelmi rendeletet (a “vonatkozó jogszabályokat”). Mi vagyunk a Manufy, és tiszteletben tartjuk a magánéletét és a magánéletét. Ebben az adatvédelmi szabályzatban elmagyarázzuk, hogy mely adatokat használjuk fel, és hogyan mentjük, védjük és dolgozzuk fel ezeket az adatokat. Ez az adatvédelmi szabályzat a weboldalunkra www.manufy.com vonatkozik (a “Weboldalra és az általunk kínált szolgáltatásokra (a “Szolgáltatások”). Betartjuk az általános adatvédelmi rendeletet (GDPR).

Van még kérdésed a magánéleteddel kapcsolatban? Tekintse meg adatvédelmi GYIK oldalunkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot privacy@manufy.com.

16 év alatti vagy?

Ha Ön 16 évesnél fiatalabb, nem használhatja weboldalunkat és szolgáltatásainkat szülei vagy törvényes gyámja engedélye nélkül.

Személyes adatok

Weboldalunk és szolgáltatásaink felajánlása érdekében személyes adatokat dolgozunk fel. A GDPR kimondja, hogy a személyes adatok egy azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozó összes információ. Ez azt jelenti, hogy az információ vagy közvetlenül valakiről szól, vagy visszavezethető erre a személyre. A szervezetekre vonatkozó információk tehát nem a GDPR szerint személyes adatok, hanem az alkalmazottak vagy kapcsolattartók adatai. A személyes adatok feldolgozása minden olyan művelet, amelyet egy szervezet személyes adatokkal végezhet. Ez egy nagyon tág fogalom, a gyűjtéstől az ártalmatlanításig. A Manufy a személyes adatokat úgy dolgozza fel és kezeli felelősségteljesen, hogy minden feldolgozási művelet megfeleljen a GDPR követelményeinek.

Az Ön engedélye

Adatait különböző pillanatokban tárolhatjuk, például amikor meglátogatja weboldalunkat, fiókot hoz létre weboldalunkon keresztül, használja szolgáltatásainkat, vagy amikor kapcsolatba lép velünk. Ezenkívül szükségünk van az Ön adataira az Ön és köztünk létrejött megállapodás végrehajtásához. Ha úgy dönt, hogy nem osztja meg adatait, akkor nem tudjuk biztosítani szolgáltatásainkat.

Milyen személyes adatokat gyűjtünk és hogyan használjuk fel őket

Weboldalunk és szolgáltatásaink használatához a következő adatokra van szükségünk a márkák és szabadúszók gyártóitól és kapcsolattartóitól:

Gyártóknak:

  • Az Ön neve: Az Ön neve látható a vállalat többi felhasználója számára. A vállalat kapcsolattartójának neve látható, amikor más vállalatok üzenetet küld.
  • Az Ön e-mail címe: Az Ön e-mail címét arra használjuk, hogy e-maileket küldjünk és fogadjunk a Weboldalról.
  • Az Ön IP-címe: Az Ön IP-címét cookie-khoz és munkamenetekhez használjuk. Ezt a weboldal felhasználói élményének javítására használják.
  • Cégnév: A cég neve más cégek számára is látható a Weboldalon.
  • Cég címe (nem kötelező): A cég címe a vállalat profiloldalán található interaktív térképhez használatos. Ez a térkép megmutatja a vállalat helyét. Ez csak akkor jelenik meg, ha új helyeket ad hozzá a vállalathoz.
  • Vállalati foglalkozás (opcionális): A cég foglalkozása a cégprofil oldalán jelenik meg. Ez hasznos lehet más vállalatok vagy felhasználók számára, hogy megtalálják Önt a weboldalon.
  • Vállalati közösségi média (nem kötelező): A vállalat közösségi médiája megjelenik a vállalat profiloldalán, hogy a Weboldal többi felhasználója láthassa.
  • Vállalati e-mail cím (nem kötelező): A vállalat e-mail címét arra használjuk, hogy e-maileket küldjünk és fogadjunk a Weboldalról.
  • Vállalati telefonszám (nem kötelező): A vállalat telefonszáma megjelenik a vállalat profiloldalán, és látható a többi felhasználó számára.

Márkák és szabadúszók márkáinak/kapcsolatainak:

  • Az Ön neve: Az Ön neve látható a vállalat többi felhasználója számára. A vállalat kapcsolattartójának neve látható, amikor más vállalatok üzenetet küld.
  • Az Ön e-mail címe: Az Ön e-mail címét arra használjuk, hogy e-maileket küldjünk és fogadjunk a Weboldalról.
  • Az Ön IP-címe: Az Ön IP-címét cookie-khoz és munkamenetekhez használjuk. Ezt a weboldal felhasználói élményének javítására használják.
  • Cégnév: A cég neve más cégek számára is látható a Weboldalon.
  • Cég címe (nem kötelező): A cég címe a vállalat profiloldalán található interaktív térképhez használatos. Ez a térkép megmutatja a vállalat helyét. Ez csak akkor jelenik meg, ha új helyeket ad hozzá a vállalathoz.

Bejelentkezés

A következő adatokat tároljuk fiókjába: jelszavak, felhasználónevek és egyéb személyes adatok. Így nem kell újra megadnia nekünk az adatait. A saját kényelme érdekében a vállalat ajánlatait is elmentjük a fiókjában.

Közösségi média

Lehetséges, hogy a közösségi média szolgáltatója információkat küld nekünk (az ő irányelvei szerint), ha a weboldalunkon közösségi média funkciókat használ. Ez lehet a neve, profilképe, neme, barátainak listája és egyéb megadott információk. Ha nem szeretné, hogy a közösségi média szolgáltatója elküldje nekünk az információkat, módosíthatja közösségi média fiókjának adatvédelmi beállításait.

Ha tetszik egy elem, akkor az elem megjelenik a közösségi média fiókjában, amikor be van jelentkezve a fiókjába. Ha olyan weboldalon tartózkodik, amely közösségi média bővítményeket használ, böngészője bizonyos információkat küld a közösségi média fiókjának szolgáltatójának. Ezt az adatmegosztást nem ellenőrizzük.

Piackutatás

Felkérhetjük, hogy vegyen részt piackutatásban. Adatait piackutatásra használjuk fel. Ezeket a statisztikai adatokat névtelenül használjuk a Manufy számára. A kérdéslistát bármikor lezárhatja. Válaszait nem osztjuk meg másokkal, és nem tesszük nyilvánosan hozzáférhetővé. Ezenkívül a válaszok nem kapcsolódnak az e-mail címéhez.

Hírlevél

A Manufy hírleveleket kínál. Ily módon teljes mértékben tájékoztatást kap a Manufy platform új frissítéseiről, blogokról, felhasználói történetekről, promóciókról és más hasznos hírekről a feldolgozóiparról. Opt-in rendszert használunk. Minden alkalommal, amikor hírlevelet küldünk Önnek, lehetősége van leiratkozni a hírlevélről.

Az Ön személyes adatait csak a fent felsorolt célokra vagy bármely más, ezekhez kapcsolódó célra használjuk fel. Ily módon adatait soha nem használjuk fel váratlan módon.

Biztonság

Keményen dolgozunk azon, hogy megvédjük személyes adatait a jogosulatlan vagy jogellenes hozzáféréstől, megváltoztatástól, nyilvánosságra hozataltól, felhasználástól vagy megsemmisítéstől. Így illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá az Ön adataihoz. Az alábbi intézkedéseket tesszük az Ön személyes adatainak védelme érdekében:

  • Biztonságos hálózati kapcsolatok Secure Socket Layer (SSL) technológiával vagy az SSL-hez hasonló technológiával
  • Az adatokhoz való hozzáférés azokra a személyekre korlátozódik, akiknek szükségük van az adatokra.
  • Adatvédelmi incidens esetén a GDPR szerinti kötelezettségeknek megfelelően járunk el. Ha ez magában foglalja azt is, hogy önt, mint érintettet tájékoztatni kell, akkor ezt megtesszük.
Mennyi ideig tároljuk az ön adatait?

Nem őrizzük meg az Ön személyes adatait hosszabb ideig, mint amennyire szükségünk van a korábban leírt célokra. Adatbázisunkat a lehető legfrissebben tartjuk, és ha azt vesszük észre, hogy bizonyos információk már nem helyesek, töröljük / módosítjuk. A Manufy felhasználójaként leiratkozhat a Manufy e-mailjeiről az egyes e-mailek alatti linken keresztül. Az Ön adatai továbbra is velünk maradnak. Leiratkozhat a levelezésről leiratkozással minden kapott e-mailben. Ha azt szeretné, hogy adatait teljesen eltávolítsák adatbázisunkból, ez természetesen indoklás nélkül lehetséges. Ezután küldjön egy e-mailt privacy@manufy.com az eltávolítási kérelemmel.

Kivel osztjuk meg az Ön személyes adatait

Adatait csak azért osztjuk meg másokkal, hogy e-maileket küldjünk Önnek, hírlevelet küldjünk Önnek és teljesítsük a kifizetéseket. Amikor ezeket a többieket adatfeldolgozóként definiáljuk, az Ön adatait az utasításainknak megfelelően használják fel, nem pedig saját céljaikra. Az adatkezelési megállapodásban megállapodunk ezekben a felekkel abban, hogy gondosan felhasználják az Ön adatait, és csak a szolgáltatásaik szempontjából releváns adatokat kapják meg.

Átvitel

Adatait csak az Európai Unión belül dolgozzuk fel. Adatait csak akkor dolgozzuk fel az Európai Unión kívül, ha az ország hatékony védelmi szinttel rendelkezik az Ön adatai tekintetében.

Adatait soha nem továbbítjuk más országokba vagy más feleknek, mint a fent leírtak szerint.

Linkek

Weboldalunkon olyan hirdetéseket vagy egyéb tartalmakat találhat, amelyek más webhelyekre mutatnak. Nem ellenőrizzük az ezeken a webhelyeken található tartalmakat, és nem vagyunk felelősek ezeknek a webhelyeknek a tartalmáért vagy adatvédelmi védelméért. Javasoljuk, hogy olvassa el ezeknek a webhelyeknek az adatvédelmi irányelveit.

Süti

A cookie-k kis (szöveges)fájlok, amelyek a számítógépen tárolódnak. Az Ön webböngészője tárolja ezeket a cookie-kat, amikor meglátogatja weboldalunkat. Ezeket a cookie-kat akkor fogjuk letölteni, amikor újra meglátogatja weboldalunkat. Ez lehetővé teszi weboldalunk számára, hogy felismerje Önt, mint korábbi látogatót.

Cookie-kat használhatunk, hogy javítsuk a felhasználói élményt a weboldalunkon. A cookie-k elengedhetetlenek weboldalunk működéséhez, győződjön meg róla, hogy biztonságosan meglátogathatja weboldalunkat, és nyomon követheti a weboldalunk hibáit és hibáit.

A cookie-beállításokat a böngészőjében módosíthatja, ha nem szeretné, hogy cookie-kat küldjön a készülékére. Nem mentünk cookie-kat, ha meglátogatja weboldalunkat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy weboldalunk egyes weboldalfunkciói vagy szolgáltatásai cookie-k nélkül nem működnek megfelelően.

Az adatvédelmi szabályzat módosításai

Adatvédelmi irányelveinket időről időre frissíthetjük. Amikor jelentős mértékben módosítjuk ezt az adatvédelmi szabályzatot, értesítést teszünk közzé weboldalunkon és alkalmazásunkban a frissített adatvédelmi irányelvekkel együtt. Tájékoztatjuk azokat a felhasználókat is, akik jelentős módosítások esetén e-mail címmel vannak regisztrálva. Ha ön nem regisztrált felhasználóként, javasoljuk, hogy rendszeresen látogasson el a weboldalra és a jelen szabályzatba.

Az Ön jogai

Az általunk gyűjtött adatok személyesek. Ezért a következő jogokkal rendelkezik:

  • Hozzáférést kérhet azokhoz a személyes adatokhoz, amelyeket Önről dolgozunk fel.
  • Kérheti tőlünk, hogy javítsuk, frissítsük, kezeljük vagy töröljük személyes adatait a nyilvántartásainkban. Emellett, ha észreveszi, hogy a fiókjában szereplő információk (már) nem helyesek, könnyen módosíthatja azokat a fiókjában.
  • Kérheti az Önről feldolgozott személyes adatok másolatát. Ezt a másolatot – az Ön kérésére – elküldhetjük egy másik félnek, így önnek nem kell saját maga elküldenie az adatokat.
  • Panaszt nyújthat be adatai kezelése ellen
  • Panaszt nyújthat be a holland adatvédelmi hatósághoz (Autoriteit Persoonsgegevens), ha úgy véli, hogy adatait jogellenesen dolgozzuk fel.
  • Az adatok feldolgozásához adott hozzájárulását bármikor visszavonhatja. Nem dolgozhatjuk fel az adatait attól a pillanattól kezdve, hogy visszavonja a beleegyezését.

Ha további kérdése van ezzel az adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi információkon keresztül.

Kapcsolattartási adatok

Manufy B.V.
Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen
frontend.labels.cocSzám: 77256026
info@manufy.com

v1.0 23-11-2020