Zásady ochrany osobních údajů

Jsme Manufy. Respektujeme vaše soukromí a soukromý život, ale někdy potřebujeme vaše osobní údaje. V těchto zásadách ochrany osobních údajů vysvětlíme, která data používáme a jak tyto údaje ukládáme, chráníme a zpracováváme. Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují na naše webové stránky www.manufy.co (dále jen „webové stránky“), naši online aplikaci (dále jen „aplikace“) a na služby, které nabízíme (dále jen „služby“). Dodržujeme obecné nařízení o ochraně údajů („příslušná legislativa“). Jsme Manufy a respektujeme vaše soukromí a soukromý život. V těchto zásadách ochrany osobních údajů vysvětlíme, která data používáme a jak tyto údaje ukládáme, chráníme a zpracováváme. Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují na naši webovou stránku www.manufy.com (dále jen „webová stránka a služby, které nabízíme (dále jen„ služby “). Dodržujeme obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Máte další dotazy týkající se vašeho soukromí? Podívejte se na naši stránku Časté dotazy týkající se ochrany osobních údajů nebo nás kontaktujte na adrese privacy@manufy.com.

Je vám méně než šestnáct?

Pokud je vám méně než šestnáct let, nemůžete bez povolení svých rodičů nebo zákonného zástupce používat naše webové stránky a služby.

Osobní data

Abychom mohli nabídnout náš web a služby, zpracováváme osobní údaje. GDPR stanoví, že osobními údaji jsou veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě. To znamená, že informace jsou buď přímo o někom, nebo je lze k této osobě vysledovat. Informace o organizacích tedy nejsou podle GDPR osobními údaji, ale údaji zaměstnanců nebo kontaktů jsou. Zpracování osobních údajů je jakákoli akce, kterou může organizace provádět s osobními údaji. Jedná se o velmi široký pojem, od sběru po likvidaci. Společnost Manufy zpracovává osobní údaje a zachází s nimi odpovědně, takže všechny operace zpracování splňují požadavky nařízení GDPR.

Vaše svolení

Vaše údaje můžeme ukládat v různých okamžicích, například když navštívíte náš web, vytvoříte si účet prostřednictvím našeho webu, použijete naše služby nebo když nás kontaktujete. Kromě toho potřebujeme vaše údaje k provedení dohody mezi vámi a námi. Pokud se rozhodnete nesdílit vaše údaje, pak nemůžeme poskytovat naše služby.

Jaké osobní údaje shromažďujeme a jak je používáme

Abychom mohli používat naše webové stránky a služby, potřebujeme následující údaje od výrobců a kontaktů značek a nezávislých pracovníků:

Pro výrobce:

  • Vaše jméno: Vaše jméno je viditelné pro ostatní uživatele vaší společnosti. Při zasílání zpráv jiným společnostem je viditelné jméno kontaktní osoby společnosti.
  • Vaše e-mailová adresa: Vaše e-mailová adresa se používá k odesílání a přijímání e-mailů z webových stránek.
  • Vaše IP adresa: Vaše IP adresa se používá pro cookies a relace. Používá se ke zlepšení uživatelského dojmu z webových stránek.
  • Název společnosti: Název společnosti je viditelný pro ostatní společnosti na webových stránkách.
  • Adresa společnosti (volitelně): Adresa společnosti se používá pro interaktivní mapu na stránce profilu společnosti. Na této mapě bude uvedeno umístění společnosti. Toto se zobrazí pouze při přidávání nových míst do vaší společnosti.
  • Zaměstnání společnosti (volitelně): Zaměstnání společnosti se zobrazuje na stránce profilu společnosti. To může být užitečné pro jiné společnosti nebo uživatele, aby vás našli na webových stránkách.
  • Sociální média společnosti (volitelně): Sociální média společnosti se zobrazují na stránce profilu společnosti, aby je mohli vidět ostatní uživatelé webových stránek.
  • E-mailová adresa společnosti (volitelná): E-mailová adresa společnosti se používá k odesílání a přijímání e-mailů z webových stránek.
  • Telefonní číslo společnosti (volitelné): Telefonní číslo společnosti je zobrazeno na stránce profilu společnosti a je viditelné pro ostatní uživatele.

Pro značky / kontakty značek a nezávislých pracovníků:

  • Vaše jméno: Vaše jméno je viditelné pro ostatní uživatele vaší společnosti. Při zasílání zpráv jiným společnostem je viditelné jméno kontaktní osoby společnosti.
  • Vaše e-mailová adresa: Vaše e-mailová adresa se používá k odesílání a přijímání e-mailů z webových stránek.
  • Vaše IP adresa: Vaše IP adresa se používá pro cookies a relace. Používá se ke zlepšení uživatelského dojmu z webových stránek.
  • Název společnosti: Název společnosti je viditelný pro ostatní společnosti na webových stránkách.
  • Adresa společnosti (volitelně): Adresa společnosti se používá pro interaktivní mapu na stránce profilu společnosti. Na této mapě bude uvedeno umístění společnosti. Toto se zobrazí pouze při přidávání nových míst do vaší společnosti.

Přihlásit se

Na váš účet ukládáme následující údaje: hesla, uživatelská jména a další osobní údaje. Tímto způsobem nám nemusíte znovu poskytovat svá data. Na váš účet také ukládáme - pro vaše vlastní pohodlí - nabídky vaší společnosti.

Sociální média

Je možné, že nám poskytovatel sociálních médií zasílá informace (podle jeho zásad), pokud používáte funkce sociálních médií na našem webu. Může to být vaše jméno, profilový obrázek, pohlaví, seznam přátel a další informace, které jste poskytli. Pokud nechcete, aby nám poskytovatel sociálních médií zasílal informace, můžete změnit nastavení ochrany osobních údajů ve vašem účtu sociálních médií.

Pokud se vám položka líbí, zobrazí se tato položka na vašem účtu na sociálních médiích, když jste přihlášeni ke svému účtu. Pokud jste na webové stránce, která používá doplňky sociálních médií, odešle váš prohlížeč určité informace poskytovateli vašeho účtu na sociálních sítích. Toto sdílení údajů nekontrolujeme.

Průzkum trhu

Můžeme vás požádat o účast na průzkumu trhu. Vaše údaje použijeme pro průzkum trhu. Tyto statistické údaje používáme anonymně pro Manufy. Seznam otázek můžete kdykoli zavřít. Vaše odpovědi s ostatními nesdílíme ani je nezveřejňujeme. Vaše odpovědi navíc nesouvisí s vaší e-mailovou adresou.

Zpravodaj

Společnost Manufy nabízí informační zpravodaje. Tímto způsobem budete plně informováni o nových aktualizacích na platformě Manufy, blogech, uživatelských příbězích, akcích a dalších užitečných novinkách výrobního průmyslu. Používáme systém přihlášení. Pokaždé, když vám zasíláme zpravodaj, máte možnost odhlásit se z odběru novinek.

Vaše osobní údaje budeme používat pouze pro výše uvedené účely nebo pro jakýkoli jiný účel, který s tím souvisí. Tímto způsobem vaše data nikdy nebudeme používat neočekávaným způsobem.

Bezpečnostní

Usilovně pracujeme na ochraně vašich osobních údajů před neoprávněným nebo nezákonným přístupem, změnami, zveřejněním, použitím nebo zničením. Takto neoprávněné osoby nemají přístup k vašim údajům. Přijímáme následující opatření k ochraně vašich osobních údajů:

  • Zabezpečte síťová připojení pomocí technologie Secure Socket Layer (SSL) nebo technologie podobné technologii SSL
  • Přístup k údajům je omezen na osoby, které údaje potřebují
  • V případě porušení ochrany údajů budeme postupovat v souladu s povinnostmi vyplývajícími z GDPR. Pokud to zahrnuje, že vás jako subjekt údajů musíme informovat, uděláme to.
Jak dlouho uchováváme vaše data

Vaše osobní údaje nebudeme uchovávat déle, než jsme potřebovali pro účely, které jsme popsali dříve. Udržujeme naši databázi co nejaktuálnější a pokud si všimneme, že určité informace již nejsou správné, odstraníme ji / upravíme. Jako uživatel společnosti Manufy se můžete odhlásit z odběru e-mailů společnosti Manufy pomocí odkazu pod každým e-mailem. Vaše data u nás budou i nadále existovat. Z odběru mailů se můžete odhlásit prostřednictvím odhlášení v každém e-mailu, který obdržíte. Pokud chcete, aby vaše data byla z naší databáze zcela odstraněna, je to samozřejmě možné bez udání důvodu. Poté byste měli poslat e-mail na adresu privacy@manufy.com se žádostí o odstranění.

S kým sdílíme vaše osobní údaje

Vaše údaje sdílíme pouze s ostatními, abychom vám mohli zasílat e-maily, zasílat vám náš informační bulletin a provádět platby. Pokud jsou tito další definováni jako zpracovatel našich údajů, používají vaše údaje v souladu s našimi pokyny a ne pro vlastní účely. V dohodě o zpracování údajů se dohodneme s těmito stranami, že budou vaše údaje používat opatrně a budou dostávat pouze údaje, které jsou relevantní pro jejich služby.

Převod

Vaše údaje budeme zpracovávat pouze v rámci Evropské unie. Vaše údaje mimo Evropskou unii budeme zpracovávat, pouze pokud má země pro vaše data účinnou úroveň ochrany.

Vaše údaje nikdy nepředáme do jiných zemí nebo jiným stranám, než je popsáno výše.

Odkazy

Na našich webových stránkách můžete najít reklamu nebo jiný obsah, který odkazuje na jiné webové stránky. Nekontrolujeme obsah těchto webových stránek a nejsme zodpovědní za obsah ani za ochranu soukromí těchto webových stránek. Doporučujeme vám přečíst si zásady ochrany osobních údajů těchto webových stránek.

Soubory cookie

Cookies jsou malé (textové) soubory, které jsou uloženy ve vašem počítači. Váš webový prohlížeč ukládá tyto cookies, když navštívíte náš web. Tyto soubory cookie se načtou, když znovu navštívíte naše webové stránky. To umožňuje naší webové stránce rozpoznat vás jako předchozího návštěvníka.

Můžeme používat cookies, abychom zlepšili uživatelský komfort na naší webové stránce. Soubory cookie jsou nezbytné pro fungování našeho webu, ujistěte se, že můžete náš web navštívit bezpečně a sledovat chyby a chyby na našem webu.

Pokud nechcete, aby se do vašeho zařízení odesílaly soubory cookie, můžete změnit nastavení souborů cookie ve svém prohlížeči. Pokud navštívíte náš web, nebudeme ukládat cookies. Vezměte prosím na vědomí, že některé funkce nebo služby našeho webu nemusí bez cookies fungovat správně.

Úpravy těchto zásad ochrany osobních údajů

Naše zásady ochrany osobních údajů můžeme čas od času aktualizovat. Když významně změníme tyto zásady ochrany osobních údajů, zveřejníme oznámení na našich webových stránkách a v naší aplikaci spolu s aktualizovanými zásadami ochrany osobních údajů. Rovněž informujeme uživatele, kteří jsou registrováni pomocí e-mailové adresy, o případných významných změnách. Pokud nejste registrováni jako uživatelé, doporučujeme vám pravidelně navštěvovat webové stránky a tyto zásady.

Vaše práva

Údaje, které shromažďujeme, jsou osobní. Proto máte následující práva:

  • Můžete požádat o přístup k osobním údajům, které o vás zpracováváme
  • Můžete nás požádat o opravu, aktualizaci, ochranu nebo odstranění vašich osobních údajů v našich záznamech. Kromě toho, pokud si všimnete, že informace o vašem účtu nejsou (již) správné, můžete je snadno upravit ve svém účtu
  • Můžete požádat o kopii osobních údajů, které jsme o vás zpracovali. Můžeme - na vaši žádost - zaslat tuto kopii jiné straně, takže nemusíte odesílat data sami
  • Proti zpracování svých údajů můžete podat stížnost
  • Pokud máte dojem, že vaše údaje zpracováváme nezákonně, můžete podat stížnost u nizozemského úřadu pro ochranu údajů (Autoriteit Persoonsgegevens).
  • Svůj souhlas se zpracováním svých údajů můžete kdykoli odvolat. Vaše údaje nemůžeme zpracovat od okamžiku, kdy odvoláte svůj souhlas.

Pokud máte další dotazy týkající se těchto zásad ochrany osobních údajů, kontaktujte nás prostřednictvím níže uvedených informací.

Kontaktní informace

Manufy B.V.
Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen
frontend.labels.cocNumber: 77256026
info@manufy.com

v1.0 23-11-2020