Privaatsuspoliitika

Oleme Manufy. Austame teie privaatsust ja eraelu, kuid mõnikord vajame teie isikuandmeid. Selles privaatsuspoliitikas selgitame, milliseid andmeid me kasutame ning kuidas neid andmeid salvestame, kaitseme ja töötleme. See privaatsuspoliitika kehtib meie veebisaidi www.manufy.co („veebisait“), meie veebirakenduse („rakendus“) ja pakutavate teenuste („teenused“) kohta. Me järgime isikuandmete kaitse üldmäärust ("asjakohased õigusaktid"). Oleme Manufy ning austame teie privaatsust ja eraelu. Selles privaatsuspoliitikas selgitame, milliseid andmeid me kasutame ning kuidas neid andmeid salvestame, kaitseme ja töötleme. See privaatsuspoliitika kehtib meie veebisaidi www.manufy.com ("veebisait ja meie pakutavad teenused (" teenused ") kohta. Me järgime isikuandmete kaitse üldmäärust (GDPR).

Kas teil on muid küsimusi oma privaatsuse kohta? Vaadake meie Privaatsuse KKK lehte või võtke meiega ühendust aadressil privacy@manufy.com.

Kas olete alla 16-aastane?

Kui olete noorem kui kuusteist aastat vana, ei saa te meie veebisaiti ja teenuseid kasutada ilma vanemate või seadusliku eestkostja loata.

Isiklikud andmed

Oma veebisaidi ja teenuste pakkumiseks töötleme isikuandmeid. GDPR ütleb, et isikuandmed on kogu teave tuvastatud või tuvastatava füüsilise isiku kohta. See tähendab, et teave on kas otseselt kellegi kohta või on sellele inimesele jälgitav. Teave organisatsioonide kohta ei ole GDPRi kohaselt seega isikuandmed, vaid töötajate või kontaktide andmed. Isikuandmete töötlemine on mis tahes toiming, mida organisatsioon saab isikuandmetega teha. See on väga lai mõiste alates kogumisest kuni kõrvaldamiseni. Manufy töötleb isikuandmeid ja käitleb neid vastutustundlikult, nii et kõik töötlemistoimingud vastavad GDPR-i nõuetele.

Teie luba

Saame teie andmeid salvestada erinevatel hetkedel, näiteks kui külastate meie veebisaiti, loote oma veebisaidi kaudu konto, kasutate meie teenuseid või kui võtate meiega ühendust. Lisaks vajame teie andmeid teie ja meie vahelise lepingu täitmiseks. Kui otsustate oma andmeid mitte jagada, ei saa me oma teenuseid pakkuda.

Milliseid isikuandmeid me kogume ja kuidas me neid kasutame

Oma veebisaidi ja teenuste kasutamiseks vajame tootjate ning kaubamärkide ja vabakutseliste kontaktide järgmisi andmeid:

Tootjatele:

  • Teie nimi: teie nimi on teie ettevõtte teistele kasutajatele nähtav. Ettevõtte kontaktisiku nimi on nähtav teiste ettevõtetega suhtlemisel.
  • Teie e-posti aadress: teie e-posti aadressi kasutatakse veebisaidil olevate meilide saatmiseks ja vastuvõtmiseks.
  • Teie IP-aadress: teie IP-aadressi kasutatakse küpsiste ja seansside jaoks. Seda kasutatakse veebisaidi kasutajakogemuse parandamiseks.
  • Ettevõtte nimi: Ettevõtte nimi on veebisaidil nähtav ka teistele ettevõtetele.
  • Ettevõtte aadress (valikuline): ettevõtte aadressi kasutatakse interaktiivse kaardi jaoks ettevõtte profiililehel. See kaart näitab ettevõtte asukohta. Seda küsitakse ainult siis, kui lisate oma ettevõttesse uusi asukohti.
  • Ettevõtte amet (valikuline): ettevõtte ametit näidatakse ettevõtte profiililehel. See võib olla kasulik, kui teised ettevõtted või kasutajad teid veebisaidilt leiavad.
  • Ettevõtte sotsiaalmeedia (valikuline): ettevõtte sotsiaalmeediat kuvatakse ettevõtte profiililehel, et teised veebisaidi kasutajad saaksid seda vaadata.
  • Ettevõtte e-posti aadress (valikuline): ettevõtte e-posti aadressi kasutatakse veebisaidil olevate meilide saatmiseks ja vastuvõtmiseks.
  • Ettevõtte telefoninumber (valikuline): ettevõtte telefoninumber kuvatakse ettevõtte profiililehel ja on teistele kasutajatele nähtav.

Brändide / brändide ja vabakutseliste kontaktide jaoks:

  • Teie nimi: teie nimi on teie ettevõtte teistele kasutajatele nähtav. Ettevõtte kontaktisiku nimi on nähtav teistele ettevõtetele edastades.
  • Teie e-posti aadress: teie e-posti aadressi kasutatakse veebisaidil olevate meilide saatmiseks ja vastuvõtmiseks.
  • Teie IP-aadress: teie IP-aadressi kasutatakse küpsiste ja seansside jaoks. Seda kasutatakse veebisaidi kasutuskogemuse parandamiseks.
  • Ettevõtte nimi: Ettevõtte nimi on veebisaidil nähtav ka teistele ettevõtetele.
  • Ettevõtte aadress (valikuline): ettevõtte aadressi kasutatakse interaktiivse kaardi jaoks ettevõtte profiililehel. See kaart näitab ettevõtte asukohta. Seda küsitakse ainult siis, kui lisate oma ettevõttesse uusi asukohti.

Logi sisse

Salvestame teie kontole järgmised andmed: paroolid, kasutajanimed ja muu isiklik teave. Nii ei pea te meile oma andmeid uuesti esitama. Teie kontole salvestame teie mugavuse huvides ka teie ettevõtte pakkumisi.

Sotsiaalmeedia

Võimalik, et sotsiaalmeedia pakkuja saadab meile teavet (vastavalt oma poliitikale), kui kasutate meie veebisaidil sotsiaalmeedia funktsioone. See võib olla teie nimi, profiilipilt, sugu, sõprade loend ja muu teie edastatud teave. Kui te ei soovi, et sotsiaalmeedia pakkuja meile teavet saadaks, saate oma sotsiaalse meedia konto privaatsusseadeid muuta.

Kui üksus teile meeldib, kuvatakse see üksus teie sotsiaalmeedia kontol, kui olete oma kontole sisse loginud. Kui olete veebisaidil, mis kasutab sotsiaalmeedia lisandmooduleid, saadab teie brauser teatud teabe teie sotsiaalmeedia konto pakkujale. Me ei kontrolli seda andmete jagamist.

Turu uuring

Võime paluda teil osaleda turu-uuringutes. Kasutame teie andmeid turu-uuringute jaoks. Me kasutame neid statistilisi andmeid Manufy jaoks anonüümselt. Küsimuste loendi saate igal ajal sulgeda. Me ei jaga teie vastuseid teistega ega tee neid avalikult kättesaadavaks. Lisaks pole teie vastused teie e-posti aadressiga ühendatud.

Infoleht

Manufy pakub uudiskirju. Nii olete täielikult kursis uute värskendustega platvormil Manufy, ajaveebides, kasutajate lugudes, tutvustustes ja muudes töötleva tööstuse kasulikes uudistes. Kasutame opt-in süsteemi. Iga kord, kui teile uudiskirja saadame, on teil võimalus uudiskirjast loobuda.

Kasutame teie isikuandmeid ainult eespool loetletud eesmärkidel või mis tahes muul sellega seotud eesmärgil. Nii ei kasuta me teie andmeid kunagi ootamatul viisil.

Turvalisus

Pingutame selle nimel, et kaitsta teie isikuandmeid volitamata või ebaseadusliku juurdepääsu, muutmise, avaldamise, kasutamise või hävitamise eest. Nii ei pääse kõrvalised isikud teie andmetele juurde. Võtame teie isikuandmete kaitsmiseks järgmised meetmed:

  • Turvalised võrguühendused Secure Socket Layer (SSL) või SSL-iga sarnase tehnoloogiaga
  • Juurdepääs andmetele on piiratud isikutega, kes andmeid vajavad
  • Andmete rikkumise korral tegutseme vastavalt GDPR-i kohustustele. Kui see hõlmab ka seda, et peame teid andmesubjektina teavitama, siis teeme seda.
Kui kaua me teie andmeid säilitame

Me ei hoia teie isikuandmeid kauem kui vajame varem kirjeldatud eesmärkidel. Hoiame oma andmebaasi võimalikult ajakohasena ja kui märkame, et teatud teave pole enam õige, siis kustutame / kohandame seda. Manufy kasutajana saate Manufy meilidest loobuda iga e-kirja all oleva lingi kaudu. Teie andmed on meiega endiselt olemas. Saate postituste tellimusest loobuda iga saadetud e-kirja kaudu. Kui soovite, et teie andmed meie andmebaasist täielikult eemaldataks, on see muidugi võimalik põhjendusi esitamata. Seejärel peaksite saatma eemaldamistaotlusega meili aadressile privacy@manufy.com .

Kellega me teie isikuandmeid jagame

Jagame teie andmeid teistega ainult teile e-kirjade saatmiseks, meie uudiskirja saatmiseks ja maksete täitmiseks. Kui need teised on määratletud kui meie andmete töötleja, kasutavad nad teie andmeid vastavalt meie juhistele ja mitte oma eesmärkidel. Andmetöötluslepingus lepime nende osapooltega kokku, et nad kasutavad teie andmeid hoolikalt ja saavad ainult neid andmeid, mis on nende teenuste jaoks asjakohased.

Ülekanne

Töötleme teie andmeid ainult Euroopa Liidus. Töötleme teie andmeid väljaspool Euroopa Liitu ainult juhul, kui riigis on teie andmete tõhus kaitse.

Me ei edasta teie andmeid kunagi teistele riikidele ega muudele osapooltele, kui eespool kirjeldatud.

Lingid

Meie veebisaidilt võite leida reklaami või muud sisu, mis viitab teistele veebisaitidele. Me ei kontrolli nende veebisaitide sisu ega vastuta nende veebisaitide sisu ega privaatsuse kaitse eest. Soovitame teil lugeda nende veebisaitide privaatsuseeskirju.

Küpsised

Küpsised on väikesed (tekst) failid, mis on teie arvutisse salvestatud. Teie veebibrauser salvestab need küpsised, kui külastate meie veebisaiti. Need küpsised leitakse siis, kui külastate meie veebisaiti uuesti. See võimaldab meie veebisaidil teid varasema külastajana ära tunda.

Võime kasutada küpsiseid teie veebisaidi kasutuskogemuse parandamiseks. Küpsised on meie veebisaidi toimimiseks hädavajalikud, veenduge, et saaksite meie veebisaiti ohutult külastada ja meie veebisaidil olevaid vigu ja vigu jälgida.

Kui te ei soovi, et teie seadmesse küpsiseid saadetaks, saate oma brauseris oma küpsise seadeid muuta. Me ei salvesta küpsiseid, kui külastate meie veebisaiti. Pange tähele, et mõned meie veebisaidi veebisaidi funktsioonid või teenused ei pruugi ilma küpsisteta korralikult toimida.

Selle privaatsuseeskirja muudatused

Võime aeg-ajalt oma privaatsuseeskirju ajakohastada. Kui muudame seda privaatsuspoliitikat olulisel moel, postitame koos ajakohastatud privaatsuseeskirjadega oma veebisaidile ja rakendusse teate. Oluliste muudatuste korral teavitame ka e-posti aadressiga registreeritud kasutajaid. Kui te pole kasutajaks registreeritud, soovitame teil veebisaiti ja seda poliitikat regulaarselt külastada.

Teie õigused

Meie kogutavad andmed on isiklikud. Seetõttu on teil järgmised õigused:

  • Võite taotleda juurdepääsu isikuandmetele, mida me teie kohta töötleme
  • Võite paluda meil oma isikuandmeid meie dokumentides parandada, uuendada, varjestada või kustutada. Kui märkate, et teie kontol olev teave pole enam (enam) õige, saate seda oma kontol hõlpsasti kohandada
  • Võite taotleda koopia isikuandmetest, mida oleme teie kohta töödelnud. Saame teie soovi korral selle koopia teisele osapoolele saata, nii et te ei pea andmeid ise saatma
  • Võite esitada kaebuse oma andmete töötlemise kohta
  • Võite esitada kaebuse Hollandi andmekaitseametile (Autoriteit Persoonsgegevens), kui teile tundub, et töötleme teie andmeid ebaseaduslikult
  • Oma andmete töötlemiseks võite alati oma nõusoleku tagasi võtta. Me ei saa teie andmeid töödelda alates hetkest, kui te oma nõusoleku tagasi võtate.

Kui teil on selle privaatsuseeskirjade kohta lisaküsimusi, võtke meiega ühendust alloleva teabe kaudu.

Kontaktinfo

Manufy B.V.
Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen
frontend.labels.cocNumber: 77256026
info@manufy.com

v1.0 23-11-2020