Me oleme Manufy. Austame teie privaatsust ja eraelu, kuid mõnikord vajame teie isikuandmeid. Selles privaatsuspoliitikas selgitame, milliseid andmeid me kasutame ning kuidas me neid andmeid salvestame, kaitseme ja töötleme. See privaatsuspoliitika kehtib meie veebisaidile www.manufy.co (“veebisait”), meie veebirakendusele (“rakendus”) ja meie pakutavatele teenustele (“teenused”). Me järgime isikuandmete kaitse üldmäärust (“asjakohased õigusaktid”). Oleme Manufy ja austame teie privaatsust ja eraelu. Selles privaatsuspoliitikas selgitame, milliseid andmeid me kasutame ning kuidas me neid andmeid salvestame, kaitseme ja töötleme. See privaatsuspoliitika kehtib meie veebisaidile www.manufy.com (“Veebisait ja meie pakutavad teenused” (“Teenused”). Järgime isikuandmete kaitse üldmäärust (GDPR).

Kas teil on veel küsimusi oma privaatsuse kohta? Vaadake meie privaatsuse KKK lehte või võtke meiega ühendust aadressil privacy@manufy.com.

Kas olete alla 16-aastane?

Kui olete noorem kui 16-aastane, ei saa te meie veebisaiti ja teenuseid kasutada ilma oma vanemate või seadusliku eestkostja loata.

Isikuandmete

Oma veebisaidi ja teenuste pakkumiseks töötleme isikuandmeid. GDPR sätestab, et isikuandmed on kogu teave tuvastatud või tuvastatava füüsilise isiku kohta. See tähendab, et teave on kas otseselt kellegi kohta või seda saab jälgida selle isiku juurde. Teave organisatsioonide kohta ei ole seega isikuandmete kaitse üldmääruse kohaselt, vaid töötajate või kontaktide andmed. Isikuandmete töötlemine on mis tahes toiming, mida organisatsioon saab isikuandmetega teha. See on väga lai mõiste, alates kogumisest kuni kõrvaldamiseni. Manufy töötleb isikuandmeid ja töötleb neid vastutustundlikult, nii et kõik töötlemistoimingud vastavad GDPR-i nõuetele.

Teie õigused

Võime teie andmeid säilitada erinevatel hetkedel, näiteks kui külastate meie veebisaiti, loote meie veebisaidi kaudu konto, kasutate meie teenuseid või kui võtate meiega ühendust. Lisaks vajame teie andmeid teie ja meie vahelise lepingu täitmiseks. Kui otsustate oma andmeid mitte jagada, ei saa me oma teenuseid pakkuda.

Milliseid isikuandmeid me kogume ja kuidas me neid kasutame?

Meie veebisaidi ja teenuste kasutamiseks vajame järgmisi andmeid brändide ja vabakutseliste tootjatelt ja kontaktidelt:

Tootjatele:

  • Teie nimi: teie nimi on nähtav ka teistele teie ettevõtte kasutajatele. Ettevõtte kontaktisiku nimi on nähtav teiste ettevõtete sõnumite saatmisel.
  • Teie e-posti aadress: Teie e-posti aadressi kasutatakse veebisaidilt e-kirjade saatmiseks ja vastuvõtmiseks.
  • Teie IP-aadress: teie IP-aadressi kasutatakse küpsiste ja seansside jaoks. Seda kasutatakse veebisaidi kasutajakogemuse parandamiseks.
  • Ettevõtte nimi: Ettevõtte nimi on veebilehel nähtav ka teistele ettevõtetele.
  • Ettevõtte aadress (valikuline): ettevõtte aadressi kasutatakse ettevõtte profiililehel oleva interaktiivse kaardi jaoks. See kaart näitab ettevõtte asukohta. Seda küsitakse ainult siis, kui lisate oma ettevõttele uusi asukohti.
  • Ettevõtte okupatsioon (valikuline): ettevõtte okupatsioon kuvatakse ettevõtte profiili lehel. See võib olla kasulik teistele ettevõtetele või kasutajatele, et teid veebisaidilt leida.
  • Ettevõtte sotsiaalmeedia (valikuline): ettevõtte sotsiaalmeedia kuvatakse ettevõtte profiili lehel, et teised veebisaidi kasutajad näeksid seda.
  • Ettevõtte e-posti aadress (valikuline): ettevõtte e-posti aadressi kasutatakse veebisaidilt e-kirjade saatmiseks ja vastuvõtmiseks.
  • Ettevõtte telefoninumber (valikuline): ettevõtte telefoninumber kuvatakse ettevõtte profiililehel ja on nähtav teistele kasutajatele.

Brändide/vabakutseliste brändidele/kontaktidele:

  • Teie nimi: teie nimi on nähtav ka teistele teie ettevõtte kasutajatele. Ettevõtte kontaktisiku nimi on nähtav teiste ettevõtete sõnumite saatmisel.
  • Teie e-posti aadress: Teie e-posti aadressi kasutatakse veebisaidilt e-kirjade saatmiseks ja vastuvõtmiseks.
  • Teie IP-aadress: teie IP-aadressi kasutatakse küpsiste ja seansside jaoks. Seda kasutatakse veebisaidi kasutajakogemuse parandamiseks.
  • Ettevõtte nimi: Ettevõtte nimi on veebilehel nähtav ka teistele ettevõtetele.
  • Ettevõtte aadress (valikuline): ettevõtte aadressi kasutatakse ettevõtte profiililehel oleva interaktiivse kaardi jaoks. See kaart näitab ettevõtte asukohta. Seda küsitakse ainult siis, kui lisate oma ettevõttele uusi asukohti.

Login

Salvestame teie kontole järgmised andmed: paroolid, kasutajanimed ja muu isiklik teave. Nii ei pea te meile oma andmeid uuesti esitama. Samuti salvestame teie kontole teie enda mugavuse huvides teie ettevõtte pakkumised.

Sotsiaalmeedia

On võimalik, et sotsiaalmeedia pakkuja saadab meile teavet (vastavalt tema eeskirjadele), kui kasutate meie veebisaidil sotsiaalmeedia funktsioone. See võib olla teie nimi, profiilipilt, sugu, sõprade loend ja muu teave, mille esitasite. Kui te ei soovi, et sotsiaalmeedia teenusepakkuja meile teavet saadaks, saate muuta oma sotsiaalmeedia konto privaatsussätteid.

Kui teile meeldib üksus, kuvatakse see üksus teie sotsiaalmeedia kontol, kui olete oma kontole sisse logitud. Kui olete veebilehel, mis kasutab sotsiaalmeedia lisandmooduleid, saadab teie brauser teatud teabe teie sotsiaalmeedia konto pakkujale. Me ei kontrolli seda andmete jagamist.

Turu-uuringud

Võime paluda teil osaleda turu-uuringutes. Kasutame teie andmeid turu-uuringutes. Me kasutame neid statistilisi andmeid anonüümselt Manufy jaoks. Küsimuste nimekirja saate igal ajal sulgeda. Me ei jaga teie vastuseid teistega ega tee neid avalikult kättesaadavaks. Lisaks ei ole teie vastused seotud teie e-posti aadressiga.

Infoleht

Manufy pakub uudiskirju. Nii olete täielikult informeeritud Manufy platvormi uutest värskendustest, blogidest, kasutajalugudest, tutvustustest ja muudest töötleva tööstuse kasulikest uudistest. Me kasutame opt-in süsteemi. Iga kord, kui saadame teile uudiskirja, on teil võimalus uudiskirjast loobuda.

Me kasutame teie isikuandmeid ainult eespool loetletud eesmärkidel või muul eesmärgil, mis on nendega seotud. Nii ei kasuta me teie andmeid kunagi ootamatul viisil.

Turvalisus

Teeme kõvasti tööd, et kaitsta teie isikuandmeid volitamata või ebaseadusliku juurdepääsu, muutmise, avalikustamise, kasutamise või hävitamise eest. Nii ei ole volitamata isikutel juurdepääsu teie andmetele. Võtame teie isikuandmete kaitsmiseks järgmised meetmed:

  • Turvalised võrguühendused secure socket layer (SSL) tehnoloogiaga või SSL-iga sarnase tehnoloogiaga
  • Juurdepääs andmetele on piiratud isikutega, kes andmeid vajavad
  • Andmelekke korral tegutseme vastavalt isikuandmete kaitse üldmäärusest tulenevatele kohustustele. Kui see hõlmab ka seda, et me peame teid kui andmesubjekti teavitama, siis me teeme seda.
Kui kaua me teie andmeid säilitame?

Me ei säilita teie isikuandmeid kauem, kui me neid varem kirjeldasime. Hoiame oma andmebaasi võimalikult ajakohasena ja kui märkame, et teatud teave ei ole enam õige, kustutame / kohandame seda. Manufy kasutajana saate Manufy e-kirjadest loobuda iga e-kirja all oleva lingi kaudu. Teie andmed on endiselt meiega olemas. Postitustest saate loobuda loobumise kaudu igas saadud e-kirjas. Kui soovite, et teie andmed meie andmebaasist täielikult eemaldatakse, on see loomulikult võimalik ilma põhjendusi esitamata. Seejärel peaksite saatma e-kirja privacy@manufy.com koos eemaldamistaotlusega.

Kellega me teie isikuandmeid jagame?

Jagame teie andmeid teistega ainult selleks, et saata teile e-kirju, saata teile meie uudiskirja ja täita makseid. Kui need teised on määratletud kui meie andmete töötleja, kasutavad nad teie andmeid vastavalt meie juhistele, mitte oma eesmärkidel. Andmetöötluslepingus lepime nende osapooltega kokku, et nad kasutavad teie andmeid hoolikalt ja saavad ainult nende teenuste jaoks asjakohaseid andmeid.

Üleandmine

Töötleme teie andmeid ainult Euroopa Liidus. Töötleme teie andmeid väljaspool Euroopa Liitu ainult siis, kui riigil on teie andmete jaoks tõhus kaitsetase.

Me ei edasta teie andmeid kunagi teistesse riikidesse või muudesse osapooltesse, kui eespool kirjeldatud.

Lingid

Võite leida meie veebisaidilt reklaami või muud sisu, mis lingib teistele veebisaitidele. Me ei kontrolli nende veebisaitide sisu ega vastuta nende veebisaitide sisu ega privaatsuse kaitse eest. Soovitame teil tutvuda nende veebisaitide privaatsuspoliitikatega.

Küpsised

Küpsised on väikesed (teksti)failid, mis salvestatakse teie arvutisse. Teie veebibrauser salvestab need küpsised, kui külastate meie veebisaiti. Need küpsised tuuakse siis, kui külastate uuesti meie veebisaiti. See võimaldab meie veebisaidil teid eelmise külastajana ära tunda.

Võime küpsiseid kasutada teie kasutuskogemuse parandamiseks meie veebisaidil. Küpsised on meie veebisaidi toimimiseks hädavajalikud, veenduge, et saate meie veebisaiti ohutult külastada ning jälgida vigu ja vigu meie veebisaidil.

Kui te ei soovi küpsiste saatmist teie seadmesse, saate brauseris küpsiseseadeid muuta. Me ei salvesta küpsiseid, kui külastate meie veebisaiti. Pange tähele, et mõned meie veebisaidi veebisaidi funktsioonid või teenused ei pruugi ilma küpsisteta korralikult toimida.

Selle privaatsuspoliitika muudatused

Me võime aeg-ajalt oma privaatsuspoliitikat uuendada. Kui muudame seda privaatsuspoliitikat olulisel määral, postitame oma veebisaidile ja rakendusse teatise koos uuendatud privaatsuspoliitikaga. Samuti teavitame kasutajaid, kes on oluliste muudatuste korral registreeritud e-posti aadressiga. Kui te ei ole kasutajana registreeritud, soovitame teil veebisaiti ja seda poliitikat regulaarselt külastada.

Teie õigused

Andmed, mida kogume, on isiklikud. Seetõttu on teil järgmised õigused.

  • Te võite taotleda juurdepääsu isikuandmetele, mida me teie kohta töötleme.
  • Võite paluda meil parandada, uuendada, kaitsta või kustutada teie isikuandmeid meie dokumentides. Selle kõrval, kui märkate, et teie kontol olev teave ei ole (enam) õige, saate seda oma kontol hõlpsasti kohandada.
  • Võite taotleda koopiat isikuandmetest, mida oleme teie kohta töötlenud. Me võime teie soovil saata selle koopia teisele osapoolele, nii et te ei pea andmeid ise saatma.
  • Te võite esitada kaebuse oma andmete töötlemise vastu
  • Võite esitada kaebuse Hollandi andmekaitseametile (Autoriteit Persoonsgegevens), kui teile jääb mulje, et töötleme teie andmeid ebaseaduslikult.
  • Te võite alati oma nõusoleku oma andmete töötlemiseks tagasi võtta. Me ei saa teie andmeid töödelda alates hetkest, kui te oma nõusoleku tagasi võtate.

Kui teil on selle privaatsuspoliitika kohta täiendavaid küsimusi, võtke meiega ühendust alloleva teabe kaudu.

Kontaktandmed

Manufy B.V.
Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen
frontend.labels.cocNumber: 77256026
info@manufy.com

v1.0 23-11-2020