Политика за поверителност

Ние сме Manufy. Уважаваме поверителността и личния ви живот, но понякога се нуждаем от вашите лични данни. В тази политика за поверителност обясняваме кои данни използваме и как ги запазваме, защитаваме и обработваме. Тази политика за поверителност се отнася за нашия уебсайт www.manufy.co („Уебсайтът“), нашето онлайн приложение („Приложението“) и услугите, които предлагаме („Услугите“). Ние спазваме Общия регламент за защита на данните („Съответното законодателство"). Ние сме Manufy и зачитаме вашето поверителност и личен живот. В тази политика за поверителност обясняваме кои данни използваме и как ги запазваме, защитаваме и обработваме. Тази политика за поверителност се отнася за нашия уебсайт www.manufy.com („Уебсайтът и услугите, които предлагаме („ Услугите “). Ние спазваме Общия регламент за защита на данните (GDPR).

Имате ли някакви други въпроси относно вашата поверителност? Погледнете нашата страница с често задавани въпроси относно поверителността или се свържете с нас на privacy@manufy.com.

Под 16-годишна възраст ли сте?

Ако сте на възраст под шестнадесет години, не можете да използвате нашия уебсайт и услуги без разрешението на вашите родители или законен настойник.

Лични данни

За да предложим нашия уебсайт и услуги, ние обработваме лични данни. GDPR гласи, че личните данни са цялата информация за идентифицирано или подлежащо на идентификация физическо лице. Това означава, че информацията е или пряко за някого, или може да бъде проследена до този човек. Следователно информацията за организациите не е лична информация съгласно GDPR, а данните на служителите или контактите. Обработката на лични данни е всяко действие, което организацията може да извърши с лични данни. Това е много широк термин, от събирането до изхвърлянето. Manufy обработва лични данни и ги обработва по отговорен начин, така че всички операции по обработка да отговарят на изискванията на GDPR.

Вашето разрешение

Ние можем да съхраняваме вашите данни в различни моменти, например когато посещавате нашия уебсайт, създавате акаунт чрез нашия уебсайт, използвате нашите услуги или когато се свържете с нас. Освен това се нуждаем от вашите данни, за да изпълним споразумението между вас и нас. Ако решите да не споделяте данните си, ние не можем да предоставяме нашите услуги.

Какви лични данни събираме и как ги използваме

За да използваме нашия уебсайт и услуги, са ни необходими следните данни от производители и контакти на марки и фрийлансъри:

За производители:

  • Вашето име: Вашето име е видимо за други потребители на вашата компания. Името на лицето за контакт на компанията е видимо при изпращане на съобщения до други компании.
  • Вашият имейл адрес: Вашият имейл адрес се използва за изпращане и получаване на имейли от уебсайта.
  • Вашият IP адрес: Вашият IP адрес се използва за бисквитки и сесии. Това се използва за подобряване на потребителското изживяване на уебсайта.
  • Име на компанията: Името на компанията е видимо за други компании на уебсайта.
  • Фирмен адрес (по избор): Фирменият адрес се използва за интерактивната карта на страницата на фирмения профил. Тази карта ще показва местоположението на компанията. Това се изисква само при добавяне на нови местоположения към вашата компания.
  • Фирмена професия (по избор): Фирмената професия се показва на страницата на фирмения профил. Това може да бъде полезно за други компании или потребители да ви намерят на уебсайта.
  • Фирмени социални медии (по избор): Фирмените социални медии се показват на страницата на фирмения профил, за да могат да се видят други потребители на уебсайта.
  • Имейл адрес на компанията (по избор): Имейл адресът на компанията се използва за изпращане и получаване на имейли от уебсайта.
  • Фирмен телефонен номер (по избор): Фирменият телефонен номер е показан на страницата на фирмения профил и видим за други потребители.

За марки / контакти на марки и фрийлансъри:

  • Вашето име: Вашето име е видимо за други потребители на вашата компания. Името на лицето за контакт на компанията е видимо при изпращане на съобщения до други компании.
  • Вашият имейл адрес: Вашият имейл адрес се използва за изпращане и получаване на имейли от уебсайта.
  • Вашият IP адрес: Вашият IP адрес се използва за бисквитки и сесии. Това се използва за подобряване на потребителското изживяване на уебсайта.
  • Име на компанията: Името на компанията е видимо за други компании на уебсайта.
  • Фирмен адрес (по избор): Фирменият адрес се използва за интерактивната карта на страницата на фирмения профил. Тази карта ще показва местоположението на компанията. Това се изисква само при добавяне на нови местоположения към вашата компания.

Влизам

Ние запазваме следните данни във вашия акаунт: пароли, потребителски имена и друга лична информация. По този начин не е нужно да ни предоставяте вашите данни отново. Ние също така запазваме - за ваше собствено удобство - котировки на вашата компания във вашия акаунт.

Социална медия

Възможно е доставчикът на социални медии да ни изпраща информация (в съответствие с неговата политика), ако използвате функции на социалните медии на нашия уебсайт. Това може да бъде вашето име, снимка на потребителския профил, пол, списък с приятели и друга информация, която сте предоставили. Ако не искате доставчикът на социални медии да ни изпраща информацията, можете да промените настройките за поверителност на вашия акаунт в социалните медии.

Ако харесвате елемент, той ще се появи във вашия акаунт в социалните медии, когато сте влезли във вашия акаунт. Ако сте на уеб страница, която използва добавки за социални медии, браузърът ви изпраща определена информация на доставчика на вашия акаунт в социалните медии. Ние не контролираме това споделяне на данни.

Проучване на пазара

Може да ви помолим да участвате в проучване на пазара. Ще използваме вашите данни за проучване на пазара. Използваме тези статистически данни анонимно за Manufy. Можете да затворите списъка с въпроси по всяко време. Ние не споделяме вашите отговори с други или ги правим обществено достъпни. Освен това отговорите ви не са свързани с вашия имейл адрес.

Бюлетин

Manufy предлага бюлетини. По този начин вие сте напълно информирани за нови актуализации на платформата Manufy, блогове, потребителски истории, промоции и други полезни новини от производствената индустрия. Използваме система за включване. Всеки път, когато ви изпращаме бюлетин, имате възможност да се отпишете от бюлетина.

Ние ще използваме вашите лични данни само за целите, изброени по-горе или за някаква друга цел, която е свързана с тях. По този начин вашите данни никога няма да бъдат използвани от нас по неочакван начин.

Сигурност

Работим усилено, за да защитим вашите лични данни от неоторизиран или незаконен достъп, промяна, разкриване, използване или унищожаване. По този начин неоторизирани лица нямат достъп до вашите данни. Ние предприемаме следните мерки за защита на вашите лични данни:

  • Защитете мрежовите връзки с технологията Secure Socket Layer (SSL) или технология, подобна на SSL
  • Достъпът до данните е ограничен до лицата, които се нуждаят от данните
  • В случай на нарушение на данните ще действаме в съответствие със задълженията по GDPR. Ако това включва, че трябва да Ви информираме като субект на данни, ще го направим.
Колко дълго съхраняваме вашите данни

Няма да съхраняваме вашата лична информация по-дълго, отколкото ни е необходима за целите, които описахме по-рано. Ние поддържаме нашата база данни възможно най-актуална и ако забележим, че определена информация вече не е вярна, ще я изтрием / коригираме. Като потребител на Manufy можете да се отпишете от имейли на Manufy чрез връзка под всеки имейл. Вашите данни ще продължат да съществуват при нас. Можете да се отпишете от пощенските пратки чрез отказ във всеки имейл, който получите. Ако искате вашите данни да бъдат напълно премахнати от нашата база данни, това разбира се е възможно без да се посочват причините. След това трябва да изпратите имейл до privacy@manufy.com с искането за премахване.

С кого споделяме вашите лични данни

Ние споделяме вашите данни с други хора само за да ви изпращаме имейли, да ви изпращаме нашия бюлетин и да изпълняваме плащания. Когато тези други са определени като обработващи нашите данни, те използват вашите данни в съответствие с нашите инструкции, а не за свои собствени цели. В споразумение за обработка на данни ние ще се споразумеем с тези страни, че те ще използват вашите данни внимателно и те ще получават само данните, които са от значение за техните услуги.

Прехвърляне

Ние ще обработваме вашите данни само в рамките на Европейския съюз. Ние ще обработваме вашите данни извън Европейския съюз само ако страната има ефективно ниво на защита на вашите данни.

Никога няма да прехвърляме вашите данни в други държави или други страни, отколкото е описано по-горе.

Връзки

Можете да намерите реклама или друго съдържание на нашия уебсайт, което води до други уебсайтове. Ние не контролираме съдържанието на тези уебсайтове и не носим отговорност за съдържанието или защитата на поверителността на тези уебсайтове. Съветваме ви да прочетете политиките за поверителност на тези уебсайтове.

Бисквитки

„Бисквитките“ са малки (текстови) файлове, които се съхраняват на вашия компютър. Вашият уеб браузър съхранява тези бисквитки, когато посетите нашия уебсайт. Тези бисквитки ще бъдат извлечени, когато посетите отново нашия уебсайт. Това позволява на нашия уебсайт да ви разпознае като предишен посетител.

Можем да използваме бисквитки, за да подобрим вашето потребителско изживяване на нашия уебсайт. Бисквитките са от съществено значение за работата на нашия уебсайт, уверете се, че можете да посетите нашия уебсайт безопасно и да проследявате грешки и грешки на нашия уебсайт.

Можете да промените настройките на бисквитките в браузъра си, ако не искате бисквитките да се изпращат до вашето устройство. Няма да запазваме бисквитки, ако посетите нашия уебсайт. Моля, обърнете внимание, че някои функции или услуги на нашия уебсайт може да не функционират правилно без бисквитки.

Модификации на тази политика за поверителност

Може да актуализираме нашата политика за поверителност от време на време. Когато променим тази политика за поверителност по съществен начин, ние ще публикуваме известие на нашия уебсайт и нашето приложение, заедно с актуализираната политика за поверителност. Също така информираме потребителите, които са регистрирани с имейл адрес в случай на значителни промени. Ако не сте регистрирани като потребител, съветваме ви да посещавате уебсайта и тази политика редовно.

Вашите права

Данните, които събираме, са лични. Следователно имате следните права:

  • Можете да поискате достъп до личните данни, които обработваме за вас
  • Можете да поискате от нас да коригираме, актуализираме, защитим или изтрием вашата лична информация в нашите записи. Освен това, ако забележите, че информацията в акаунта ви (вече) не е вярна, можете лесно да я коригирате в акаунта си
  • Можете да поискате копие от личните данни, които сме обработили за вас. Можем - по ваше искане - да изпратим това копие на друга страна, така че не е нужно да изпращате данните сами
  • Можете да подадете жалба срещу обработването на вашите данни
  • Можете да подадете жалба до холандския орган за защита на данните (Autoriteit Persoonsgegevens), ако смятате, че обработваме вашите данни незаконно
  • Винаги можете да оттеглите съгласието си за обработка на вашите данни. Не можем да обработваме вашите данни от момента, в който оттеглите съгласието си.

Ако имате допълнителни въпроси относно тази политика за поверителност, моля, свържете се с нас чрез информацията по-долу.

Информация за връзка

Manufy B.V.
Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen
frontend.labels.cocNumber: 77256026
info@manufy.com

v1.0 23-11-2020