Συχνές ερωτήσεις Manufy

Σε αυτήν τη σελίδα Συχνές Ερωτήσεις εξηγούμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τι περιγράφεται στην Πολιτική απορρήτου μας και απαντούμε στις πιο συχνές ερωτήσεις από πελάτες. Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο διαφανείς σχετικά με το πώς η Manufy χειρίζεται το απόρρητό σας. Εάν η ερώτησή σας δεν αναφέρεται, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω privacy@manufy.com.

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Όταν ένας οργανισμός επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα, εφαρμόζεται ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Ο GDPR δηλώνει ότι τα προσωπικά δεδομένα είναι όλες οι πληροφορίες σχετικά με ένα φυσικό πρόσωπο που ταυτίζεται. Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες είναι είτε άμεσα για κάποιον είτε μπορούν να εντοπιστούν πίσω σε αυτό το άτομο. Οι πληροφορίες σχετικά με τους οργανισμούς δεν είναι επομένως προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τον GDPR, αλλά τα δεδομένα των υπαλλήλων ή των επαφών είναι. Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων είναι οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να εκτελέσει ένας οργανισμός με προσωπικά δεδομένα. Αυτός είναι ένας πολύ ευρύς όρος, από τη συλλογή έως τη διάθεση. Η Manufy επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα και τα χειρίζεται με υπεύθυνο τρόπο, έτσι ώστε όλες οι εργασίες επεξεργασίας να πληρούν τις απαιτήσεις του GDPR.

Πώς λάβατε τα δεδομένα της εταιρείας μου;

Όλα τα δεδομένα της εταιρείας μας προέρχονται από δημόσιες πηγές. Έχουμε αγοράσει αυτά τα δεδομένα από διάφορες πλατφόρμες, οι οποίες είναι εγκεκριμένες από DDMA, υψηλής ποιότητας βάσεις δεδομένων. Ενημερώνονται συνεχώς από διάφορες πηγές, όπως το Εμπορικό Μητρώο του Εμπορικού Επιμελητηρίου, η Δημοτική Διευκόλυνση Πληθυσμού Πληθυσμού, το Κεντρικό Μητρώο Αφερεγγυότητας για εισπράξεις και χρεοκοπίες, Κεντρικό Στατιστικό Γραφείο, Αναφορές Αγοράς, Ειδήσεις και δελτία τύπου, Εκδότες, Οργανισμοί Καταστημάτων, Διαδίκτυο και βαθιά Ιστός (Big Data).

Εάν τα δεδομένα της εταιρείας στις βάσεις δεδομένων μας περιλαμβάνουν επίσης διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιχειρήσεις που μπορούν να εντοπιστούν σε ένα άτομο, τότε θα επαληθεύσουμε εάν αυτές οι επαγγελματικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βρίσκονται επίσης στον ιστότοπο του κατασκευαστή ή σε άλλη ανοιχτή διαδικτυακή πηγή. Εάν μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μιας επιχείρησης μπορεί να εντοπιστεί σε ένα άτομο, πρόκειται για προσωπικά δεδομένα και η επεξεργασία του πρέπει να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τον GDPR. Βασίζουμε αυτήν την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στο νόμιμο συμφέρον της Manufy. Πιο συγκεκριμένα, αυτή η επεξεργασία σημαίνει προσέγγιση των κατασκευαστών και συμπερίληψη των δεδομένων στη βάση δεδομένων μας. Προσπαθούμε να επιτρέψουμε στους κατασκευαστές να επωφεληθούν από τη Manufy με τρόπο που συμβάλλει στην άσκηση του επαγγέλματος και της επιχείρησής τους. Τόσο η Manufy όσο και οι κατασκευαστές επωφελούνται από το γεγονός ότι οι κατασκευαστές περιλαμβάνονται στη βάση δεδομένων μας. Η Manufy στοχεύει στη σύνδεση αγοραστών, κατασκευαστών και ελεύθερων επαγγελματιών που βρίσκονται εντός της ΕΕ με αποτελεσματικό, διαφανή και - το πιο σημαντικό - βιώσιμο τρόπο. Επομένως, προσπαθούμε για μια όσο το δυνατόν πληρέστερη βάση δεδομένων Οι κατασκευαστές είναι πιο εύκολο να βρεθούν από τη Manufy και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες επιχειρήσεις. Επιπλέον, επειδή αφορά επαγγελματικά (επιχειρηματικά) προσωπικά δεδομένα που μπορούν συνήθως να βρεθούν εύκολα στο διαδίκτυο, υπάρχει μια δίκαιη ισορροπία μεταξύ των ενδιαφερόντων που εμπλέκονται όταν πλησιάζουμε τους κατασκευαστές στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορούν να εντοπιστούν πίσω στο άτομο.

Όταν έχουμε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη βάση δεδομένων μας και ένας αγοραστής, επωνυμία ή ελεύθερος επαγγελματίας θέλει να επικοινωνήσει με τον κατασκευαστή για πρώτη φορά μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη βάση δεδομένων μας, ο κατασκευαστής θα λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη Manufy που κάποιος θέλει Επικοινωνία. Εκείνη τη στιγμή ο κατασκευαστής μπορεί να επαληθεύσει τον λογαριασμό και ενδεχομένως να αλλάξει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου θέλει να επικοινωνήσει με τον Manufy. Φυσικά, ο κατασκευαστής μπορεί επίσης να δηλώσει ότι δεν περιλαμβάνεται στη βάση δεδομένων μας και θα διαγράψουμε τον λογαριασμό.

Για ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγετε και για ποιο λόγο τα χρησιμοποιείτε;

Για κατασκευαστές:

  • Το όνομά σας: Το όνομά σας είναι ορατό για άλλους χρήστες της εταιρείας σας. Το όνομα του υπεύθυνου επικοινωνίας της εταιρείας είναι ορατό κατά την αποστολή μηνυμάτων σε άλλες εταιρείες.
  • Η διεύθυνση email σας: Η διεύθυνση email σας χρησιμοποιείται για την αποστολή και λήψη email από τον Ιστότοπο.
  • Η διεύθυνση IP σας: Η διεύθυνση IP σας χρησιμοποιείται για cookie και συνεδρίες. Αυτό χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη του Ιστότοπου.
  • Όνομα εταιρείας: Το όνομα της εταιρείας είναι ορατό για άλλες εταιρείες στον Ιστότοπο.
  • Διεύθυνση εταιρείας (προαιρετικά): Η διεύθυνση της εταιρείας χρησιμοποιείται για τον διαδραστικό χάρτη στη σελίδα προφίλ της εταιρείας. Αυτός ο χάρτης θα δείξει την τοποθεσία της εταιρείας. Αυτό ρωτάται μόνο όταν προσθέτετε νέες τοποθεσίες στην εταιρεία σας.
  • Επάγγελμα της εταιρείας (προαιρετικό): Το επάγγελμα της εταιρείας εμφανίζεται στη σελίδα προφίλ της εταιρείας. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για άλλες εταιρείες ή χρήστες να σας βρουν στον Ιστότοπο.
  • Εταιρικά κοινωνικά μέσα (προαιρετικά): Τα εταιρικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζονται στη σελίδα προφίλ της εταιρείας για να δουν άλλοι χρήστες του ιστότοπου.
  • Διεύθυνση email εταιρείας (προαιρετικά): Η διεύθυνση email της εταιρείας χρησιμοποιείται για την αποστολή και λήψη email από τον Ιστότοπο.
  • Αριθμός τηλεφώνου εταιρείας (προαιρετικό): Ο αριθμός τηλεφώνου της εταιρείας εμφανίζεται στη σελίδα προφίλ της εταιρείας και είναι ορατός για άλλους χρήστες.

Για επωνυμίες / επαφές επωνυμιών και ελεύθερων επαγγελματιών:

  • Το όνομά σας: Το όνομά σας είναι ορατό για άλλους χρήστες της εταιρείας σας. Το όνομα του υπεύθυνου επικοινωνίας της εταιρείας είναι ορατό κατά την αποστολή μηνυμάτων σε άλλες εταιρείες.
  • Η διεύθυνση email σας: Η διεύθυνση email σας χρησιμοποιείται για την αποστολή και λήψη email από τον Ιστότοπο.
  • Η διεύθυνση IP σας: Η διεύθυνση IP σας χρησιμοποιείται για cookie και συνεδρίες. Αυτό χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη του Ιστότοπου.
  • Όνομα εταιρείας: Το όνομα της εταιρείας είναι ορατό για άλλες εταιρείες στον Ιστότοπο.
  • Διεύθυνση εταιρείας (προαιρετικά): Η διεύθυνση της εταιρείας χρησιμοποιείται για τον διαδραστικό χάρτη στη σελίδα προφίλ της εταιρείας. Αυτός ο χάρτης θα δείξει την τοποθεσία της εταιρείας. Αυτό ρωτάται μόνο όταν προσθέτετε νέες τοποθεσίες στην εταιρεία σας.
Θέλω να καταργήσω τα δεδομένα μου από το Manufy. Πώς το κάνω αυτό?

Ως χρήστης του Manufy, μπορείτε να διαγραφείτε από τα email του Manufy μέσω ενός συνδέσμου κάτω από κάθε email. Τα δεδομένα σας θα εξακολουθούν να υπάρχουν μαζί μας. Μπορείτε να διαγραφείτε από τις αλληλογραφίες μέσω εξαίρεσης σε κάθε email που λαμβάνετε. Εάν θέλετε να καταργήσετε εντελώς τα δεδομένα σας από τη βάση δεδομένων μας, αυτό είναι φυσικά δυνατό χωρίς να αναφέρετε λόγους. Στη συνέχεια, θα πρέπει να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση privacy@manufy.com με το αίτημα κατάργησης.

Οι πληροφορίες στον λογαριασμό μου πρέπει να αλλάξουν. Πώς μπορώ να το προσαρμόσω;

Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλες οι πληροφορίες στο Manufy είναι σωστές. Εάν παρατηρήσετε ότι οι πληροφορίες στον λογαριασμό σας δεν είναι σωστές (πια), μπορείτε εύκολα να τις προσαρμόσετε στον λογαριασμό σας.

Συμμορφώνεστε με τη νομοθεσία του GDPR;

ΝΑΙ! Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητο των χρηστών μας και επομένως χειριζόμαστε τα δεδομένα τους με τη δέουσα προσοχή. Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να είμαστε διαφανείς σχετικά με αυτό και στην Πολιτική απορρήτου μας και σε αυτήν τη σελίδα Συχνές Ερωτήσεις εξηγούμε πώς χειριζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα και συμμορφωνόμαστε με τη νομοθεσία του GDPR.

Πόσο καιρό διατηρείτε τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών;

Δεν θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία περισσότερο από όσο χρειαζόμαστε για τους σκοπούς που περιγράψαμε νωρίτερα. Διατηρούμε τη βάση δεδομένων μας όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένη και αν παρατηρήσουμε ότι ορισμένες πληροφορίες δεν είναι πλέον σωστές, θα τις διαγράψουμε / θα τις προσαρμόσουμε.

Πώς προστατεύετε τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών;

Ο GDPR απαιτεί από εμάς να λάβουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την κατάλληλη προστασία των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε. Γι 'αυτό κάνουμε ό, τι μπορούμε για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από απώλεια, καταστροφή, χρήση, τροποποίηση ή διανομή των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Αυτό σημαίνει ότι όσοι δεν έχουν καμία σχέση με τα δεδομένα σας δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Αυτό το κάνουμε με τα ακόλουθα μέτρα:

  • Ασφάλεια συνδέσεων δικτύου με Secure Socket Layer (SSL) ή παρόμοια τεχνολογία
  • Η πρόσβαση στα δεδομένα περιορίζεται σε εκείνους που χρειάζονται τα δεδομένα
Τι κάνετε σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων;

Όταν συμβαίνει παραβίαση δεδομένων, θα ενεργούμε σύμφωνα με τη διαδικασία παραβίασης δεδομένων. Αυτή η διαδικασία έχει εκπονηθεί προσεκτικά και είναι σύμφωνη με τον GDPR. Μια παραβίαση δεδομένων συμβαίνει όταν υπάρχει παραβίαση ασφάλειας που κατά λάθος ή παράνομα οδηγεί σε καταστροφή, απώλεια, αλλοίωση ή μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη ή πρόσβαση προσωπικών δεδομένων. Εάν προκύψει παραβίαση δεδομένων, θα το χειριστούμε προσεκτικά. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι εάν πρόκειται για παραβίαση δεδομένων που πρέπει να αναφερθεί, θα το αναφέρουμε στην Ολλανδική Αρχή Προστασίας Δεδομένων εντός 72 ωρών. Θα ενημερώσουμε επίσης τα υποκείμενα των δεδομένων με τα οποία σχετίζονται τα διαρρεύσματα.