Πολιτική απορρήτου

Είμαστε Manufy. Σεβόμαστε το απόρρητο και την ιδιωτική σας ζωή, αλλά μερικές φορές χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Σε αυτήν την πολιτική απορρήτου εξηγούμε ποια δεδομένα χρησιμοποιούμε και πώς αποθηκεύουμε, προστατεύουμε και επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα. Αυτή η πολιτική απορρήτου ισχύει για τον ιστότοπό μας www.manufy.co (ο "Ιστότοπος"), η διαδικτυακή μας εφαρμογή (η "Εφαρμογή") και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε (οι "Υπηρεσίες"). Συμμορφωνόμαστε με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ("Σχετική Νομοθεσία"). Είμαστε Manufy και σεβόμαστε το απόρρητο και την ιδιωτική σας ζωή. Σε αυτήν την πολιτική απορρήτου εξηγούμε ποια δεδομένα χρησιμοποιούμε και πώς αποθηκεύουμε, προστατεύουμε και επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα. Αυτή η πολιτική απορρήτου ισχύει για τον ιστότοπό μας www.manufy.com (ο "Ιστότοπος και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε (οι" Υπηρεσίες "). Συμμορφωνόμαστε με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με το απόρρητό σας; Ανατρέξτε στη σελίδα Συχνές ερωτήσεις απορρήτου ή επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση privacy@manufy.com.

Είστε κάτω των δεκαέξι ετών;

Εάν είστε κάτω των δεκαέξι ετών, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα και τις Υπηρεσίες μας χωρίς την άδεια των γονέων ή του νόμιμου κηδεμόνα σας.

Προσωπικά δεδομένα

Για να προσφέρουμε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα Ο GDPR δηλώνει ότι τα προσωπικά δεδομένα είναι όλες οι πληροφορίες σχετικά με ένα φυσικό πρόσωπο που ταυτίζεται. Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες είναι είτε άμεσα για κάποιον είτε μπορούν να εντοπιστούν πίσω σε αυτό το άτομο. Οι πληροφορίες σχετικά με τους οργανισμούς δεν είναι επομένως προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τον GDPR, αλλά τα δεδομένα των υπαλλήλων ή των επαφών είναι. Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων είναι οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να εκτελέσει ένας οργανισμός με προσωπικά δεδομένα. Αυτός είναι ένας πολύ ευρύς όρος, από τη συλλογή έως τη διάθεση. Η Manufy επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα και τα χειρίζεται με υπεύθυνο τρόπο, έτσι ώστε όλες οι εργασίες επεξεργασίας να πληρούν τις απαιτήσεις του GDPR.

Η άδειά σας

Μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα σας σε διάφορες στιγμές, για παράδειγμα όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπό μας, δημιουργούμε λογαριασμό μέσω της Ιστοσελίδας μας, χρησιμοποιούμε τις Υπηρεσίες μας ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας. Επιπλέον, χρειαζόμαστε τα δεδομένα σας για να πραγματοποιήσουμε τη συμφωνία μεταξύ εσάς και εμάς. Εάν επιλέξετε να μην κοινοποιήσετε τα δεδομένα σας, τότε δεν μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και πώς τα χρησιμοποιούμε

Για να χρησιμοποιήσουμε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας, χρειαζόμαστε τα ακόλουθα δεδομένα από κατασκευαστές και επαφές επωνυμιών και ελεύθερων επαγγελματιών:

Για κατασκευαστές:

  • Το όνομά σας: Το όνομά σας είναι ορατό για άλλους χρήστες της εταιρείας σας. Το όνομα του υπεύθυνου επικοινωνίας της εταιρείας είναι ορατό κατά την αποστολή μηνυμάτων σε άλλες εταιρείες.
  • Η διεύθυνση email σας: Η διεύθυνση email σας χρησιμοποιείται για την αποστολή και λήψη email από τον Ιστότοπο.
  • Η διεύθυνση IP σας: Η διεύθυνση IP σας χρησιμοποιείται για cookie και συνεδρίες. Αυτό χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη του Ιστότοπου.
  • Όνομα εταιρείας: Το όνομα της εταιρείας είναι ορατό για άλλες εταιρείες στον Ιστότοπο.
  • Διεύθυνση εταιρείας (προαιρετικά): Η διεύθυνση της εταιρείας χρησιμοποιείται για τον διαδραστικό χάρτη στη σελίδα προφίλ της εταιρείας. Αυτός ο χάρτης θα δείξει την τοποθεσία της εταιρείας. Αυτό ρωτάται μόνο όταν προσθέτετε νέες τοποθεσίες στην εταιρεία σας.
  • Εταιρικό επάγγελμα (προαιρετικό): Το επάγγελμα της εταιρείας εμφανίζεται στη σελίδα προφίλ της εταιρείας. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για άλλες εταιρείες ή χρήστες να σας βρουν στον Ιστότοπο.
  • Εταιρικά κοινωνικά μέσα (προαιρετικά): Τα εταιρικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζονται στη σελίδα προφίλ της εταιρείας για να δουν άλλοι χρήστες του ιστότοπου.
  • Διεύθυνση email εταιρείας (προαιρετικά): Η διεύθυνση email της εταιρείας χρησιμοποιείται για την αποστολή και λήψη email από τον Ιστότοπο.
  • Αριθμός τηλεφώνου εταιρείας (προαιρετικό): Ο αριθμός τηλεφώνου της εταιρείας εμφανίζεται στη σελίδα προφίλ της εταιρείας και είναι ορατός για άλλους χρήστες.

Για επωνυμίες / επαφές επωνυμιών και ελεύθερων επαγγελματιών:

  • Το όνομά σας: Το όνομά σας είναι ορατό για άλλους χρήστες της εταιρείας σας. Το όνομα του υπεύθυνου επικοινωνίας της εταιρείας είναι ορατό κατά την αποστολή μηνυμάτων σε άλλες εταιρείες.
  • Η διεύθυνση email σας: Η διεύθυνση email σας χρησιμοποιείται για την αποστολή και λήψη email από τον Ιστότοπο.
  • Η διεύθυνση IP σας: Η διεύθυνση IP σας χρησιμοποιείται για cookie και συνεδρίες. Αυτό χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη του Ιστότοπου.
  • Όνομα εταιρείας: Το όνομα της εταιρείας είναι ορατό για άλλες εταιρείες στον Ιστότοπο.
  • Διεύθυνση εταιρείας (προαιρετικά): Η διεύθυνση της εταιρείας χρησιμοποιείται για τον διαδραστικό χάρτη στη σελίδα προφίλ της εταιρείας. Αυτός ο χάρτης θα δείξει την τοποθεσία της εταιρείας. Αυτό ρωτάται μόνο όταν προσθέτετε νέες τοποθεσίες στην εταιρεία σας.

Σύνδεση

Αποθηκεύουμε τα ακόλουθα δεδομένα στο λογαριασμό σας: κωδικούς πρόσβασης, ονόματα χρηστών και άλλα προσωπικά στοιχεία. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να μας δώσετε ξανά τα δεδομένα σας. Επίσης αποθηκεύουμε - για δική σας ευκολία - προσφορές της εταιρείας σας στο λογαριασμό σας.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Είναι πιθανό ο πάροχος κοινωνικών μέσων να μας στέλνει πληροφορίες (σύμφωνα με την πολιτική του), εάν χρησιμοποιείτε λειτουργίες κοινωνικών μέσων στον ιστότοπό μας. Αυτό μπορεί να είναι το όνομά σας, η εικόνα προφίλ, το φύλο, η λίστα φίλων και άλλες πληροφορίες που παρείχατε. Εάν δεν θέλετε ο πάροχος κοινωνικών μέσων να μας στείλει τις πληροφορίες, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου του λογαριασμού κοινωνικών μέσων.

Εάν σας αρέσει ένα στοιχείο, αυτό το στοιχείο θα εμφανίζεται στον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας. Εάν βρίσκεστε σε μια ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί πρόσθετα κοινωνικών μέσων, το πρόγραμμα περιήγησής σας αποστέλλει ορισμένες πληροφορίες στον πάροχο του λογαριασμού κοινωνικών μέσων. Δεν ελέγχουμε αυτήν την κοινή χρήση δεδομένων.

Ερευνα αγοράς

Μπορεί να σας ζητήσουμε να συμμετάσχετε σε έρευνα αγοράς. Θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για την έρευνα αγοράς. Χρησιμοποιούμε αυτά τα στατιστικά δεδομένα ανώνυμα για τη Manufy. Μπορείτε να κλείσετε τη λίστα ερωτήσεων ανά πάσα στιγμή. Δεν κοινοποιούμε τις απαντήσεις σας σε άλλους ούτε τις δημοσιοποιούμε. Επιπλέον, οι απαντήσεις σας δεν συνδέονται με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Ενημερωτικό δελτίο

Η Manufy προσφέρει ενημερωτικά δελτία. Με αυτόν τον τρόπο, είστε πλήρως ενημερωμένοι για νέες ενημερώσεις στην πλατφόρμα Manufy, ιστολόγια, ιστορίες χρηστών, προσφορές και άλλα χρήσιμα νέα της βιομηχανίας. Χρησιμοποιούμε ένα σύστημα συμμετοχής. Κάθε φορά που σας στέλνουμε ένα ενημερωτικό δελτίο έχετε τη δυνατότητα να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό που συνδέεται με αυτά. Με αυτόν τον τρόπο, τα δεδομένα σας δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ από εμάς με απρόσμενο τρόπο.

Ασφάλεια

Εργαζόμαστε σκληρά για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη πρόσβαση, αλλοίωση, αποκάλυψη, χρήση ή καταστροφή. Με αυτόν τον τρόπο, τα μη εξουσιοδοτημένα άτομα δεν έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας. Λαμβάνουμε τα ακόλουθα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων:

  • Ασφαλείς συνδέσεις δικτύου με τεχνολογία Secure Socket Layer (SSL) ή τεχνολογία παρόμοια με την SSL
  • Η πρόσβαση στα δεδομένα περιορίζεται στα άτομα που χρειάζονται τα δεδομένα
  • Σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων θα ενεργήσουμε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τον GDPR. Εάν αυτό περιλαμβάνει ότι πρέπει να σας ενημερώσουμε ως υποκείμενο δεδομένων, θα το πράξουμε.
Πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας

Δεν θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία περισσότερο από όσο χρειαζόμαστε για τους σκοπούς που περιγράψαμε νωρίτερα. Διατηρούμε τη βάση δεδομένων μας όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένη και εάν παρατηρήσουμε ότι ορισμένες πληροφορίες δεν είναι πλέον σωστές, θα τις διαγράψουμε / θα τις προσαρμόσουμε. Ως χρήστης του Manufy, μπορείτε να διαγραφείτε από τα email του Manufy μέσω ενός συνδέσμου κάτω από κάθε email. Τα δεδομένα σας θα εξακολουθούν να υπάρχουν μαζί μας. Μπορείτε να διαγραφείτε από τις αλληλογραφίες μέσω εξαίρεσης σε κάθε email που λαμβάνετε. Εάν θέλετε να καταργήσετε εντελώς τα δεδομένα σας από τη βάση δεδομένων μας, αυτό είναι φυσικά δυνατό χωρίς να δίνετε λόγους. Στη συνέχεια, θα πρέπει να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση privacy@manufy.com με το αίτημα κατάργησης.

Με ποιον κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με άλλους μόνο για να σας στέλνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να σας στέλνουμε το ενημερωτικό μας δελτίο και να πληρώνουμε τις πληρωμές. Όταν αυτά τα άλλα ορίζονται ως επεξεργαστής των δεδομένων μας, χρησιμοποιούν τα δεδομένα σας σύμφωνα με τις οδηγίες μας και όχι για δικούς τους σκοπούς. Σε μια συμφωνία επεξεργασίας δεδομένων, θα συμφωνήσουμε με αυτά τα μέρη ότι θα χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα σας προσεκτικά και θα λάβουν μόνο τα δεδομένα που σχετίζονται με τις υπηρεσίες τους.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης μόνο εάν η χώρα διαθέτει αποτελεσματικό επίπεδο προστασίας για τα δεδομένα σας.

Δεν θα μεταφέρουμε ποτέ τα δεδομένα σας σε άλλες χώρες ή άλλα μέρη από αυτά που περιγράφονται παραπάνω.

Συνδέσεις

Μπορείτε να βρείτε διαφημίσεις ή άλλο περιεχόμενο στον Ιστότοπό μας που συνδέεται με άλλους ιστότοπους. Δεν ελέγχουμε το περιεχόμενο σε αυτούς τους ιστότοπους και δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο ή την προστασία του απορρήτου αυτών των ιστότοπων. Σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε τις πολιτικές απορρήτου αυτών των ιστότοπων.

Μπισκότα

Τα cookies είναι μικρά αρχεία (κείμενο) που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας. Το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Web αποθηκεύει αυτά τα cookie όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Αυτά τα cookies θα ανακτηθούν όταν επισκεφθείτε ξανά τον ιστότοπό μας. Αυτό επιτρέπει στον ιστότοπό μας να σας αναγνωρίσει ως προηγούμενο επισκέπτη.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη σας στον Ιστότοπό μας Τα cookie είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της Ιστοσελίδας μας, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα μας με ασφάλεια και να εντοπίσετε σφάλματα και σφάλματα στην Ιστοσελίδα μας.

Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις cookie στο πρόγραμμα περιήγησής σας, εάν δεν θέλετε να αποστέλλονται cookie στη συσκευή σας. Δεν θα αποθηκεύσουμε cookie εάν επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες δυνατότητες ή υπηρεσίες του Ιστότοπου ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά χωρίς cookie.

Τροποποιήσεις σε αυτήν την πολιτική απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την πολιτική απορρήτου μας κατά καιρούς. Όταν αλλάζουμε αυτήν την πολιτική απορρήτου με σημαντικό τρόπο, θα δημοσιεύσουμε μια ειδοποίηση στον ιστότοπό μας και στην εφαρμογή μας μαζί με την ενημερωμένη πολιτική απορρήτου. Ενημερώνουμε επίσης τους χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι σε μια διεύθυνση email σε περίπτωση σημαντικών τροποποιήσεων. Εάν δεν έχετε εγγραφεί ως χρήστης, σας συμβουλεύουμε να επισκέπτεστε τακτικά τον Ιστότοπο και αυτήν την πολιτική.

Τα δικαιώματά σας

Τα δεδομένα που συλλέγουμε είναι προσωπικά. Επομένως, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Μπορείτε να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε για εσάς
  • Μπορείτε να μας ζητήσετε να διορθώσουμε, να ενημερώσουμε, να προστατεύσουμε ή να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στα αρχεία μας. Δίπλα σε αυτό, εάν παρατηρήσετε ότι οι πληροφορίες στον λογαριασμό σας δεν είναι (πια) σωστές, μπορείτε εύκολα να τις προσαρμόσετε στον λογαριασμό σας
  • Μπορείτε να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που έχουμε επεξεργαστεί για εσάς. Μπορούμε - κατόπιν αιτήματός σας - να στείλουμε αυτό το αντίγραφο σε άλλο μέρος, οπότε δεν χρειάζεται να στείλετε τα δεδομένα μόνοι σας
  • Μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία κατά της επεξεργασίας των δεδομένων σας
  • Μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην Ολλανδική Αρχή Προστασίας Δεδομένων (Autoriteit Persoonsgegevens), εάν έχετε την εντύπωση ότι επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας παράνομα
  • Μπορείτε πάντα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας. Δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας από τη στιγμή που αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.

Εάν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των παρακάτω πληροφοριών.

Στοιχεία επικοινωνίας

Manufy B.V.
Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen
frontend.labels.cocNumber: 77256026
info@manufy.com

v1.0 23-11-2020